Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bunun gri siyahhhı cnm
Bu sene bu tarz ayakkabılar çok moda
hırkalrda güzellll bi dneee alcam ama kısamı uzuznmu karar veremedim neyapsamki..buğün decafotodan bi tane gri bogazlı kısa kolu mevsimlik bi ürün aldım üst...13tl.çok ğzüel di yaa

Güle güle giy tatlım Bende kazaktan çok hırka severim uzun uzun hırkalar. Dar kot ve çizmelerle harika olur
http://img692.imageshack.us/img692/6171/lkb881zoom.jpg Bu tarz hırkalar bej grisi fümesi geçen sene almıştım İçine gömlek yada boğazlı bluzlarla giyiyorum iyi oluyor

Son düzenleme:
bilmukavele şekerimm

kızlar çikolata eskiden bunun çok katını yiyormuş sanırım
zamanla hızla adapte olucak bence

olalacım valla çok güzel anlamışsın beni, ben de tamda bunu anlatmak istemiştim,
ama hakları var, daha dikkatli olmam lazım

kızlar bu kış dar paça kotla bu uzun hırkalardan giycem :))) hedefe inince alavağım ilk şey kot olcak

52-53 civarındayken ben beyaz dar paça bi kot almıştım, süperdim,
ahhh nerde o günler...
güzelim duruyo dolapta giyemiyorum...

günaydın kızlar kahvaltınızı nasıl yaptınız bakalım :)

günaydııııınnnn.. :) şimdi yapıcam ben görüşürüz gene :)
birazdannn...

günaydın kızlar ne çok şey yazmışınız okuyamadım valla hepsini
meliscim ayakkabın güzelmiş çok beğendim
kahvaltım
melemen yedim hemde beyaz ekmekle hemde çok yedim
bide yarım dilim kek yedim

akşam menüm bol salata ve yarım haşlanmış tavuk göğüsü sanırım bu akşamada yeter tavuk evde benden başka tavuk yiyen yok herkese ayrı yemek yapmak gerekiyor evde yemek düzenimiz çok bozuk yaaa oğlum yemek yemiyor illa onun istediği şeyler olacak yoksa tostla sandviçle geçiştiriyor klava: sabah kahvaltımda kepekli çeyrek ekmek kaşarlı tost ve tek şekerli bir bardak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…