Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ay biliyor musun o toplanmış, kurutulmuş ıhlamurun tadı çok başka oluyor
Anılarım canlandı mervem beee

canımm yaa ne anısıı :teselli:

Yaaa böle ananemin evine giderken yol boyu ıhlamurlar var, mevsiminde nasıl mis gibi kokarlar var ya.
Bayılırım o sokakta yürümeye.
Ama evlenince sık sık gidemiyorum.
Birde komşumuzun vardı toplar kurutur verirdi, kışın demler içerdik ne güzel, ama artık annemler taşındı ordan

He birde " Ihlamurlar Çiçek Açınca" diye bir şiir var onuda çok severim ben.

Benim boyumda 1.66 falan, ne zamandır ölçülmüyorum

evet yaaa tahmin edebiliyorum.bizim memlekette aynı öyle oluyo.sen yurt dışındasın ailen tr de mi kuzuumm
hııım tamam canım sağol. daha önce yapmıştım ben pirinçle yine yaparsam bu kez bulgurla denerim.

bende hep pirinçle yapardım.ama son zamanlarda iğrendim ondan.sonra bunu araştırdım.öyle işte

evet yaaa tahmin edebiliyorum.bizim memlekette aynı öyle oluyo.sen yurt dışındasın ailen tr de mi kuzuumm

bende hep pirinçle yapardım.ama son zamanlarda iğrendim ondan.sonra bunu araştırdım.öyle işte

Yok canım ben Kocaelinde çalışıyorum.
Bakma sen profile :)

senin boyun kaçtı bacım :1hug:
Yahuu ben anlamadım kısalıyormuyum neyim yaşlandıkça ,geçen doktora gittim kadın doğuma her gidişimde başında boyumu kilomu alıyor bunlar benim bebek tedavi için biliyorsun ...
4-5 ay önce 1.65 dediler bu gidişimde de 1.63 git gide kısalıyorum kaydirigubbakcemile3 Bunların boy ölçme aletinde bişey mi var anlamadım ben mezurayla ölçerdim 1.67 cömert davranıyormuşum demek kendime :uhm:

kızlar şöyle bi yazı buldum ne düşünüyosunuz bu konuda.meyve suyunu seven bir olarak araştırma gereği hissettim

Meyve suyunun kalorisi meyveden fazla değil...

'Meyve gibi meyve suyu da düşük karbonhidrat içerir. Bunun için meyve suyunun obeziteye yol açması söz konusu olamaz'.

'ORANLAR KORUNUR'
MEYVE Suyu Endüstri Derneği Başkanı Aziz Ekşi, "Meyve suyu hakkındaki yanılgılardan biri de obeziteye yol açtığı" diyerek, şunları anlattı: "Basında yer alan bu tip haberler bilimsel verilerce doğrulanmamaktadır. Meyve suyunun kalorisi meyve kadardır. Meyve türüne bağlı olarak karbonhidrat oranı değişir. Meyve suyu hiçbir katkı içermediği için karbonhidrat oranı olduğu gibi korunur. Meyve nektarında yine meyvenin karbonhidrat oranına bağlı kalınır.

'KANA GEÇİŞ HIZI ÖNEMLİ'
100 gram meyve yenilmesiyle de, 100 gram meyve suyu tüketilmesiyle de yaklaşık 45 kcal sağlanır. Meyve gibi meyve suyu da düşük karbonhidrat içerir ve bu açıdan meyve gibi meyve suyunun da obeziteye yol açması söz konusu değildir. Obezite açısından gıdadaki karbonhidrat miktarı gibi karbonhidratın glisemik indeksi de çok önemlidir. Bu indeks, karbonhidratın kana geçiş hızı ile doğru orantılıdır. Ne kadar düşükse obeziteye yol açma olasılığı o kadar düşüktür."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…