- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.961
bende artık zayıflamak istiyorum kilolarım beni rahatsız ediyor göbeğimi çekmekten bıktım boyum 1.63 kilom da 62 göbeğim var 52-53 kilo olmak istiyorum artık incelmek istiyorum inşallah başaracağım bu kilo verme işini :hulya:
Arkadaşlar ben bu pazartesi sitede gördüğüm yoğrt diyetne başladm sizce nasıl bakarmısnz?
pazartesi:
sabah:1 kase yoğurt, şekersiz bir bardak çay.
öğlen:1kase yoğurt, 1 kase mercimek çorb.
akşam:1kase yoğurt, 1 kase mercimek çorb.
salı:
öğlen:1 kase yoğurt,1 kase domates çorb.
akşam:1 kase yoğurt,1 kase domates çorb.
çarşambabugün)
öğlen:dışarıda olduğum için bir tane simit yedim.
akşam:yemek yemedim.2 bardak şekersiz çay içtim.1 avuçta fındık yedim.
perşembe ve cuma günüde pazartesi ve salı günü yediklermi yemeyi düşünüyrum.Şu anda 54 kiloym 48 yada 50 ye düşmek istyrm.Boyum 160 göbeğim olduğu için diyet yapıyorum sizce nasıl diyet programım arkadaşlar?Yardmlarnz ve ceaplarnz için teşekkürler.
günaydın kızlar kahvaltınızı nasıl yaptınız bakalım :)
günaydın kızlarrrrrrrrrr
ben çok kötü bir kahvaltı yaptım :kedi:eyvahedigeldismile
günaydın kızlar ne çok şey yazmışınız okuyamadım valla hepsini
meliscim ayakkabın güzelmiş çok beğendim
kahvaltım
melemen yedim hemde beyaz ekmekle hemde çok yedim
bide yarım dilim kek yedim
perşembe günü hepimiz sapıtmışız galiba kaydirigubbakcemile3
akşam menüm bol salata ve yarım haşlanmış tavuk göğüsü sanırım bu akşamada yeter tavuk evde benden başka tavuk yiyen yok herkese ayrı yemek yapmak gerekiyor evde yemek düzenimiz çok bozuk yaaa oğlum yemek yemiyor illa onun istediği şeyler olacak yoksa tostla sandviçle geçiştiriyorklava: sabah kahvaltımda kepekli çeyrek ekmek kaşarlı tost ve tek şekerli bir bardak çay
günaydın kızlar ,ben aranıza yeni katıldım ...bende polikisti over diye bi hastalık var ve bu hastalık yumurtaların çatlamasını engelleyerek bebek ihtimalini çoook düşürüyo ,belirtileri ,adet düzensizliği,aşırı tüylenme,aşırı kilo bunların hiç biri bende yok diye bilirim ,ama göbel bölgemde biraz yağlanma var ,doktorum zayıflamamı istedi,1.58 ve 61 kiloydum ,2 gündür diyet yapıyorum ,bugün 62 olmuşuuumm(((((((( sabahları nesfit yiyorum ,öğlen az yemek akşam salata,ve aralarda meyve,sabah akşam ,50 mekik ,sopayla sağasola hareket ,hatta dün yarım saatten fazla bisiklet sürdüm ..ee okuldada öğrencilerle koşturuyoruumm ( napcam ben yaaa..acilen 55 falan olmam lazım ama az önce 62 yi görünce koptum resmen ..bu ne yaaaaa ((((((((((
sansee bence önce paniklemeyi bırakman gerekir
günaydın kızlar,
sabah zeytin,peynir 5 tane kepekli bisküvi yedim........................
bende lcw den bi kot aldım dar paça çok güzel duruyo zayıf gösteriyo,belide düşük değil ,başka markalarda düşük belden dolayı alamıyodum.................
günaydın kızlar,
bende lcw den bi kot aldım dar paça çok güzel duruyo zayıf gösteriyo,belide düşük değil ,başka markalarda düşük belden dolayı alamıyodum.................
günaydın kızlar,
söyliyim mi nafım yaaa
yarın kesin tartıda 60 cıkcam
bende lcw den alıyorum hem her beden var kaydirigubbakcemile3
ama ilk gün zor girdiğin pantolonlar ikinci gün belimden düşüyor
bende çoğunlukla lcw den alışveriş yapıyorum ama kumaşlarını beğenmiyorum artık çok bollaşıyor
bende almıstım yazın baslarında yüksek bel olması cok iyi ama simdi biraz bol geliyo giyemiyorumsempatiksalakcinni
bende lcw den alıyorum hem her beden var kaydirigubbakcemile3
ama ilk gün zor girdiğin pantolonlar ikinci gün belimden düşüyor
bende çoğunlukla lcw den alışveriş yapıyorum ama kumaşlarını beğenmiyorum artık çok bollaşıyor
bende almıstım yazın baslarında yüksek bel olması cok iyi ama simdi biraz bol geliyo giyemiyorumsempatiksalakcinni
günaydın kızlar ne çok şey yazmışınız okuyamadım valla hepsini
meliscim ayakkabın güzelmiş çok beğendim
kahvaltım
melemen yedim hemde beyaz ekmekle hemde çok yedim
bide yarım dilim kek yedim
Günaydın kızlar zemuszemus geçmişi okuyup geliyorum
günaydın kızlar ,ben aranıza yeni katıldım ...bende polikisti over diye bi hastalık var ve bu hastalık yumurtaların çatlamasını engelleyerek bebek ihtimalini çoook düşürüyo ,belirtileri ,adet düzensizliği,aşırı tüylenme,aşırı kilo bunların hiç biri bende yok diye bilirim ,ama göbel bölgemde biraz yağlanma var ,doktorum zayıflamamı istedi,1.58 ve 61 kiloydum ,2 gündür diyet yapıyorum ,bugün 62 olmuşuuumm(((((((( sabahları nesfit yiyorum ,öğlen az yemek akşam salata,ve aralarda meyve,sabah akşam ,50 mekik ,sopayla sağasola hareket ,hatta dün yarım saatten fazla bisiklet sürdüm ..ee okuldada öğrencilerle koşturuyoruumm ( napcam ben yaaa..acilen 55 falan olmam lazım ama az önce 62 yi görünce koptum resmen ..bu ne yaaaaa ((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?