Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Neden acebaa sempatiksalakcinni

Ben kendime bişey bulamıyorum ordan yaaa sempatiksalakcinni bende mi var bir anormallik sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sositososito sositososito

çok yemek yemekten olbilir mi?acabaefkarlandım gidip bi sigara tüttüreyim

Günaydın kızlar

günaydın kızlarrrrrrrrrr
ben çok kötü bir kahvaltı yaptım :kedi:eyvahedigeldismile

günaydın kızzzlaarrrr... herkese günaydın...

inşallah canım yaaa..( ben 2 kez hemilelik yaşadım ama sonlanmadı ,bu defada böyle oldu işte... vereliniortak

ben de bi kez düşük yaşadım, üzücü tabi bunlar, hayırlı doğru zamanda olur inşallah...

günaydııın haftanın dördüncü günü ve ben anca uğrayabildim. geldim baktım ama kimseler olmayınca tüydüm. benim diyet pek iyi gitmiyor. kaç haftadır kilo veremiyorum canım sıkkın. ama almıyorumda çok şükür. yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. öpüyorum herkeslerii..

söylüyorum bir arkadaşın şirkette son günü kızlar bişiler yapmışlar bende 1 dilim börek ve 1 dilim kek yedim :kedi::kedi:

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni olmuş artık yapacak bişey yok aşkitomm :kedi:
tamam paniği bırakıyorum sakin oluyoruumm..ee napcam şimdi bennn( tüm hevesim kırıldı 62 yi görmemle beraber:çok üzgünüm:..ama kiloda vermem gerekk...kızlar yardım edinn...:a015lumunekankayizsmile

Biz seni motive ederiz şekerimmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Öncelikleeeeeeee porsiyonlarını %30 oranında azaltmakla başlayabilirsin
3 ana 3 ara öğün beslenmeye çalışş aç kalmaman gerekli kaydirigubbakcemile2 aynı zamanda spora da başladın mı tamamdır bu işş olumunekankayizsmile

ilk hafta beslenme düzenine alışırsın zaten ( diyet değill sağlıklı beslenme ) ikinci hafta da spor yapmaya başlarsın yavaş yavaş bir bakmışsın gitmiş kilocuklar olumunekankayizsmile

Her cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz ben bir liste hazırlıyorum kilo verenler,veremeyenler yada alanları görüyoruz listede sempatiksalakcinni

yakında ceza sistemine geçiş yapıcazz kilo veremeyen ve alanlar yoğunlukla spor ve tatlı konularında cezalar alacaklar bunun için herkesin fikrini almayı düşünüyorum zaten ilk defa burada bildirmiş oldum sayende :1rolleyes:

Gel katıl bizee beraber zayıflayalımm hayatın tadını beraber çıkartalım

Günaydın kızlar

Günaydın şekerim kaydirigubbakcemile2

kızlar şu 5 günde 5 kilo diyetiyle 3,5 4 kilo verdim ben 5 günde zararlımiki tekrara denesem.................

güüüünaaayydıııınnn...

hoşgeldin aramıza tatlım :)
ben de yeniyim ama kopamıyom bu şekerlerden, öyle güzel bi hava var ki burda, yani nası anlatsam bilemiyom, galiba zayıflatcaklar bunlar beni yerimseniben

benim de endometriozis'im var valla ne diyim Allah şifa versin bize isteyenlere de hayırlı evlatlar versin [/QUOTE]

Selinaycım o diyet çok sağlıksız ben bir zamanlar 4 günde 3 kilo vermiştim o diyetle sonraa hoppppp 4 kilo olarak geri aldım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni boşver sen o diyetleri yeme şeklini değiştir beslenme düzenini değiştirmeye çalış şekerim :kedi:
günaydııınnn... hihoyyyt

hoşbulduuuukkk... :)

inşallah canım yaaa..( ben 2 kez hemilelik yaşadım ama sonlanmadı ,bu defada böyle oldu işte... vereliniortak

Hayırlısı inşallah canım olumunekankayizsmile

çok yemek yemekten olbilir mi?acabaefkarlandım gidip bi sigara tüttüreyim

Senin canın bişeylere mi sıkkın asyam neden bu aralar yemeğe sardın ki :kedi:

Günaydın neşecim naber kaydirigubbakcemile2 göremiyoruz artık seni şakkıdı kilo veremesende cuma günleri bildirime bekliyoruz canım bak sonra kırılmaca darılmaca yapmayın 3 hafta üstüste gelmeyenleri listeden çıkartıyoruz gamyoncuiremsu

NaF cım amin öğle arası gidip alıcak.
Tartılayım bakim ne kadarım şimdik

Bu arada Dün akşam ki menüm

Dünden barbunya ve pilav kalmıştı ziyan olmasın dedi onları yedim.

Bir tabak taze barbunya yemeği
4 yemek kaşığı pirinç pilavı.
4tane yeşil biber turşusu

Birde çayın yanında bir tane çikolatasız gofret

selinay bence sen yine de şu 5 günde 5 kg verme diyetini anlat kaydirigubbakcemile3

sus lemm :mymeka: bizim iyi örnek olmamız lazım sempatiksalakcinni

canım forumda var o diyet, ama bak fazlasını alırsın diyolar
en iyisi biz ayda 4 kilo verelim kalıcı olsun verdiğimiz kilolar...............................

Hehh şöylee dimi ama şekerim :lepi: :lepi:

Gofret hee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama olsun zamanla alışıcaksın canım olumunekankayizsmile

kızlar bende içmiyorum sigara sanırım bu sefer başarıcam.......................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…