- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.981
kızlar şu 5 günde 5 kilo diyetiyle 3,5 4 kilo verdim ben 5 günde zararlımiki tekrara denesem.................
Neden acebaa sempatiksalakcinni
Ben kendime bişey bulamıyorum ordan yaaa sempatiksalakcinni bende mi var bir anormallik sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sositososito sositososito
Günaydın kızlar
günaydın kızlar,
sabah zeytin,peynir 5 tane kepekli bisküvi yedim........................
bende lcw den bi kot aldım dar paça çok güzel duruyo zayıf gösteriyo,belide düşük değil ,başka markalarda düşük belden dolayı alamıyodum.................
günaydın kızlarrrrrrrrrr
ben çok kötü bir kahvaltı yaptım :kedi:eyvahedigeldismile
inşallah canım yaaa..( ben 2 kez hemilelik yaşadım ama sonlanmadı ,bu defada böyle oldu işte... vereliniortak
söylüyorum bir arkadaşın şirkette son günü kızlar bişiler yapmışlar bende 1 dilim börek ve 1 dilim kek yedim :kedi::kedi:
tamam paniği bırakıyorum sakin oluyoruumm..ee napcam şimdi bennn( tüm hevesim kırıldı 62 yi görmemle beraber:çok üzgünüm:..ama kiloda vermem gerekk...kızlar yardım edinn...:a015 lumunekankayizsmile
Günaydın kızlar
kızlar şu 5 günde 5 kilo diyetiyle 3,5 4 kilo verdim ben 5 günde zararlımiki tekrara denesem.................
günaydııınnn... hihoyyyt
Geçmişe şöyle bi baktım ben iyi kaynatmışsınız akşam :)
Eee napıyorsunuz bakalım.
Bugün baskül alıcam kendime :)
Hadi hayırlısı olsun her hafta daha da eksik göstersin inşallah sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
günaydııın haftanın dördüncü günü ve ben anca uğrayabildim. geldim baktım ama kimseler olmayınca tüydüm. benim diyet pek iyi gitmiyor. kaç haftadır kilo veremiyorum canım sıkkın. ama almıyorumda çok şükür. yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. öpüyorum herkeslerii..
çok yemek yemekten olbilir mi?acabaefkarlandım gidip bi sigara tüttüreyim
o nasıl bi diyetki anlatırmısın canımm??
inşallah canım yaaa..( ben 2 kez hemilelik yaşadım ama sonlanmadı ,bu defada böyle oldu işte... vereliniortak
çok yemek yemekten olbilir mi?acabaefkarlandım gidip bi sigara tüttüreyim
günaydııın haftanın dördüncü günü ve ben anca uğrayabildim. geldim baktım ama kimseler olmayınca tüydüm. benim diyet pek iyi gitmiyor. kaç haftadır kilo veremiyorum canım sıkkın. ama almıyorumda çok şükür. yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. öpüyorum herkeslerii..
selinay bence sen yine de şu 5 günde 5 kg verme diyetini anlat kaydirigubbakcemile3
canım forumda var o diyet, ama bak fazlasını alırsın diyolar
en iyisi biz ayda 4 kilo verelim kalıcı olsun verdiğimiz kilolar...............................
Hayır ben içmedim dünden beri sende içmiceksin
NaF cım amin öğle arası gidip alıcak.
Tartılayım bakim ne kadarım şimdik
Bu arada Dün akşam ki menüm
Dünden barbunya ve pilav kalmıştı ziyan olmasın dedi onları yedim.
Bir tabak taze barbunya yemeği
4 yemek kaşığı pirinç pilavı.
4tane yeşil biber turşusu
Birde çayın yanında bir tane çikolatasız gofret
Her cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz ben bir liste hazırlıyorum kilo verenler,veremeyenler yada alanları görüyoruz listede sempatiksalakcinni
yakında ceza sistemine geçiş yapıcazz kilo veremeyen ve alanlar yoğunlukla spor ve tatlı konularında cezalar alacaklar bunun için herkesin fikrini almayı düşünüyorum zaten ilk defa burada bildirmiş oldum sayende :1rolleyes:canım ceza fikri güzel :)
kızlar bende içmiyorum sigara sanırım bu sefer başarıcam.......................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?