Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

çıtırdan bişiler at canım ağzına

yok ki öyle bişey yanımda yemeyeyim diye getirmiyorum sempatiksalakcinni ama sabahtan kalan yarım gevreğim var sempatiksalakcinni

Hehee olaylı olmuş senin canım afiyet olsun sempatiksalakcinni

yok ki öyle bişey yanımda yemeyeyim diye getirmiyorum sempatiksalakcinni ama sabahtan kalan yarım gevreğim var sempatiksalakcinni

Hehee olaylı olmuş senin canım afiyet olsun sempatiksalakcinni

Evet aynen öyle oldu.

Akşamda kayınvalidem vardı.
Eşim ben kayınvalidem baumaxa gittik baskülü aldık.
Ordan pazara sebze falan aldık.
Sonra tavuk incik aldık.
Haşladık, az bişey yağda çevirdik.
2 İncik yedim.
Bol bol roka marul, soğan, domates,salatalık, maydanoz salatası yedim.
Kepek ekmek kalmamıştı 1 dilimmde tost ekmeği gibi kare beyaz ekmek yedim kızlar

gelirler inş.onlarda

Çikolatam bugün hiç foruma girmemiş gelmeyebilir boshayallersmile kevser de hastaydı noldu acaba ondan da ses çıkmadı boshayallersmile

17:00 ' e kadar bekleyip listeyi yayınlıycam kızlar boshayallersmile kurallarımız hala geçerli olumunekankayizsmile

Bir ara sakin bir anımda ceza listesi ayarlayıp oylamanıza sunucam

Ama ama ben 17 ye kadar burda olmayabilirim .
Bi daha taaa pazartesiyi mi beklicem

2 incik çok değil bence afiyet olsun cnm cokacimcoook

Liste hazır mı çok merak ediyorum istersen lisetyi yap onları sonra eklersin

1,5 saat daha bekleyelim canım :icecream:

Ama ama ben 17 ye kadar burda olmayabilirim .
Bi daha taaa pazartesiyi mi beklicem

Canım edit butonu 30 dk geçerli olduğu için arada yanlış liste kalmasını istemiyorum o yüzden belirli bir saat koyduk hep o saatte yayınlıyorum listeyi olumunekankayizsmile

Canım edit butonu 30 dk geçerli olduğu için arada yanlış liste kalmasını istemiyorum o yüzden belirli bir saat koyduk hep o saatte yayınlıyorum listeyi olumunekankayizsmile

Tama o zaman bekleyelim.

Bu gün açlık şekerimi ölçtürdüm konferansta 70 çıktı normalmiş.
Fazla kilo şekere ve kalp hastalıklarına neden oluyormuş.
Ayrıca kansere de.

Bel bölgesinde ki yağlanma = kalp krizi riskiymiş kızlar.

kızlar bugün topik baya sessiz kalmış.valla benim kahvaltım yine öğlenle birleşti.kahvaltıdan ziyade 5 çayı gibi oldu.kahvaltılık şeyler yidim.ama 5-6 kaşık rus salatasıda yedim.ekmek yemedim.eve yeni geldim.şimdi ıhlamur içcem dün akşam demledim.sonra üşenmezsem zeytinyağlı fasulye yapcam misssss cokacimcoook köyden geldi fasulyeler.yanına çorba yaparmıyım bilmiyorum :))) çok üşüyorum ya

Son düzenleme:
kızlar benim tırnak yeme problemimde vardı.ama artık yalaşık 2 aydır yemiyorum baya düzeldi.sürekli acı oje sürüyorum.ama şöyle bi problemim var.çok güçsüzler.incecikler.sanırım bu da diyetten.saçlarımda dökülüyo.saçlarımı papatya çayıyla yıkicam.iyi geliyomuş diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…