Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya okulla ilgili bi konu vardı ya ona biraz sıkılıyodum ama artık takmıyorum kafaya yine ama acayip derecede canım bişeyler istiyo sürekli bişeyler yiyesim geliyo kendimi durduramıyorum

kızlar bende içmiyorum sigara sanırım bu sefer başarıcam.......................................

Evit içmicez di mi Selinaycım bak sigara vereceğim parayla bugün kendime baskül alıcam

işallah bırakırsınız kızlar ben daha önceleri çok uğraştım ama bi türlü basaramadım
selcim haklısın ona verdiğimiz paralara acaba neler alınmaz bizim aylık 300 tl sigaraya gidiyo eşimde içiyo alsanaalsanasmile

asya27, cikolatamm, NaF+, neseli45, oyelken+, sansee, selinay2002 2 de misafir var uzun zamandır böyle olmuyodu dimi naf

biliyorum canım daha önce okudum çıkartıldığını.. gelicem yarın inşallah geçen hafta adet dönemimdi o yüzden kaytardım. ama bu hafta burdayım bi aksilik çıkmazsa.

ya okulla ilgili bi konu vardı ya ona biraz sıkılıyodum ama artık takmıyorum kafaya yine ama acayip derecede canım bişeyler istiyo sürekli bişeyler yiyesim geliyo kendimi durduramıyorum

Noldu o konu asyam muallaktamı hala :uhm:

Bizimde aynı eşimde içiyor.
Ama istemiyorum artık pislik gibi hissediyorum kendimi zaman zaan.
Sigar kokusu sinmiş üstüme, sabah uyandığımda ağzım zehir gibi falan.

Hani arkadaşlar olur, kahvenin yanında yakarsın bir tane keyif için o ayrı, ama sürekli içmicm karar verdim

ben bugün sırf meyvayla beslenicem sırf elma yicem

moralim bozuluyor şişko patates gibi hissediyorum kendimi

Günaydın kızlar Ben bişey yaptım :kedi: Sabah dolabı bir açtım amacım çayı almaktı chokellayı gördüm bir istek bir istek -tatlicadiarzu- 1 dilim ekmeğe sürüp yedim Ekmeğim tam buğdaydı ama ince kaydirigubbakcemile3 Birde bunun yanına da sütlü bir kahve iyi gider dedim içtim. Aferin bana :mymeka:

tatlım bu kadarla bıraktıysan kurtarırsın bence, ara öğüne kadarr yemessin,
bana kalsa o gazla 3-5 dilimden fazla yerdim :kedi:
ama o eskidendi :)
sizi tanımadan önce opuyorumnanaktan

Evit içmicez di mi Selinaycım bak sigara vereceğim parayla bugün kendime baskül alıcam

evet iyi fikir vallla bende biriktirsemmi ne hehehh........................

afiyet olsun benim canım istemiyo gaza geldim sanırsam..........................

canım ceza fikri güzel :)

:kedi:

benim veli toplantım var çıkmam gerek ,5 ten sonra görüşürüz arkadaşlarr ..ısındım mı nee:))))

Görüşürüz şekerimmm opuyorumnanaktan

Şekersiz çilekli form çayımı da hüplettim ohhh hihoyyyt

Bende yeşil çayımı hüplettimm :lepi:

Benimde eşim içiyo ayda 200-250 TL gidiyo sigaraya ben o paraya bir çift çizme alırım bee :roflol: :roflol:
kızımı okula hazırlayacağım kızlar şimdilik kaçtım görüşürüz

Tamam canım görüşürüz
asya27, cikolatamm, NaF+, neseli45, oyelken+, sansee, selinay2002 2 de misafir var uzun zamandır böyle olmuyodu dimi naf

Evett özlediğimiz bir tablo olumunekankayizsmile

biliyorum canım daha önce okudum çıkartıldığını.. gelicem yarın inşallah geçen hafta adet dönemimdi o yüzden kaytardım. ama bu hafta burdayım bi aksilik çıkmazsa.

Tamam canım bekliyoruz sempatiksalakcinni

Bende ramazan başıydı bırakmaya başladım sonraları bir kaç kez içtim Benimde eşim içiyor evde birinin içmesi çok kötü gündüz aramasamda akşam kokusunu duyunca hala istiyor cnm. Rejimle ikisini yürütmek ise en zoru.İnş. bırakır bir daha geri dönmeyiz bu illete

kızlar ya basit ama lezzetli börek tarifine ihtiyacım var

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ben bugün sırf meyvayla beslenicem sırf elma yicem

moralim bozuluyor şişko patates gibi hissediyorum kendimi

Sırf meyve olmazzz :umursamaz:

nafff dun ne yedın kuzum sennn heeee ne edım ben sana sımdıııı

Anaaaaaaamm yakalandımm delikafadulden ama çok canım istemişti ağlamasın diye yidim diii :1rolleyes: :cezaalmamakiçinçabalayanüyesmili:

Ohh sefan olsun sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kızz sen zayıfsın bide bizi düşün beni kesmezdi 1 dilim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

tatlım bu kadarla bıraktıysan kurtarırsın bence, ara öğüne kadarr yemessin,
bana kalsa o gazla 3-5 dilimden fazla yerdim :kedi:
ama o eskidendi :)
sizi tanımadan önce opuyorumnanaktan

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…