- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.821
Hadi bakalım inşaLLAH.
kIZZlar yalnız ben kabız oldum galiba bilmiyorumkismile
kızlar çoşmuşsunuz bugün yaaaa.resimlerime bakıpta yorum yapanlara teşekkür ederim.insan eski resimlere bakınca anlıyo nerden nereye geldiğini.
özgeyle naf çöp poşetini sormuşsunuz.ben leslieyi yaparken çöp poşetini giyiyorum elbise gibi.sahuna etkisi yapıyo terler şıkır şıkır akıyo valla
kızlar çoşmuşsunuz bugün yaaaa.resimlerime bakıpta yorum yapanlara teşekkür ederim.insan eski resimlere bakınca anlıyo nerden nereye geldiğini.
özgeyle naf çöp poşetini sormuşsunuz.ben leslieyi yaparken çöp poşetini giyiyorum elbise gibi.sahuna etkisi yapıyo terler şıkır şıkır akıyo valla
kuru kayısı,incir ye canım bende etkili oluyo sempatiksalakcinni
Ben incir yemiyorum, tadını bile bilmem tiksinirim
Ama kuru kayısı olabilir
ahhh ahhh herkesin derdi aynı şikayeti farklı
evet yaaa bugün nedense zayıflama isteğim arttı kaydirigubbakcemile3
canım öncelikle benim gibi 90lara çıkmadıgına şükretmekle işe başlayabilirsin sempatiksalakcinni ve asla vazgeçme diyeti bozgudun öğünler hatta günler olabilir.ama nası olsa bozuldu diyip tamamen bırakma.kendini ödüllendirmiş gib, düşün ve bidahaki gün kaçamagını telafi et.kesinlikle düzenli spor yürüyüş egzersiz öneriyorum.yiyeceklerin kalorisini bilmelisin.örneğin bi kurabiye yiyeceğine 4-5 salatalık yiyebilirsin bu da seni tıka basa doyurur.bu sadece bi örnekti.sadece zayıflayana kadar deil ömür boyu besleneceğin bi düzen oluştur kendine.hadi bakalım başarılar olumunekankayizsmilemervecim benim de 20 kilonun üstünde vermem lazım, sen ne düşünüyosun bu konuda? yerimseniben
şortunu giy alta,üstete çöp poşeti.mutlaka dene şekerim kaydirigubbakcemile2Heee bende sauna şort var onu giyeyim bari :roflol: :roflol:
Ben bu cumaya kilo almazsam iyidir sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
evet yaaa bugün nedense zayıflama isteğim arttı kaydirigubbakcemile3
inş.almazsın kuşum kaydirigubbakcemile2
canım öncelikle benim gibi 90lara çıkmadıgına şükretmekle işe başlayabilirsin sempatiksalakcinni ve asla vazgeçme diyeti bozgudun öğünler hatta günler olabilir.ama nası olsa bozuldu diyip tamamen bırakma.kendini ödüllendirmiş gib, düşün ve bidahaki gün kaçamagını telafi et.kesinlikle düzenli spor yürüyüş egzersiz öneriyorum.yiyeceklerin kalorisini bilmelisin.örneğin bi kurabiye yiyeceğine 4-5 salatalık yiyebilirsin bu da seni tıka basa doyurur.bu sadece bi örnekti.sadece zayıflayana kadar deil ömür boyu besleneceğin bi düzen oluştur kendine.hadi bakalım başarılar olumunekankayizsmile
şortunu giy alta,üstete çöp poşeti.mutlaka dene şekerim kaydirigubbakcemile2
ayy bende yaa bu hafta aylardır yapmadıgım dengesizlikleri yaptım senağlama
hergünümüz böyle olsun bi çırpıda atıverelim bu kiloları :)
1 porsiyon mantı ile ana öğün,
1 tane şerbetli tatlıyla ara öğün olur mu yerimseniben
ben yaptım ama :)
dikkatinizi çekerim şekerler
ölçüye ve ana ara öğün saatlerine çok dikkat ediyorum.
en önemlisi aşırıya kaçıp hepsini yemeye kalkmıyorum.
aklıma geldikçe yemeyi de kaldırdım...
oleyy be... şimdi keyfim yerine geldi...
hergünümüz böyle olsun bi çırpıda atıverelim bu kiloları :)
1 porsiyon mantı ile ana öğün,
1 tane şerbetli tatlıyla ara öğün olur mu yerimseniben
ben yaptım ama :)
dikkatinizi çekerim şekerler
ölçüye ve ana ara öğün saatlerine çok dikkat ediyorum.
en önemlisi aşırıya kaçıp hepsini yemeye kalkmıyorum.
aklıma geldikçe yemeyi de kaldırdım...
oleyy be... şimdi keyfim yerine geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?