- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.061
hee annadım canımm sempatiksalakcinniYok canım ben Kocaelinde çalışıyorum.
Bakma sen profile :)
Yahuu ben anlamadım kısalıyormuyum neyim yaşlandıkça ,geçen doktora gittim kadın doğuma her gidişimde başında boyumu kilomu alıyor bunlar benim bebek tedavi için biliyorsun ...
4-5 ay önce 1.65 dediler bu gidişimde de 1.63 git gide kısalıyorum kaydirigubbakcemile3 Bunların boy ölçme aletinde bişey mi var anlamadım ben mezurayla ölçerdim 1.67 cömert davranıyormuşum demek kendime :uhm:
Hahahah :roflol:
nasıl uzasın
ıhlamur bize köyden geliyo kendimiz demliyoruz.ağacı var.dedemler ağacı budarken bize ıhlamuru ayarlayıp kurutup gönderiyolar çok güzel oluyo.hele kışın üstüne battaniyeyi alıp koca bi kupa ıhlamuru içerken tv izlemek harika oluyo :içelim: ama ada çayını bende severimde daha önce öğrenciyken sakinleşmeye çok ihtiyacımolurdu papatya ve ada çayı içerdim.uyku yapardıı :dilcikar:
Daha ne güzelim 1.72 manken boyu deriz biz ona boshayallersmile
evet kızlar kahvaltımı yazıyorum
-bulgur lapası (domates,salatalık,kıvırcık ve baharatlı)
-bi kupa nescafeklava:
peşindende limon sıkılmış form çay
öğlen yapmicam geç oldu artık.bi saat sonra bi elma yerim yemyeşil ekşi ekşiiii :icecream: cokacimcoook
benimde 1,73 ama ben 66 kilo falanken yakışmamış çok yazıflamışsın diyorlardı. sen neden kilo vermeye uğraşıyorsuuunnn??? alsanaalsanasmile
allah boy vermiş bizede koyvermiş kaydirigubbakcemile3
http://img683.imageshack.us/img683/3661/bulgurlapam.jpg
kızlar becerebildim mi bilmiyorum.buyrunn lapam.şu anda yiyorum cokacimcoook
kızlar ben yemeğe iniyorum gelince görüşürüz
Yahuu ben anlamadım kısalıyormuyum neyim yaşlandıkça ,geçen doktora gittim kadın doğuma her gidişimde başında boyumu kilomu alıyor bunlar benim bebek tedavi için biliyorsun ...
4-5 ay önce 1.65 dediler bu gidişimde de 1.63 git gide kısalıyorum kaydirigubbakcemile3 Bunların boy ölçme aletinde bişey mi var anlamadım ben mezurayla ölçerdim 1.67 cömert davranıyormuşum demek kendime :uhm:
kızlar şöyle bi yazı buldum ne düşünüyosunuz bu konuda.meyve suyunu seven bir olarak araştırma gereği hissettim
Meyve suyunun kalorisi meyveden fazla değil...
'Meyve gibi meyve suyu da düşük karbonhidrat içerir. Bunun için meyve suyunun obeziteye yol açması söz konusu olamaz'.
'ORANLAR KORUNUR'
MEYVE Suyu Endüstri Derneği Başkanı Aziz Ekşi, "Meyve suyu hakkındaki yanılgılardan biri de obeziteye yol açtığı" diyerek, şunları anlattı: "Basında yer alan bu tip haberler bilimsel verilerce doğrulanmamaktadır. Meyve suyunun kalorisi meyve kadardır. Meyve türüne bağlı olarak karbonhidrat oranı değişir. Meyve suyu hiçbir katkı içermediği için karbonhidrat oranı olduğu gibi korunur. Meyve nektarında yine meyvenin karbonhidrat oranına bağlı kalınır.
'KANA GEÇİŞ HIZI ÖNEMLİ'
100 gram meyve yenilmesiyle de, 100 gram meyve suyu tüketilmesiyle de yaklaşık 45 kcal sağlanır. Meyve gibi meyve suyu da düşük karbonhidrat içerir ve bu açıdan meyve gibi meyve suyunun da obeziteye yol açması söz konusu değildir. Obezite açısından gıdadaki karbonhidrat miktarı gibi karbonhidratın glisemik indeksi de çok önemlidir. Bu indeks, karbonhidratın kana geçiş hızı ile doğru orantılıdır. Ne kadar düşükse obeziteye yol açma olasılığı o kadar düşüktür."
hee annadım canımm sempatiksalakcinni
ona bakarsan bende kendimi hiç 1.70in altında ölçmemiştimm sempatiksalakcinni :hulya:
evet şekerim görüntü güzel ama yarısını yiyebildim.doyduumm :dilcikar:
Ne güzel yaa boshayallersmile
Şeniz
afiyet olsun şekerim sempatiksalakcinni
Face'den fotolara baksana benim kız totom kocaman sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:roflol:
:roflol:
ayy güzel görünüyo bu sempatiksalakcinni cokacimcoook
Afiyet olsun aşkitom bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Enteresan :uhm:
Yaaa mervecim. boshayallersmile Hayalimdeki boyu ölçüyormuşum ben Kendi kendime sevindirik oluyormuşum delikafadulden Ama mutluydum o boyla gerçekle yüzleşince hemşirenin yanında bozuldum
Beynim sulandı kızlar bana müsade şu işleri toparlayayım dönücem tekrar öpüyorum opuyorumnanaktan
heee kızlarr söylemeyi unuttum dün bütler açıklanmış.sınıfı geçmişim.bilenler vardır ben aöf deyim sempatiksalakcinni ayy sevinçten ağladımm çok mutlu oldum yaa guclubacismile
heee kızlarr söylemeyi unuttum dün bütler açıklanmış.sınıfı geçmişim.bilenler vardır ben aöf deyim sempatiksalakcinni ayy sevinçten ağladımm çok mutlu oldum yaa guclubacismile
tebrikler canım çok sevindimalkisalkisalkis:teytey:
tebrik ederim ttatlımm :) opuyorumnanaktan
asyacım sende aöf desin kuzum tecrübe konuşuyo.amaannçalışırım nası olsa deme.hergün bi ünite bi ünite çalışmaya başla.bildiğim kadarıyla birinci sınıflar kayıtta alıyo kitaplarını.bence başla bi an önce.benim kayıt yenilememe daha zaman var.o zaman veriyolar kitapları
saol canımmTebrikler mervecim
canım benim o iş yattısenağlama ya senin haberin yok mu
Çok severim her çeşidini Ben bu gül böreğini kıymalı yapıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum Mantı gibi oluyor Canım çekti cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?