- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.001
Hayırlısı inşallah canım olumunekankayizsmile
Senin canın bişeylere mi sıkkın asyam neden bu aralar yemeğe sardın ki :kedi:
Günaydın neşecim naber kaydirigubbakcemile2 göremiyoruz artık seni şakkıdı kilo veremesende cuma günleri bildirime bekliyoruz canım bak sonra kırılmaca darılmaca yapmayın 3 hafta üstüste gelmeyenleri listeden çıkartıyoruz gamyoncuiremsu
kızlar bende içmiyorum sigara sanırım bu sefer başarıcam.......................................
Evit içmicez di mi Selinaycım bak sigara vereceğim parayla bugün kendime baskül alıcam
ya okulla ilgili bi konu vardı ya ona biraz sıkılıyodum ama artık takmıyorum kafaya yine ama acayip derecede canım bişeyler istiyo sürekli bişeyler yiyesim geliyo kendimi durduramıyorum
işallah bırakırsınız kızlar ben daha önceleri çok uğraştım ama bi türlü basaramadım
selcim haklısın ona verdiğimiz paralara acaba neler alınmaz bizim aylık 300 tl sigaraya gidiyo eşimde içiyo alsanaalsanasmile
asya27, cikolatamm, NaF+, neseli45, oyelken+, sansee, selinay2002 2 de misafir var uzun zamandır böyle olmuyodu dimi naf
Noldu o konu asyam muallaktamı hala :uhm:
Günaydın kızlar Ben bişey yaptım :kedi: Sabah dolabı bir açtım amacım çayı almaktı chokellayı gördüm bir istek bir istek -tatlicadiarzu- 1 dilim ekmeğe sürüp yedim Ekmeğim tam buğdaydı ama ince kaydirigubbakcemile3 Birde bunun yanına da sütlü bir kahve iyi gider dedim içtim. Aferin bana :mymeka:
Evit içmicez di mi Selinaycım bak sigara vereceğim parayla bugün kendime baskül alıcam
Günaydın kızlar Ben bişey yaptım :kedi: Sabah dolabı bir açtım amacım çayı almaktı chokellayı gördüm bir istek bir istek -tatlicadiarzu- 1 dilim ekmeğe sürüp yedim Ekmeğim tam buğdaydı ama ince kaydirigubbakcemile3 Birde bunun yanına da sütlü bir kahve iyi gider dedim içtim. Aferin bana :mymeka:
canım ceza fikri güzel :)
benim veli toplantım var çıkmam gerek ,5 ten sonra görüşürüz arkadaşlarr ..ısındım mı nee:))))
Şekersiz çilekli form çayımı da hüplettim ohhh hihoyyyt
işallah bırakırsınız kızlar ben daha önceleri çok uğraştım ama bi türlü basaramadım
selcim haklısın ona verdiğimiz paralara acaba neler alınmaz bizim aylık 300 tl sigaraya gidiyo eşimde içiyo alsanaalsanasmile
kızımı okula hazırlayacağım kızlar şimdilik kaçtım görüşürüz
asya27, cikolatamm, NaF+, neseli45, oyelken+, sansee, selinay2002 2 de misafir var uzun zamandır böyle olmuyodu dimi naf
biliyorum canım daha önce okudum çıkartıldığını.. gelicem yarın inşallah geçen hafta adet dönemimdi o yüzden kaytardım. ama bu hafta burdayım bi aksilik çıkmazsa.
Bizimde aynı eşimde içiyor.
Ama istemiyorum artık pislik gibi hissediyorum kendimi zaman zaan.
Sigar kokusu sinmiş üstüme, sabah uyandığımda ağzım zehir gibi falan.
Hani arkadaşlar olur, kahvenin yanında yakarsın bir tane keyif için o ayrı, ama sürekli içmicm karar verdim
kızlar ya basit ama lezzetli börek tarifine ihtiyacım var
ben bugün sırf meyvayla beslenicem sırf elma yicem
moralim bozuluyor şişko patates gibi hissediyorum kendimi
nafff dun ne yedın kuzum sennn heeee ne edım ben sana sımdıııı
tatlım bu kadarla bıraktıysan kurtarırsın bence, ara öğüne kadarr yemessin,
bana kalsa o gazla 3-5 dilimden fazla yerdim :kedi:
ama o eskidendi :)
sizi tanımadan önce opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?