- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.841
SADECE BİR PORSİYON MANTI HÜPLETMEK İSTİYORUM...
ALDIĞIM KALORİYİ GÜPLETMEK İÇİN 40 DAKİKA BİSİKLET ÇEVİRMEM GEREKİYOR!
Açıklama :
1 porsiyon yoğurtlu mantı yaklaşık olarak 300 kalori.
20 dakika, orta hızda (25 km/saat) kondisyon bisikleti çevirerek harcadığınız kalori ise 150 kalori. (Bu bilgi kişisel tecrübe kaynaklıdır.)
nafcım yememiş önceden yaptıgı hataları söylüyo
yaptın mı yoksa kızz yiidin mi bunları :)))
Kızlar bende geldim yemekten...
1 tabak Şehriye çorbası
1tabak sebzeli tavuk sote
Ve salata
1 tanecikte sigara içtim dayanamadım
kızlar size ne diceeem
saçları düzelttim (çok seyrekti uzatamıyodum)
gözlüğü düzelttim (eski lenslerim gözümü çok rahatsız ediyordu başka markaya geçtim rahatlıkla lens kullanabiliyorum artık, daha rahat makyaj yapabiliyorum)
kiloları düzelttim, az kaldıı (hiç bi kıyafetim olmuyodu, kilolar oransız toplanmıştı)
şişkinliği düzelttim (ilaca başladım şişkinliği baya bi indirdi)
şimdi de kısmetse duruşumu düzeltmek istiyorum.. çünkü resimlerde veya aynada falan farkediyorum feci duruyorum, popo önde, omuzlar önde kaykık resmen.. yaş ilerledi ama biraz daha özenle belki daha düzgün durmayı kendime öğretebilirim.. kemikleşmiş alışkanlıkları aşmak öyle zor ki...
yaa nefes almaya vaktim yok artik(( bulasiklari yikayip az sohbet edeyim dedim yine uyandi benim ufaklik hic kendime vakit ayiramiyorum cok yiprandim (((((
kızlar çoşmuşsunuz bugün yaaaa.resimlerime bakıpta yorum yapanlara teşekkür ederim.insan eski resimlere bakınca anlıyo nerden nereye geldiğini.
özgeyle naf çöp poşetini sormuşsunuz.ben leslieyi yaparken çöp poşetini giyiyorum elbise gibi.sahuna etkisi yapıyo terler şıkır şıkır akıyo valla
evet yaaa bugün nedense zayıflama isteğim arttı kaydirigubbakcemile3
canım öncelikle benim gibi 90lara çıkmadıgına şükretmekle işe başlayabilirsin sempatiksalakcinni ve asla vazgeçme diyeti bozgudun öğünler hatta günler olabilir.ama nası olsa bozuldu diyip tamamen bırakma.kendini ödüllendirmiş gib, düşün ve bidahaki gün kaçamagını telafi et.kesinlikle düzenli spor yürüyüş egzersiz öneriyorum.yiyeceklerin kalorisini bilmelisin.örneğin bi kurabiye yiyeceğine 4-5 salatalık yiyebilirsin bu da seni tıka basa doyurur.bu sadece bi örnekti.sadece zayıflayana kadar deil ömür boyu besleneceğin bi düzen oluştur kendine.hadi bakalım başarılar olumunekankayizsmile
şortunu giy alta,üstete çöp poşeti.mutlaka dene şekerim kaydirigubbakcemile2
ayy bende yaa bu hafta aylardır yapmadıgım dengesizlikleri yaptım senağlama
slm kızlar
Bugünkü menüm sabah peynir,4 yeşil zeytin,yumurta haşlama,salatalık,domates,biber. Şekersiz çayım ve 1 dilim t. buğdayım
Ara elma
Öğle sebze çorbası mercimekli ıspanak kökleriyle 1 dilim t. buğdayla
Ara sütlü kahve
Akşamda avuç içi kadar et,salata ve küçük kase yoğurt eklerim herhalde Bu günü de böylece kapatırım
Süper olmuş valla tebriklerslm kızlar
Bugünkü menüm sabah peynir,4 yeşil zeytin,yumurta haşlama,salatalık,domates,biber. Şekersiz çayım ve 1 dilim t. buğdayım
Ara elma
Öğle sebze çorbası mercimekli ıspanak kökleriyle 1 dilim t. buğdayla
Ara sütlü kahve
Akşamda avuç içi kadar et,salata ve küçük kase yoğurt eklerim herhalde Bu günü de böylece kapatırım
BEN içmedim ya neden içtin sen birbirimize destek oluduk bırakma aşamasında....
oo sen bi çok şeyi düzeltmişssin canım ,onuda düzeltirsin...........
ay aynen bende çok yıprandım 1.5 yaşındaki oğlum beni çok yoruyo..............................
iyi fikir valla.............................
aynen inşallah..................
Süper olmuş valla tebrikler
Ama ama ben zor tuttum kendşmi bilmiyorumkismile
Denicem yarın daha azimli olucam
kızlar sabahtan beri oğluma gitar arıyorum,sonunda istediğim gibi buldum ve aldım.....................yemekte yapamadım eşim dışarı çıkalım diyo ama ben ne yiyecem dışarda bilmiyorum.....................
siz yemeğe çıktığınızda salata dışında ne yiyosunuz..................
naf nerden bakıyon banada söylesene gııııııııı
ol valla bırakalım, bide benim iki tane bebeğim var onlar için bırakmayı çok istiyorum,senin bebiş yok sanırım yeni evlisin.....................
Yok daha bebeğimiz, eşim askere gidicek Nisanda inşallah
Bebeği de askerden sonra düşünüyoruz.
Daha 1 yıl 2 ay oldu evleneli
Rabbim bebeklerini sana bağışlasın canım benim
Hoşbulduk tatlım Şeniz dur şimdi herzamanki gibi önden iyi başlarım sonraları koyveriririm ben kaydirigubbakcemile3 Kendimi kalınlaşmış gibi hissediyorum durmadan yedim orda .Hoşgeldin şekerim opuyorumnanaktan tebrik ederim bende azimli olsam böyle boshayallersmile
Bu aralar kaybettim enerji depolamam lazım benim
Süper olmuş valla tebrikler
Ama ama ben zor tuttum kendşmi bilmiyorumkismile
Denicem yarın daha azimli olucam
Izgara tek porsiyon tavuk şiş veya tek porsiyon köfte yiyebilirsin canım ayran içebilirsin
tatlı kısmına geçmemeni tavsiye ederim :1closedeyes:
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
Bak burdan aşkitom püsküüt arkadaşımız paylaşmış sağolsun olumunekankayizsmile
Anammmmmmmmmm sen mantı mı yedinn :1shok:
Birde şerbetli tatlı mı yedin :1shok:
acaba tatlı ne tatlısı :1ninca:
bende anlayamadım diyet bunun neresinde kaldıııııııı kafamçokkarıştı
nafcım yememiş önceden yaptıgı hataları söylüyo
yaptın mı yoksa kızz yiidin mi bunları :)))
Çikolat hamur işi yok, şerbetli tatlı yok akannehir
Hoşbulduk tatlım Şeniz dur şimdi herzamanki gibi önden iyi başlarım sonraları koyveriririm ben kaydirigubbakcemile3 Kendimi kalınlaşmış gibi hissediyorum durmadan yedim orda .
olumunekankayizsmile sağol şekerim
Sütlü tatlı olmaz mı :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?