- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.441
5 te çıkma ihtimali var babamın o erken çıkarsa bende kaçıcam onunla
naf hadi yayınla artık yaaa
nafcım zaten benim ellerim burnum ayaklarım buzz gibi.hiç ısınmaz kış boyu.yazın bile akşamları buz gibi olurdum.kansızlık var eminim ama kan hapı verirler diye korkumdan gitmiyorum doktoraAfiyet olsun canım olumunekankayizsmile
Kansızlık olmasın sende :uhm:
Yapmasın öyle bişey şakanın dozu kaçar ordan biri yorumlarsa
hımm o zaman ullanırım kuzuumm kesin sorarım ben onuoyun için sağol bebişim
yok renksiz parlatıcı
tebrikler canımmmmmmmmmmmmnaf canım geçen hafta 62 kiloydum.500gr vermişim buhaftada
evet özgecim katılıyorum :asigim:sağol kevsercim
dost olmak başka işteeee
nafcım zaten benim ellerim burnum ayaklarım buzz gibi.hiç ısınmaz kış boyu.yazın bile akşamları buz gibi olurdum.kansızlık var eminim ama kan hapı verirler diye korkumdan gitmiyorum doktora
hımm o zaman ullanırım kuzuumm kesin sorarım ben onu
tebrikler canımmmmmmmmmmmm
evet özgecim katılıyorum :asigim:
Ayyyy yaşasın.
ilk haftadan 3. lüğü kapmışım hihoyyyt
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar a.s
naff bişi diyimmi bu haftaki liste çok güzelll.ne güzel herkes bildirimini yaptı.en azından burayı ve bizi ciddiye alan insanlarla muhhabbet ettiğimizi biliyoruz.
Tebrik ederim canımcım :lepi:
Evet mervecim bizim bildirimler güzel olmasa da tablo gerçekten güzel olumunekankayizsmile 3 kişi daha gitti üzüldüm ama napim :çok üzgünüm:
aman canım ne üzülüyon burayı ciddiye alsalar gelirlerdi.onun için takmaaa :lepi:Tebrik ederim canımcım :lepi:
Evet mervecim bizim bildirimler güzel olmasa da tablo gerçekten güzel olumunekankayizsmile 3 kişi daha gitti üzüldüm ama napim :çok üzgünüm:
kuzum acemisi mi bittiaygün angel ve sel tebrikler :lepi: a.s.
merve canım bende varım yarışa haftaya cumaya kadar 60 kilo olmam lazım..erkek ark izne geliyo cuma günü ..kendimi toparlamm lazım
amaann sorma bacuumm biz eskidiikkkk akannehirbuhaftadaki tablo gerçekten güzel nafcım yeni gelenlere kaptırdık kupayıdelikafadulden
aman canım ne üzülüyon burayı ciddiye alsalar gelirlerdi.onun için takmaaa :lepi:
kuzum acemisi mi bitti
yok canım bitmedi yemin töreni var..bayramda bitiyo acemilik
amaann sorma bacuumm biz eskidiikkkk akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?