Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

menüüümmmm

sabah
k.kdan az büyük peynir
3 dilimmmm ev yapımı beyaz ekmekk
az şekerli türk kahvesi..
biri beni kurtarsın klasik kahvaltıdan..

ara:
yarım elma

öğle:
minicik bi parça biftek
3 y.k bulgur pilavı
3 y.k kıymalı bezelye
marullu tomatezli salata

arada bi bardak sültü kahve ile bir danecikkk minikk kurabiye yemeyi planlıyorumm
kurabiyelerin tanesi 150 kaloriii

tebrikler tınkerbell cim harikasın

Teşkür ederim cnm fena değilim gibi.. Her gün bir paketten sonra yine şükür .İçmeyenler yemekden sonra ne yapıyolar derdim o kadar .Keyifli içerdim yani tadını çıkara çıkara.Herkez şaşırdı bırakınca ailem falan inşallah dönmem bidaha bazen çok zorluyor beni çünkü..

150 kalori mii kurabiye de yemicez hee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

İnşallah dönmezsin canım :1hug:a.s.

aklına getirmemeye çalış gerçekten insanın üstüne siniyor koku leş gibi kokuyor.insanın elli bile kokuyor sabunlasanda gitmiyor sanki.sonra ağzında da garip bi tad
bence bunları düşünün kızlar

Olala napmışsın kuzum sen 3 dilim ev yapımı ekmek mi akannehir

Hem biftek, hemde kıymalı bezelyee

Birde kurabiyee akannehir

o zaman miden hassas olduğundan etkilenmiştir cnm
yani öyle aşırı abartmamışsın kesinlikle

çünkü soru sorulursa dayanamıyorummm hemen söylüyorummm :gitme: doğrru bildiğim şeyi..

Sanırım ondan canım hala çok rahatsızım boshayallersmile

Sen doğru bildiğini söylemek ile en iyisini yapıyorsun canım boşver gerisini olumunekankayizsmile

bence yaparsın cnm
üstelik hamilelik düşünüyosun bebeğe de zarar verir..

aklına getirmemeye çalış gerçekten insanın üstüne siniyor koku leş gibi kokuyor.insanın elli bile kokuyor sabunlasanda gitmiyor sanki.sonra ağzında da garip bi tad
bence bunları düşünün kızlar
katılıyorum

Olalaa 51.9 demiştin dimi kilona sempatiksalakcinni

200 gr almış görünüyorsun canım ohaoldumsmile

Hoşgeldin şekerim evet öyleydi sen nerelerdeydin bakim sempatiksalakcinni

ben buralardayımsempatiksalakcinni dün rahatsızlandım canım acayip bibaş ağrım var boğazlarım şiş grip olmuşum:2: anca kalktım yataktan oyüzden konu dışı kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…