- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.041
benimde 1,73 ama ben 66 kilo falanken yakışmamış çok yazıflamışsın diyorlardı. sen neden kilo vermeye uğraşıyorsuuunnn??? alsanaalsanasmile
ıhlamur bize köyden geliyo kendimiz demliyoruz.ağacı var.dedemler ağacı budarken bize ıhlamuru ayarlayıp kurutup gönderiyolar çok güzel oluyo.hele kışın üstüne battaniyeyi alıp koca bi kupa ıhlamuru içerken tv izlemek harika oluyo :içelim: ama ada çayını bende severimde daha önce öğrenciyken sakinleşmeye çok ihtiyacımolurdu papatya ve ada çayı içerdim.uyku yapardıı :dilcikar:
Ay biliyor musun o toplanmış, kurutulmuş ıhlamurun tadı çok başka oluyor
Anılarım canlandı mervem beee
allah boy vermiş bizede koyvermiş kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 çok isterdim Düz papuçla kot giymeyi çok güzel duruyor bayanssulusmile
oooof valla çok güzel görünüyor. ama bulgur lapası bu sanırım. benim bildiğim yapılan lapa pirinçle olmuyormuyduu..?
canımm yaa ne anısıı :teselli:
evet yaaa tahmin edebiliyorum.bizim memlekette aynı öyle oluyo.sen yurt dışındasın ailen tr de mi kuzuummYaaa böle ananemin evine giderken yol boyu ıhlamurlar var, mevsiminde nasıl mis gibi kokarlar var ya.
Bayılırım o sokakta yürümeye.
Ama evlenince sık sık gidemiyorum.
Birde komşumuzun vardı toplar kurutur verirdi, kışın demler içerdik ne güzel, ama artık annemler taşındı ordan
hııım tamam canım sağol. daha önce yapmıştım ben pirinçle yine yaparsam bu kez bulgurla denerim.
He birde " Ihlamurlar Çiçek Açınca" diye bir şiir var onuda çok severim ben.
Benim boyumda 1.66 falan, ne zamandır ölçülmüyorum
evet yaaa tahmin edebiliyorum.bizim memlekette aynı öyle oluyo.sen yurt dışındasın ailen tr de mi kuzuumm
bende hep pirinçle yapardım.ama son zamanlarda iğrendim ondan.sonra bunu araştırdım.öyle işte
Yahuu ben anlamadım kısalıyormuyum neyim yaşlandıkça ,geçen doktora gittim kadın doğuma her gidişimde başında boyumu kilomu alıyor bunlar benim bebek tedavi için biliyorsun ...senin boyun kaçtı bacım :1hug:
uzamış mısındır kıızzz sempatiksalakcinni
ben 1,68 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?