Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Haklı gerçekten yaşam tarzı haline getirmeliyiz olumunekankayizsmile

buhaftadaki tablo gerçekten güzel nafcım yeni gelenlere kaptırdık kupayıdelikafadulden

Olsun canım sıra bizede gelecek sempatiksalakcinni

kg veren herkesi tebrik ederim tablo mükemmel
kim gitti kıss

Kız yazdım ya altta isimleri var sempatiksalakcinni

buarada kızlar ben çıkıyorum..görüşürzzkaydirigubbakcemile3

Gülegüle canım olumunekankayizsmile

aman canım ne üzülüyon burayı ciddiye alsalar gelirlerdi.onun için takmaaa :lepi:

kuzum acemisi mi bitti

amaann sorma bacuumm biz eskidiikkkk akannehir

Takmamaya çalışcam :ecrin_bebek:

Doktor dedi ki birde sakın ilaca başvurmayın, ilaç son çare.
Zayıflama ilaçları kullanmayın kızlar.

Tamam canım

İnşallah atlatırsın kazasız belasız

Ne kaçamağı kız sempatiksalakcinni

Yarın görümcemin sünnet mevlüdü var.
İkram olarak lahmacun vericek..
Dayanamayabilirim kaç tane yiyebiirsem artık :kedi:

Kızlar ben çıkıyorum pazartesi görüşürüz öpüldünüz mucukkk

Yarın görümcemin sünnet mevlüdü var.
İkram olarak lahmacun vericek..
Dayanamayabilirim kaç tane yiyebiirsem artık :kedi:

Lahmacun mu anammmmm cokacimcoook çok severim sempatiksalakcinni

Kızlar ben çıkıyorum pazartesi görüşürüz öpüldünüz mucukkk

Tamam canım öpüyorum bende pazartesi görüşürüz olumunekankayizsmile

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------67---------------------------60-----300 gr almış
oyelken--------79.7-----------------------70.1-------------------------65-----Yarın bildirim yapacak
neseli45--------85.9-----------------------81.4------------------------68-----1.100 gr verdi
melisdeniz----66 ------------------------62.9------------------------59-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
asya27----------64--------------------------59.2------------------------50------200 gr almış
_kvsr_-----------66--------------------------61.5------------------------55------500 gr verdi
Hazalim1985-100-------------------------86-------------------------60------400 gr almış
olala------------55.7------------------------51.9------------------------51.2---200 gr almış
tinkerbell2----62.2-----------------------53.6------------------------52------100 gr almış
angel2030-----65--------------------------61.6------------------------55------1.700 gr verdi
aygün2008-----76--------------------------74--------------------------65------2 kilo verdi
sel----------------62--------------------------60,5------------------------55------1.500 gr verdi
selinay2002---68--------------------------67--------------------------58------1 Kilo verdi
çikolatam-------76.3-------------------------- -------------------------55------Aramıza yeni katıldı

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 08.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : aygün2008( 2 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : angel2030( 1.700 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : sel( 1.500 gr ile ) :hooray:

Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile

Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile

Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.

Bu hafta listeden çıkartılan arkadaşlarımız Cigsel2010 & Ggulsu & ege1979 ' dir.
Kendileri ile ilgili hiçbir şahsi problemimizin olmadığını ve düzenli kilo bildirimi yapabilecekleri bir dönemde kendilerini yeniden aramızda görmek istediğimizi belirtirim.

Listemizin son halini tekrar paylaşıyorum buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
bende haftaya 5 gün 5 kilo diyetine başlamayı düşünüyorum :kedi: burda böyle örnek olmak istemezdim ama napıyım ,hamiş olmak için acilen kilo vermen gerekiyomuşş( ama sonra sağlıklı beslenmeye geçcem sözz bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

başla canım 5 günde 5 kilo diyetinde 65 kiloya düştüm 3 ay korudum o kiloyu sonra tatile gittik ve 68le döndüm..............................

kupa alan kızlar tebrikler haftaya bende alırım inşallah..................................

ben kilo billdirimi yamıcammki bu haftaa malum günümdeyim nafım.....

menümü yazım...sabah 1 gevrek çay
öglen mantıı yogurtluu sade kahve
akşam hiç......muz mandalina 1 tulumba tatlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…