Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Yok canım ben Kocaelinde çalışıyorum.
Bakma sen profile :)
hee annadım canımm sempatiksalakcinni

ona bakarsan bende kendimi hiç 1.70in altında ölçmemiştimm sempatiksalakcinni :hulya:

Ne güzel yaa boshayallersmile

Daha ne güzelim 1.72 manken boyu deriz biz ona boshayallersmile

Şeniz

afiyet olsun şekerim sempatiksalakcinni

benimde 1,73 ama ben 66 kilo falanken yakışmamış çok yazıflamışsın diyorlardı. sen neden kilo vermeye uğraşıyorsuuunnn??? alsanaalsanasmile

Face'den fotolara baksana benim kız totom kocaman sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

allah boy vermiş bizede koyvermiş kaydirigubbakcemile3

:roflol:
:roflol:

http://img683.imageshack.us/img683/3661/bulgurlapam.jpg

kızlar becerebildim mi bilmiyorum.buyrunn lapam.şu anda yiyorum cokacimcoook

ayy güzel görünüyo bu sempatiksalakcinni cokacimcoook

kızlar ben yemeğe iniyorum gelince görüşürüz

Afiyet olsun aşkitom bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Enteresan :uhm:

hee annadım canımm sempatiksalakcinni

ona bakarsan bende kendimi hiç 1.70in altında ölçmemiştimm sempatiksalakcinni :hulya:

Yaaa mervecim. boshayallersmile Hayalimdeki boyu ölçüyormuşum ben Kendi kendime sevindirik oluyormuşum delikafadulden Ama mutluydum o boyla gerçekle yüzleşince hemşirenin yanında bozuldum

Beynim sulandı kızlar bana müsade şu işleri toparlayayım dönücem tekrar öpüyorum opuyorumnanaktan

evet şekerim görüntü güzel ama yarısını yiyebildim.doyduumm :dilcikar:
Yaaa mervecim. boshayallersmile Hayalimdeki boyu ölçüyormuşum ben Kendi kendime sevindirik oluyormuşum delikafadulden Ama mutluydum o boyla gerçekle yüzleşince hemşirenin yanında bozuldum

olsun canım amaaannn 3ün 5 in hesabını mı yapcaz kaydirigubbakcemile2

kızlar benimki bende cevap yazdım.bende seni özledim ama bu barışcamız anlamına gelmiyo.olmuyo anlaşamıyoruz mutsuzum o yüzden eskiyi yaşamaya hiç niyetim yok dedim.kusura bakma rahatsız ettim yazmış.ödeil dedim bendedün gece mesaj attı seni özledim diye

Son düzenleme:
heee kızlarr söylemeyi unuttum dün bütler açıklanmış.sınıfı geçmişim.bilenler vardır ben aöf deyim sempatiksalakcinni ayy sevinçten ağladımm çok mutlu oldum yaa guclubacismile

tebrikler canım çok sevindimalkisalkisalkis:teytey:

asyacım sende aöf desin kuzum tecrübe konuşuyo.amaannçalışırım nası olsa deme.hergün bi ünite bi ünite çalışmaya başla.bildiğim kadarıyla birinci sınıflar kayıtta alıyo kitaplarını.bence başla bi an önce.benim kayıt yenilememe daha zaman var.o zaman veriyolar kitapları

Tavuklu gül börek malzemeleri

4 su bardağı un
1 yumurta
50 gr yağ
1 su bardağı ılık su
Tuz İç malzeme:
1 paket (250 gr) yağ
4 parça tavuk göğüs eti
1 soğan
3 çorba kaşığı sıvıyağ
Tuz, karabiber
Kırmızı tozbiber

i

Tavuklu gül börek hazırlanışı
Tavuklu gül börek: Unu hamur yoğurma kabına eleyip ortasını havuz gibi açın. 50 gr margarini eritip ılıtın. Unun ortasına tuz, 1 yumurta, eritilmiş yağ ve ılık suyu ekleyerek hamuru yoğurun. Üzerini nemli bezle örtüp 30 dakika dinlendirin.

Tavuk etlerini haşlayıp tel tel ayırın. Soğanı soyup kıyın. Sıvıyağı tavada kızdırıp soğanı soteleyin. Tavuk etlerini ekleyip bir kaç dakika kavurun. Tuz ve baharatları ekleyip ateşten alın.

Hamuru bir kez daha yoğurup 6 eşit parçaya ayırın. Hamur parçalarını unlanmış zeminde ince yufkalar halinde açın. 250 gr margarini eritip ılıtın. Yufkaları eritilmiş margarinle yağlayıp tavuk etlerini serpiştirin. Yufkaları rulo şeklinde sıkıca sarın. Ruloları kendi etrafında döndürerek gül şekline getirin.

Hazırladığınız gül börekleri yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerlerine eritilmiş yağ sürüp önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 35 dakika pişirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
Tavuklu gül börek artık hazır, afiyet olsun.

birileri börek tarifimi istedi ne ben mi öyle hatırlıyorum yoksa

canım benim o iş yattısenağlama ya senin haberin yok mu

Çok severim her çeşidini Ben bu gül böreğini kıymalı yapıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum Mantı gibi oluyor Canım çekti cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…