- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.881
kızlar kızkardeşimin arkadaşı öğünlerden sonra acı nescafe içerek 10 kilo vermiş,ben dün içtim müthiş iştahımı kesti doğrumudur acaba yaaaaaaaaa...............
Sütlaç bile daha düşük kaloride laaa :roflol:
kızlar bende kilo almış olabilirim buhafta çok yemekten deil ama dengesiz beslenmekten olmuştur.akşam yemeklerini falan geç yedim.o yüzden almışımdır.aldıysamda sorun değil yaa.daha iyi olur valla çok boşladım bu aralar.sıkı bi spora başlarım.2 haftada hallederim :)))
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görşürüz
Olmaz Tabi 4-5 yemek kaşığı olursa yanınada 1 kase yoğurt süper olur
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görşürüz
ben de çıkıyorum şekerler, sizden kopmak zor olucak ama
yarın görüşürüz inşallah...
kızlar bende çıkıyorum.bi form çay içim yemeğimi yiyim.sonra yaprak dökümü eşliğinde keyif çayı.he şekeri baya bi azalttım.diyete ilk başladıgımda baya bi tatlandırıcı kullandım.herkes kızdı bana.bende onun yerine tek şekerli içmeye başlamıştım.şimdilerde yarım şekerli içiyorum fıstıklar.hadi öpüldünüz.yarın benim lapa günüm.sabah öğle akşam lapa yani.araları yazarım.
Pirde domatesli biberli bulgur pilavıda çok kalorili olur mu acep :uhm:
Ben bulgurda kendimi durduramıyorum yaa bide makarnada sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Bu akşam olalayı örnek alıp makarna yapabilirim şöyle bol domatesli ıhmmm ımm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kızlar bende çıkacağım eve gidip temizlik yapçam üfffffffffff
Makarnada yeterince zayıfım ve sabıkalıyım zaten allahtan pilavlarda değil . Bulguru beyaza göre daha çok severim ama yinede aklinialirimsmile
Bende çıkıyorum çıtır hatunlarr yarın görüşürüzz öptüm bayanssulusmile
Bende çıkıyorum çıtır hatunlarr yarın görüşürüzz öptüm bayanssulusmile
Görüşürüz cnm bende geçmişi okuycam şimdi. Yap makarna kıymalı salçalı olsun sempatiksalakcinni
bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar
Ha hay :roflol: çıtır diyince atlamışım bana bak Öptüm seni şeker ŞenizŞeniz
byeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?