Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar ,ben aranıza yeni katıldım ...bende polikisti over diye bi hastalık var ve bu hastalık yumurtaların çatlamasını engelleyerek bebek ihtimalini çoook düşürüyo ,belirtileri ,adet düzensizliği,aşırı tüylenme,aşırı kilo bunların hiç biri bende yok diye bilirim ,ama göbel bölgemde biraz yağlanma var ,doktorum zayıflamamı istedi,1.58 ve 61 kiloydum ,2 gündür diyet yapıyorum ,bugün 62 olmuşuuumm(((((((( sabahları nesfit yiyorum ,öğlen az yemek akşam salata,ve aralarda meyve,sabah akşam ,50 mekik ,sopayla sağasola hareket ,hatta dün yarım saatten fazla bisiklet sürdüm ..ee okuldada öğrencilerle koşturuyoruumm( napcam ben yaaa..acilen 55 falan olmam lazım ama az önce 62 yi görünce koptum resmen ..bu ne yaaaaa((((((((((

Gel şekerim zayıflarız beraber olumunekankayizsmile

Çok sağlıksız :umursamaz:

günaydın kızlar kahvaltınızı nasıl yaptınız bakalım :)

1,5 dilim tam tahıllı ekmek
tavada 1 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
şekersiz çay şeklnde yaptım sempatiksalakcinni

günaydın kızlarrrrrrrrrr
ben çok kötü bir kahvaltı yaptım :kedi:eyvahedigeldismile

Günaydın şekerparemm opuyorumnanaktan ne yedin kız sempatiksalakcinni

günaydın kızlar ne çok şey yazmışınız okuyamadım valla hepsini
meliscim ayakkabın güzelmiş çok beğendim
kahvaltım
melemen yedim hemde beyaz ekmekle hemde çok yedim
bide yarım dilim kek yedim

Günaydın asyamm kaydirigubbakcemile2

perşembe günü hepimiz sapıtmışız galiba kaydirigubbakcemile3

Biraz öyle olmuş sempatiksalakcinni

Tavuk ağacı çıkcak kız midende sempatiksalakcinni

günaydın kızlar,

sabah zeytin,peynir 5 tane kepekli bisküvi yedim........................

bende lcw den bi kot aldım dar paça çok güzel duruyo zayıf gösteriyo,belide düşük değil ,başka markalarda düşük belden dolayı alamıyodum.................

sansee bence önce paniklemeyi bırakman gerekir

Özge kuşuma katılıyorum önce sakin ol canımm acilen verdiğin kilolar aynı hızda geri gelecektir bunu unutma lütfen kaydirigubbakcemile

bende lcw den alıyorum hem her beden var kaydirigubbakcemile3
ama ilk gün zor girdiğin pantolonlar ikinci gün belimden düşüyor
bende çoğunlukla lcw den alışveriş yapıyorum ama kumaşlarını beğenmiyorum artık çok bollaşıyor

bende almıstım yazın baslarında yüksek bel olması cok iyi ama simdi biraz bol geliyo giyemiyorumsempatiksalakcinni

Benimde dar paça var ama popomu kocaman gösteriyo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

söyliyim mi nafım yaaa

Söyleee aşkitom nolcak Şeniz

yarın kesin tartıda 60 cıkcam

Neden acebaa sempatiksalakcinni

Ben kendime bişey bulamıyorum ordan yaaa sempatiksalakcinni bende mi var bir anormallik sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bende almıstım yazın baslarında yüksek bel olması cok iyi ama simdi biraz bol geliyo giyemiyorumsempatiksalakcinni

sositososito sositososito

Dün akşamki menüm
eşimle dışarıdaydık makarna planlarım suya düştü sempatiksalakcinni

4 tane tire köfte
yoğurt
1 küçük kase piyaz
2 ince dilim beyaz ekmek ( esmeri yokmuş sempatiksalakcinni )

sabah
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
tavada 1 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
şekersiz çay

şimdi de yeşil çayımı içiyorum

söylüyorum bir arkadaşın şirkette son günü kızlar bişiler yapmışlar bende 1 dilim börek ve 1 dilim kek yedim :kedi::kedi:

tamam paniği bırakıyorum sakin oluyoruumm..ee napcam şimdi bennn( tüm hevesim kırıldı 62 yi görmemle beraber:çok üzgünüm:..ama kiloda vermem gerekk...kızlar yardım edinn...:a015lumunekankayizsmile

haklısınız kendini fazla bırakıyo kotları en darını alıyorum ben oradan alınca 29 beden aldığım kot düşünün yani hehehhe.........................

kızlar şu 5 günde 5 kilo diyetiyle 3,5 4 kilo verdim ben 5 günde zararlımiki tekrara denesem.................

günaydın kızlar ne çok şey yazmışınız okuyamadım valla hepsini
meliscim ayakkabın güzelmiş çok beğendim
kahvaltım
melemen yedim hemde beyaz ekmekle hemde çok yedim
bide yarım dilim kek yedim

günaydııınnn... hihoyyyt

Günaydın kızlar zemuszemus geçmişi okuyup geliyorum

güüüünaaayydıııınnn...

hoşgeldin aramıza tatlım :)
ben de yeniyim ama kopamıyom bu şekerlerden, öyle güzel bi hava var ki burda, yani nası anlatsam bilemiyom, galiba zayıflatcaklar bunlar beni yerimseniben

benim de endometriozis'im var valla ne diyim Allah şifa versin bize isteyenlere de hayırlı evlatlar versin

Geçmişe şöyle bi baktım ben iyi kaynatmışsınız akşam :)

Eee napıyorsunuz bakalım.
Bugün baskül alıcam kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…