Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet iyi fikir vallla bende biriktirsemmi ne hehehh........................

afiyet olsun benim canım istemiyo gaza geldim sanırsam..........................

Afiyet olsun bebiim.
Bişi sorcam Liptonun naneli yeşil çayını denedin mi

Ayy bakalım ben dayanamayıp dün içtim.
Ama bugün içmemeye kararlıyım
Evde zor oluyor.
Birde benim iş yerindeki arkadaşlarda içiyor.
Hele yemek sonraları facia oluor

kızlar şu hızlı kilo verme işini unutun ne kadar çabuk verirseniz o kadar çabuk ve daha fazla alıyorsunuz benim hedefim haftada 500 gr vermekti onuda başardım. İşin sırrı diyet yapmak değil yeme alışkanlığını düzeltmek öyle bugün elma yiyeceğim başka birşey yemeyeceğimle olmaz bu iş sonra ne yapacaksın hep mi elmayla lapayla besleneceksin ayyyy kaynana gibi konuştum beee ama ne yapayım kızlar kızmayın bana bende aynı hatalara düştüm hep haftada 3 kilo verdim 3 günde 4 kilo aldım hep bu dengesizlik yüzünden

tatlım bu kadarla bıraktıysan kurtarırsın bence, ara öğüne kadarr yemessin,
bana kalsa o gazla 3-5 dilimden fazla yerdim :kedi:
ama o eskidendi :)
sizi tanımadan önce opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 bir anlık bişeydi kendimi hızlı hızlı ekmeğe sürerken buldum sempatiksalakcinni. Hay allahım...ara yapmam neyse dediğin gibi, bundan sonrakilerde hafif yerim dengelemeye çalışırım
evet iyi fikir vallla bende biriktirsemmi ne hehehh........................

afiyet olsun benim canım istemiyo gaza geldim sanırsam..........................

İstememesi çok güzel genelde bende çok aramam ama bazen böyle işte sabahları tatlı kriziyle uyanabiliyorum malum dönemime de denk geldi
:hulya:

Sanırım haklısın..
Zaten bunu bütün diyetisyenler söylüyor.
Zamana yayarak verin kilolarınızı, birden mucize beklemeyin diye.
Sağol tavsiyelerin için

Naneli limonlusunu içtim
limonlusunu içtim
sadesini içtim
demleme olarak yapılanını içtim

dün de bergamutlusunu aldım onuda içerim yakında sempatiksalakcinni

seviyorum ben yeşil çayı hepsini de beğendim dadlımm

Akıllı kaynanalar gibi konuştun şekerim olumunekankayizsmile

Başa dönmek istemiyorum nafım Sen sanki çok şişmansın boy var kızım sende boy O boy bende olacaktı aklinialirimsmile

Ama ben bırakırsam eşimde bırakır sigarayı düye düşünüyorum

Eğer bırakırsa zorlanmadan bırakırsın Yok şekerim ben ne dil döktüm yok bırakmaya hiçç niyeti yok benimkisinin

vereliniortak Çok haklısın bencede bu yapılmamalı ömür boyu bu şekilde beslenemeyiz normal yaşam şekli olarak benimseyecek şekilde olmalı ki geri alınmasın.

günaydın kızlaaarrrrrrr sempatiksalakcinni ohh allah ellerimize parmaklarımıza zeeval vermesiinnn aminnnnn kaydirigubbakcemile3

sabah sabah amma düşmüş çeneniz leemm kaydirigubbakcemile
benimde lapam pişti şimdi onu yicem
içine 2 yaprak kıvırcık,yarım salatalık yarım domates doğrayıp yicem.baharatta kattım bayanssulusmile

ben yeşilçayı sevmiyorum yaa zorla içiyorum

ben de pek sevmiyorum, acımsı bi tadı var..
şu anda sadesini içiyorum,
ama nanelisini, nanelimonlusunu, bergamutlusunu deniycem bakalım...

He bu arada ben kahvaltıımı yazmadım kızlar.

tek şekerli 1 fincan siyah çay
Kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir
1 dili kepek ekmek
4 dilim incecik kesilmil kızarmış sucuk

Senin boyun kaç ki yavrumm ben o kadar uzun değilim boshayallersmile

ben yeşilçayı sevmiyorum yaa zorla içiyorum

opuyorumnanaktan

nafçım senin boyun kaaaaç..bende bir zamanlar senin kilondaydım da o yüzden merak ettim..

1.72 canım olumunekankayizsmile

Günaydın şekerim ohh afiyet olsun

He bu arada ben kahvaltıımı yazmadım kızlar.

tek şekerli 1 fincan siyah çay
Kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir
1 dili kepek ekmek
4 dilim incecik kesilmil kızarmış sucuk

Benimde canım sucuk istiyor bu aralar :kedi:

ıhlamur bize köyden geliyo kendimiz demliyoruz.ağacı var.dedemler ağacı budarken bize ıhlamuru ayarlayıp kurutup gönderiyolar çok güzel oluyo.hele kışın üstüne battaniyeyi alıp koca bi kupa ıhlamuru içerken tv izlemek harika oluyo :içelim: ama ada çayını bende severimde daha önce öğrenciyken sakinleşmeye çok ihtiyacımolurdu papatya ve ada çayı içerdim.uyku yapardıı :dilcikar:

evet kızlar kahvaltımı yazıyorum
-bulgur lapası (domates,salatalık,kıvırcık ve baharatlı)
-bi kupa nescafe klava:
peşindende limon sıkılmış form çay

öğlen yapmicam geç oldu artık.bi saat sonra bi elma yerim yemyeşil ekşi ekşiiii :icecream: cokacimcoook

benimde 1,73 ama ben 66 kilo falanken yakışmamış çok yazıflamışsın diyorlardı. sen neden kilo vermeye uğraşıyorsuuunnn??? alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…