Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Merve gördüm resmini şimdi sen ne olmuşsun kuzum öyle bayıldım Kilo insanı ne kadar değiştiriyor Boyunda varmış senin maşallah maşallah

Ben alabilirim valla örnek söz veremem sempatiksalakcinni makarna varmış menünde akşama salata ve yoğurdu kaldırıp bende naf gibi makarna mı koysam etin yanına aklinialirimsmile

Ben beğendim Olala oturmuş gibi duruyor renk Tatlı bir renk olmuş Hem bişey diycem bayağıda parlak sağlıklı duruyor bakımdan mı boyadan mı CADIARZU. Ben daha kullanmaım biliyormusun watsonsu ne tembelim BU akşam sürücem strece de sarıp uyuyum bari

32yim kuzucum

yaa nefes almaya vaktim yok artik (( bulasiklari yikayip az sohbet edeyim dedim yine uyandi benim ufaklik hic kendime vakit ayiramiyorum cok yiprandim (((((
kolay gelsin cnm çabucak büyücek inş

sorucam kuafore once hangisi kapatirsa onu yaptiricam yeterki bu kafamdaki renkten kurtulayim:1no2:
umarım tutar mehaycım

kimse kalmamış nafla benden başka
pek bi sessizzolmuşsunn özgee

sen de lazımsın yerimseniben sevdim sizi opuyorumnanaktan

afiyet olsun tatlım..
bilmukavele şekerimm

Reklam yapma kuzum bak kütt diye gidiverirsin :roflol: :roflol:

Hadi bakalım inşaLLAH.
kIZZlar yalnız ben kabız oldum galiba bilmiyorumkismile
sigara içmemektendir cnm

evet yaaa bugün nedense zayıflama isteğim arttı kaydirigubbakcemile3
topik enerji vermiştir yeni arkadaşlar geldi güzel oldu

bende anlayamadım diyet bunun neresinde kaldıııııııı kafamçokkarıştı

nafcım yememiş önceden yaptıgı hataları söylüyo

yaptın mı yoksa kızz yiidin mi bunları :)))
kızlar çikolata eskiden bunun çok katını yiyormuş sanırım
zamanla hızla adapte olucak bence

çok motive gördüm seni tinkerbelll karşılaşamadık bi türlü

zor oluyo canım
ben tavuklu salata yiyorum bol tavuklu olunca doyuruyor

önce hüplet sonra güplet güzelmişş

NaF cım mesela muhallebi, sakızlı muhallebi, kazandibi falan olur mu ki:uhm:
1/3'ünü ye en fazla cnm

Yok tartılmadım naf tartılmıycamda, biliyorum sinirim bozulacak yarına kalmam olucam regli hissediyorum şişlikdende. Karnım sipsivri kaydirigubbakcemile3
sipsivri mi benimki şişerse 6 aylık gibi oluyo ne şanslısınn bilmiyorumkismile

bu kalorilerin yarısı yanlış şekerim
kaloriler üzerine doktora yaparkenki tecrübelerime dayanıyorumm
ve yine onlara dayanarak söylüyorummm kiiiii
şerbetli tatlıları 100 gr yani bi porsiyon 500 kalori gibi düşünün, bu kalori normal bir öğünün kalorisine eşdeğer.. yani diyet yapmayan insanın normal öğününün.. ona göre kendiniz karar verin sempatiksalakcinni
sütlü tatlıları 400den düşünün bi porsiyon..
dondurmayı da bol bi porsiyonu 200den düşünün..
en masumu dondurmadır.. ufak bi top sanırım 70 kl falan eder..

Öfff amma kaloriliymiş yaww
öyle maalesef..

Ben bulgurda kendimi durduramıyorum yaa bide makarnada sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu akşam olalayı örnek alıp makarna yapabilirim şöyle bol domatesli ıhmmm ımm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
nafcım domatezli sos yaptım hazır köy tomatezleriyle ay ayıptır söylemesi pek de güzel yapmışımm

kızlar bende çıkacağım eve gidip temizlik yapçam üfffffffffff
çalışırken temizlik yapmayın ya kadın çağırın biliyorum istemiyosunuz ama üzülüyorum valla

Ha hay :roflol: çıtır diyince atlamışım bana bak Öptüm seni şeker ŞenizŞeniz
tabisi
çıtırız çıtırsınnn çıtırrrrr aklinialirimsmile

sğl tinkerbell, boyadandır parlaklığı ve de flaştan..
kuzum watsons'umu tutcan tüm gece kafamçokkarıştı aman derim öyleyse badem yağı sür.. bu nemli saça sürülüp 10 dk sonra durulanıyo :hulya: sonucu söylersin olur mu opuyorumnanaktan

neredeyse 2 saat yürüdüm kızlar
dönerken pek hoştu hava hafif yamur, kızıllaşan sonbahar yapraklı ağaçlar falan..
sonuna doğru yoruldum ve sıkıldım ama tabi..

öğleden sonra ara yok
ama sütlü az şekerli kahve içtim

akşam
3 ufak ızgara biftek
3 y.k domatez soslu makarna
2 dilim t.t ekmek
2 kuru kayısı..

makarna eşime kalsın diye az yemek zorunda kaldım iyi de oldu aslında..

bende artık zayıflamak istiyorum kilolarım beni rahatsız ediyor göbeğimi çekmekten bıktım boyum 1.63 kilom da 62 göbeğim var 52-53 kilo olmak istiyorum artık incelmek istiyorum inşallah başaracağım bu kilo verme işini :hulya:

Arkadaşlar ben bu pazartesi sitede gördüğüm yoğrt diyetne başladm sizce nasıl bakarmısnz?
pazartesi:
sabah:1 kase yoğurt, şekersiz bir bardak çay.
öğlen:1kase yoğurt, 1 kase mercimek çorb.
akşam:1kase yoğurt, 1 kase mercimek çorb.
salı:
öğlen:1 kase yoğurt,1 kase domates çorb.
akşam:1 kase yoğurt,1 kase domates çorb.
çarşambabugün)
öğlen:dışarıda olduğum için bir tane simit yedim.
akşam:yemek yemedim.2 bardak şekersiz çay içtim.1 avuçta fındık yedim.
perşembe ve cuma günüde pazartesi ve salı günü yediklermi yemeyi düşünüyrum.Şu anda 54 kiloym 48 yada 50 ye düşmek istyrm.Boyum 160 göbeğim olduğu için diyet yapıyorum sizce nasıl diyet programım arkadaşlar?Yardmlarnz ve ceaplarnz için teşekkürler.

çok çok az yemişsin cnm
ve de dengesiz tek tip beslenmişsin..
vücuduna yazık edersin böyle..

menümü yazımm sabah 1 adet gevrek,peynirççay
ögeln...su:)
akaşm...çorba iççtim..pilv ve fasulye kuru olanı çay adet küçük gofret yarım mısırr

geldim cnm
güzel ayakkabı bence bu resimdekinin renklerini sevemedim senin seçtiğin renk güzel ama
netim çok fena gidio geliyo

olalala hoşgeldin cnmm yaaa baktım baktım yoksun tıkelebelde gelmiş://

griii siyah sen naptın şaçalarııııııııı

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; }

hırkalrda güzellll bi dneee alcam ama kısamı uzuznmu karar veremedim neyapsamki..buğün decafotodan bi tane gri bogazlı kısa kolu mevsimlik bi ürün aldım üst...13tl.çok ğzüel di yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…