- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.021
evet iyi fikir vallla bende biriktirsemmi ne hehehh........................
afiyet olsun benim canım istemiyo gaza geldim sanırsam..........................
:kedi:
Bence dene derim.
Valla ben yol paramdan kalan bozuklukları hergün kumbaraya atıyorum2 haftada 20-25 lira falan oldu.
Eşim diyo kot alcam bunlarla kendme.
Oh dedim ben biriktiriiim sen giyin :)
Görüşürüz şekerimmm opuyorumnanaktan
Bende yeşil çayımı hüplettimm :lepi:
Benimde eşim içiyo ayda 200-250 TL gidiyo sigaraya ben o paraya bir çift çizme alırım bee :roflol: :roflol:
Tamam canım görüşürüz
Evett özlediğimiz bir tablo olumunekankayizsmile
Tamam canım bekliyoruz sempatiksalakcinni
Bende ramazan başıydı bırakmaya başladım sonraları bir kaç kez içtim Benimde eşim içiyor evde birinin içmesi çok kötü gündüz aramasamda akşam kokusunu duyunca hala istiyor cnm. Rejimle ikisini yürütmek ise en zoru.İnş. bırakır bir daha geri dönmeyiz bu illete
kaydirigubbakcemile3 bir anlık bişeydi kendimi hızlı hızlı ekmeğe sürerken buldum sempatiksalakcinni. Hay allahım...ara yapmam neyse dediğin gibi, bundan sonrakilerde hafif yerim dengelemeye çalışırımtatlım bu kadarla bıraktıysan kurtarırsın bence, ara öğüne kadarr yemessin,
bana kalsa o gazla 3-5 dilimden fazla yerdim :kedi:
ama o eskidendi :)
sizi tanımadan önce opuyorumnanaktan
evet iyi fikir vallla bende biriktirsemmi ne hehehh........................
afiyet olsun benim canım istemiyo gaza geldim sanırsam..........................
kızlar şu hızlı kilo verme işini unutun ne kadar çabuk verirseniz o kadar çabuk ve daha fazla alıyorsunuz benim hedefim haftada 500 gr vermekti onuda başardım. İşin sırrı diyet yapmak değil yeme alışkanlığını düzeltmek öyle bugün elma yiyeceğim başka birşey yemeyeceğimle olmaz bu iş sonra ne yapacaksın hep mi elmayla lapayla besleneceksin ayyyy kaynana gibi konuştum beee ama ne yapayım kızlar kızmayın bana bende aynı hatalara düştüm hep haftada 3 kilo verdim 3 günde 4 kilo aldım hep bu dengesizlik yüzünden
Afiyet olsun bebiim.
Bişi sorcam Liptonun naneli yeşil çayını denedin mi
Ayy bakalım ben dayanamayıp dün içtim.
Ama bugün içmemeye kararlıyım
Evde zor oluyor.
Birde benim iş yerindeki arkadaşlarda içiyor.
Hele yemek sonraları facia oluor
kızlar şu hızlı kilo verme işini unutun ne kadar çabuk verirseniz o kadar çabuk ve daha fazla alıyorsunuz benim hedefim haftada 500 gr vermekti onuda başardım. İşin sırrı diyet yapmak değil yeme alışkanlığını düzeltmek öyle bugün elma yiyeceğim başka birşey yemeyeceğimle olmaz bu iş sonra ne yapacaksın hep mi elmayla lapayla besleneceksin ayyyy kaynana gibi konuştum beee ama ne yapayım kızlar kızmayın bana bende aynı hatalara düştüm hep haftada 3 kilo verdim 3 günde 4 kilo aldım hep bu dengesizlik yüzünden
Başa dönmek istemiyorum nafımsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Sırf meyve olmazzz :umursamaz:
Anaaaaaaamm yakalandımm delikafadulden ama çok canım istemişti ağlamasın diye yidim diii :1rolleyes: :cezaalmamakiçinçabalayanüyesmili:
Ohh sefan olsun sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kızz sen zayıfsın bide bizi düşün beni kesmezdi 1 dilim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
a.s.
Ama ben bırakırsam eşimde bırakır sigarayı düye düşünüyorum
Naneli limonlusunu içtim
limonlusunu içtim
sadesini içtim
demleme olarak yapılanını içtim
dün de bergamutlusunu aldım onuda içerim yakında sempatiksalakcinni
seviyorum ben yeşil çayı hepsini de beğendim dadlımm
Akıllı kaynanalar gibi konuştun şekerimolumunekankayizsmile
ben yeşilçayı sevmiyorum yaa zorla içiyorum
Başa dönmek istemiyorum nafımSen sanki çok şişmansın boy var kızım sende boy O boy bende olacaktı aklinialirimsmile
Eğer bırakırsa zorlanmadan bırakırsın Yok şekerim ben ne dil döktüm yok bırakmaya hiçç niyeti yok benimkisinin
ben yeşilçayı sevmiyorum yaa zorla içiyorum
nafçım senin boyun kaaaaç..bende bir zamanlar senin kilondaydım da o yüzden merak ettim..
günaydın kızlaaarrrrrrr sempatiksalakcinni ohh allah ellerimize parmaklarımıza zeeval vermesiinnn aminnnnn kaydirigubbakcemile3
sabah sabah amma düşmüş çeneniz leemm kaydirigubbakcemile
benimde lapam pişti şimdi onu yicem
içine 2 yaprak kıvırcık,yarım salatalık yarım domates doğrayıp yicem.baharatta kattım bayanssulusmile
He bu arada ben kahvaltıımı yazmadım kızlar.
tek şekerli 1 fincan siyah çay
Kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir
1 dili kepek ekmek
4 dilim incecik kesilmil kızarmış sucuk
Senin boyun kaç ki yavrumm ben o kadar uzun değilim boshayallersmile
opuyorumnanaktan
1.72 canım olumunekankayizsmile
Günaydın şekerim ohh afiyet olsun
Benimde canım sucuk istiyor bu aralar :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?