Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

NaF cım mesela muhallebi, sakızlı muhallebi, kazandibi falan olur mu ki:uhm:

Yok daha bebeğimiz, eşim askere gidicek Nisanda inşallah
Bebeği de askerden sonra düşünüyoruz.
Daha 1 yıl 2 ay oldu evleneli

Rabbim bebeklerini sana bağışlasın canım benim

şimdididen allah kavuştursun canım,seninde inşallah koklayabileceğin bebişlerin olur.................

tatlı galburabastı gibi cevizli bişey, ama bi tanecik yedim :çok üzgünüm:
mantının yanına da bişey yemedim

ama az yedim :1no2:

malesef

tamam bi daha yok, SÖZ!

Hamur işlerinden uzak durmaya çalış canım gördün mü paylaştığım kalorileri onu yiyeceğine iki tabak sebze yemeği yerdin ve tıka basa doyardın öyle düşün olumunekankayizsmile

kızlar bilgisayarımı kapatım açmam gerekiyormuş bekleyin tabii sonra girebilirsem

İnşallah gelirsin :çok üzgünüm:

NaF cım mesela muhallebi, sakızlı muhallebi, kazandibi falan olur mu ki:uhm:

Kalorilerine bakmak lazım araştırayım bakim

kızlar en kalorisiz tatlı vanilyalı puding diye biliyorum yağsız sütle yapılırsa nerdeyese 50 kalori fln...................

Pirde domatesli biberli bulgur pilavıda çok kalorili olur mu acep :uhm:

Tartıldın mı sempatiksalakcinni ben korkuyorum tartıya çıkmaya sempatiksalakcinni

Tatlısına göre değişir bence canım mesela sütlaç olmaz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Yok tartılmadım naf tartılmıycamda, biliyorum sinirim bozulacak yarına kalmam olucam regli hissediyorum şişlikdende. Karnım sipsivri kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kilo almış olabilirim buhafta çok yemekten deil ama dengesiz beslenmekten olmuştur.akşam yemeklerini falan geç yedim.o yüzden almışımdır.aldıysamda sorun değil yaa.daha iyi olur valla çok boşladım bu aralar.sıkı bi spora başlarım.2 haftada hallederim :)))

Tatlılar 100 gr için ;

Bal 315
Dondurma 193
Çikolata 550
Marmelat ve Reçel 275
Helva (Tahin) 516
İrmik Helvası 302
Şeker 384
Muhallebi 173
Sütlaç 140
Kadayıf 290
Şöbiyet 300

Bir sitede buldum ama doğruluğu tartışılır sempatiksalakcinni

kızlar kızkardeşimin arkadaşı öğünlerden sonra acı nescafe içerek 10 kilo vermiş,ben dün içtim müthiş iştahımı kesti doğrumudur acaba yaaaaaaaaa...............

kızlar en kalorisiz tatlı vanilyalı puding diye biliyorum yağsız sütle yapılırsa nerdeyese 50 kalori fln...................

Puding yiyemiyorum ben yaa :çok üzgünüm:

yok canım biri dokuz,biri 1,5 yaşında ben öle diyorum işte heheh.....

Ne kadar büyüsede hep bebişler dimi :ecrin_bebek: Allah bağışlasın canım :Saruboceq:

Pirde domatesli biberli bulgur pilavıda çok kalorili olur mu acep :uhm:

291 kalori yazıyo nette sempatiksalakcinni

Yok tartılmadım naf tartılmıycamda, biliyorum sinirim bozulacak yarına kalmam olucam regli hissediyorum şişlikdende. Karnım sipsivri kaydirigubbakcemile3

Bende mecbur cuma tartılıcam bakalım vermek için ümidim yok abarttım bu hafta kaçamaklarımda var :kedi: ama almam inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…