- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.901
Ben alabilirim valla örnek söz veremem sempatiksalakcinni makarna varmış menünde akşama salata ve yoğurdu kaldırıp bende naf gibi makarna mı koysam etin yanına aklinialirimsmilemenümü yazayım ben de ama örnek almayın çünkü daha ziyade korumaya çalışıyorum bi de mümkünse yarım kg daha vermek:
sabah:
2 dilim t.t ekmek
şekersiz çay
tomatezz
k.k'dan az büyük otlu peynir
1 minik yumurta
az şekerli kahve
ara:
yarım armut
öğle:
ufak bi tabak bol yoğurtlu ve domatez soslu makarna
marul salatası soğanlı
yarım bardak az şekerli sütlü kahve...
32yim kuzucum:roflol: :roflol:
Yirim kızzzzzzz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Ohh ne güzel kaydirigubbakcemile2
Yaş kaç daha yaa sende yaş ilerledi diyosun naniknanik naniknanik
Benimde sempatiksalakcinni
Nasıl yanii noliyiiiii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kolay gelsin cnm çabucak büyücek inşyaa nefes almaya vaktim yok artik(( bulasiklari yikayip az sohbet edeyim dedim yine uyandi benim ufaklik hic kendime vakit ayiramiyorum cok yiprandim (((((
umarım tutar mehaycımsorucam kuafore once hangisi kapatirsa onu yaptiricam yeterki bu kafamdaki renkten kurtulayim:1no2:
pek bi sessizzolmuşsunn özgeekimse kalmamış nafla benden başka
bilmukavele şekerimmsen de lazımsın yerimseniben sevdim sizi opuyorumnanaktan
afiyet olsun tatlım..
Reklam yapma kuzum bak kütt diye gidiverirsin :roflol: :roflol:
sigara içmemektendir cnmHadi bakalım inşaLLAH.
kIZZlar yalnız ben kabız oldum galiba bilmiyorumkismile
topik enerji vermiştir yeni arkadaşlar geldi güzel olduevet yaaa bugün nedense zayıflama isteğim arttı kaydirigubbakcemile3
bende anlayamadım diyet bunun neresinde kaldıııııııı kafamçokkarıştı
kızlar çikolata eskiden bunun çok katını yiyormuş sanırımnafcım yememiş önceden yaptıgı hataları söylüyo
yaptın mı yoksa kızz yiidin mi bunları :)))
çok motive gördüm seni tinkerbelll karşılaşamadık bi türlüslm kızlar
Bugünkü menüm sabah peynir,4 yeşil zeytin,yumurta haşlama,salatalık,domates,biber. Şekersiz çayım ve 1 dilim t. buğdayım
Ara elma
Öğle sebze çorbası mercimekli ıspanak kökleriyle 1 dilim t. buğdayla
Ara sütlü kahve
Akşamda avuç içi kadar et,salata ve küçük kase yoğurt eklerim herhalde Bu günü de böylece kapatırım
zor oluyo canımkızlar sabahtan beri oğluma gitar arıyorum,sonunda istediğim gibi buldum ve aldım.....................yemekte yapamadım eşim dışarı çıkalım diyo ama ben ne yiyecem dışarda bilmiyorum.....................
siz yemeğe çıktığınızda salata dışında ne yiyosunuz..................
