Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Afiyet olsun canım olumunekankayizsmile

Kansızlık olmasın sende :uhm:

Yapmasın öyle bişey şakanın dozu kaçar ordan biri yorumlarsa
nafcım zaten benim ellerim burnum ayaklarım buzz gibi.hiç ısınmaz kış boyu.yazın bile akşamları buz gibi olurdum.kansızlık var eminim ama kan hapı verirler diye korkumdan gitmiyorum doktora
oyun için sağol bebişim
yok renksiz parlatıcı
hımm o zaman ullanırım kuzuumm kesin sorarım ben onu
naf canım geçen hafta 62 kiloydum.500gr vermişim buhaftada
tebrikler canımmmmmmmmmmmm
sağol kevsercim
dost olmak başka işteeee
evet özgecim katılıyorum :asigim:

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------67---------------------------60-----300 gr almış
oyelken--------79.7-----------------------70.1-------------------------65-----Yarın bildirim yapacak
neseli45--------85.9-----------------------81.4------------------------68-----1.100 gr verdi
melisdeniz----66 ------------------------62.9------------------------59-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
asya27----------64--------------------------59.2------------------------50------200 gr almış
_kvsr_-----------66--------------------------61.5------------------------55------500 gr verdi
Hazalim1985-100-------------------------86-------------------------60------400 gr almış
olala------------55.7------------------------51.9------------------------51.2---200 gr almış
tinkerbell2----62.2-----------------------53.6------------------------52------100 gr almış
angel2030-----65--------------------------61.6------------------------55------1.700 gr verdi
aygün2008-----76--------------------------74--------------------------65------2 kilo verdi
sel----------------62--------------------------60,5------------------------55------1.500 gr verdi
selinay2002---68--------------------------67--------------------------58------1 Kilo verdi
çikolatam-------76.3-------------------------- -------------------------55------Aramıza yeni katıldı

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 08.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : aygün2008( 2 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : angel2030( 1.700 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : sel( 1.500 gr ile ) :hooray:

Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile

Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile

Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.

Bu hafta listeden çıkartılan arkadaşlarımız Cigsel2010 & Ggulsu & ege1979 ' dir.
Kendileri ile ilgili hiçbir şahsi problemimizin olmadığını ve düzenli kilo bildirimi yapabilecekleri bir dönemde kendilerini yeniden aramızda görmek istediğimizi belirtirim.

Canım kan hapı kullandım ben 3 ay kilo yaptı sende başlayacaksan şimdiden başlamalısın yoksa ileride kilo yapar sanada akannehir en azından diyet döneminde daha bilinçli olursun ve sağlıklı olumunekankayizsmile

Ayyyy yaşasın.
ilk haftadan 3. lüğü kapmışım hihoyyyt

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar a.s

naff bişi diyimmi bu haftaki liste çok güzelll.ne güzel herkes bildirimini yaptı.en azından burayı ve bizi ciddiye alan insanlarla muhhabbet ettiğimizi biliyoruz.

Ayyyy yaşasın.
ilk haftadan 3. lüğü kapmışım hihoyyyt

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar a.s

Tebrik ederim canımcım :lepi:

naff bişi diyimmi bu haftaki liste çok güzelll.ne güzel herkes bildirimini yaptı.en azından burayı ve bizi ciddiye alan insanlarla muhhabbet ettiğimizi biliyoruz.

Evet mervecim bizim bildirimler güzel olmasa da tablo gerçekten güzel olumunekankayizsmile 3 kişi daha gitti üzüldüm ama napim :çok üzgünüm:

aygün angel ve sel tebrikler :lepi: a.s.
merve canım bende varım yarışa haftaya cumaya kadar 60 kilo olmam lazım..erkek ark izne geliyo cuma günü ..kendimi toparlamm lazım

He bu arada kızlar bu gün konferansta öğrendiklerim aklıma geldikçe yazıyorum.

Normal olan hafta da 1 kilo vermekmiş.
Aydada 5-6 kiloyu geçmemeliymiş.
Beslenmeyi 3-4 ay veya zayıflayana kadar değil bir yaşam şekli haline getirmeliymişiz.

Ayrıca doktor dedi ki kesinlikle önermiyorum ama sigara zayıflatmaya yardımcıdır dedi

Evet mervecim bizim bildirimler güzel olmasa da tablo gerçekten güzel olumunekankayizsmile 3 kişi daha gitti üzüldüm ama napim :çok üzgünüm:

buhaftadaki tablo gerçekten güzel nafcım yeni gelenlere kaptırdık kupayıdelikafadulden

aman canım ne üzülüyon burayı ciddiye alsalar gelirlerdi.onun için takmaaa :lepi:
aygün angel ve sel tebrikler :lepi: a.s.
merve canım bende varım yarışa haftaya cumaya kadar 60 kilo olmam lazım..erkek ark izne geliyo cuma günü ..kendimi toparlamm lazım
kuzum acemisi mi bitti
buhaftadaki tablo gerçekten güzel nafcım yeni gelenlere kaptırdık kupayıdelikafadulden
amaann sorma bacuumm biz eskidiikkkk akannehir

pztesi başlıyoruz dimi yarışa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…