önce hüplet sonra güplet güzelmişşIzgara tek porsiyon tavuk şiş veya tek porsiyon köfte yiyebilirsin canım ayran içebilirsin
tatlı kısmına geçmemeni tavsiye ederim :1closedeyes:
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
Bak burdan aşkitom püsküüt arkadaşımız paylaşmış sağolsun olumunekankayizsmile
1/3'ünü ye en fazla cnmNaF cım mesela muhallebi, sakızlı muhallebi, kazandibi falan olur mu ki:uhm:
sipsivri mi benimki şişerse 6 aylık gibi oluyo ne şanslısınn bilmiyorumkismileYok tartılmadım naf tartılmıycamda, biliyorum sinirim bozulacak yarına kalmam olucam regli hissediyorum şişlikdende. Karnım sipsivri kaydirigubbakcemile3
bu kalorilerin yarısı yanlış şekerimTatlılar 100 gr için ;
Bal 315
Dondurma 193
Çikolata 550
Marmelat ve Reçel 275
Helva (Tahin) 516
İrmik Helvası 302
Şeker 384
Muhallebi 173
Sütlaç 140
Kadayıf 290
Şöbiyet 300
Bir sitede buldum ama doğruluğu tartışılır sempatiksalakcinni
öyle maalesef..Öfff amma kaloriliymiş yaww
nafcım domatezli sos yaptım hazır köy tomatezleriyle ay ayıptır söylemesi pek de güzel yapmışımmBen bulgurda kendimi durduramıyorum yaa bide makarnada sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Bu akşam olalayı örnek alıp makarna yapabilirim şöyle bol domatesli ıhmmm ımm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
çalışırken temizlik yapmayın ya kadın çağırın biliyorum istemiyosunuz ama üzülüyorum vallakızlar bende çıkacağım eve gidip temizlik yapçam üfffffffffff
tabisiHa hay :roflol: çıtır diyince atlamışım bana bak Öptüm seni şeker ŞenizŞeniz
sğl tinkerbell, boyadandır parlaklığı ve de flaştan..Ben alabilirim valla örnek söz veremem sempatiksalakcinni makarna varmış menünde akşama salata ve yoğurdu kaldırıp bende naf gibi makarna mı koysam etin yanına aklinialirimsmile
Ben beğendim Olala oturmuş gibi duruyor renk Tatlı bir renk olmuş Hem bişey diycem bayağıda parlak sağlıklı duruyor bakımdan mı boyadan mı CADIARZU. Ben daha kullanmaım biliyormusun watsonsu ne tembelim BU akşam sürücem strece de sarıp uyuyum bari
çok çok az yemişsin cnmArkadaşlar ben bu pazartesi sitede gördüğüm yoğrt diyetne başladm sizce nasıl bakarmısnz?
pazartesi:
sabah:1 kase yoğurt, şekersiz bir bardak çay.
öğlen:1kase yoğurt, 1 kase mercimek çorb.
akşam:1kase yoğurt, 1 kase mercimek çorb.
salı:
öğlen:1 kase yoğurt,1 kase domates çorb.
akşam:1 kase yoğurt,1 kase domates çorb.
çarşambabugün)
öğlen:dışarıda olduğum için bir tane simit yedim.
akşam:yemek yemedim.2 bardak şekersiz çay içtim.1 avuçta fındık yedim.
perşembe ve cuma günüde pazartesi ve salı günü yediklermi yemeyi düşünüyrum.Şu anda 54 kiloym 48 yada 50 ye düşmek istyrm.Boyum 160 göbeğim olduğu için diyet yapıyorum sizce nasıl diyet programım arkadaşlar?Yardmlarnz ve ceaplarnz için teşekkürler.
bence abone ol meliscim her ay alıyorsan.. sanırım aylık 4.7 tlye gelir o zaman.. üstelik fiyat artışlarından etkilenmiyosun abonelik boyunca ve seneler geçtikçe kıdemli oluyosun.. yani fiyat düşürüyolar kıdemli abonelere.. mesela bana 4.2 tlye geliyo..
benim bilgisayarda mavi gözüküyodu cnm.. 5 cm topuk da hiiiç fena deil ben günlük giyemem mesela.. güle güle kullan cnm..
tamama cnm bi araştırımdaa alımm..5cm çok da deilde biraz fazla ayakta kalıvaa agrı olur..hızlı yürüyemesin fazlaa:)
hoşgeldin cnm
kevserr naptın yavrimopuyorumnanaktanbuarada bugünkü m enüm
sabah-1br şekersiz çay,1kk peynir,1domates,1salatalık
yanında sigara böreği kaç tane yedim bilmiyorum kızlar..ekm ek yemediğim için fazla kaçırdım sanki..
ara-üzüm
2saat yürüyüş,3tane bisküvi 1br kola,1avuçta cips:kedi: çok kaçırdım yaaa ama saklım yok nekadar yedisem yazdım kızlar ardından sirkeli su içtim
akşam-bişey düşünmüyorum cips ve bisküvidn sonra..
[
yoksun:1hug: Bende sizi özledim çok kuzular Şeniz Akşama görüşürüz delikafadulden(
meliscim sen diplerini tekrar boyatıcaktın tatlım ne yaptın??dip röfle oldu olişimmmbayanssulusmile
gridim buğün 2ğündüri şim vardııı kaydirigubbakcemile5melis yok girmemiş bu gün(
ton geziyodur kaydirigubbakcemile3delüü yaaa
]
senii çok özledimmm geldimm şimdi yokksun amaaaaaaatinkerbellllll seni bekledimm ama gelmemişsin..
melisssss
ayy sağol canım yaa çok mutlu oluyorum yorumlara valla :))Merve gördüm resmini şimdi sen ne olmuşsun kuzum öyle bayıldım Kilo insanı ne kadar değiştiriyor Boyunda varmış senin maşallah maşallah
bunun gri siyahhhı cnm
pek bi moda bu sene zaten bu modeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?