- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.421
ama renkli deildir dimi.ben kapalıyımya renkli sürmek acayip olur biraz.ama parlatıcıysa kullanırımmervecim bende tırnak yiyiyordum senin gibi 2-3 aydır iki aydır da manikür yaptırıyorum daha güzel gözüksünler diye benimkilerde çok güçsüz sürekli kırılıyor bir arkadaştan duymuştum flormar ın 4 ın 1 varmış aldım ama kullanmadım bu güçsüzlükler kırılmalar için canım bi bak istersen
ama renkli deildir dimi.ben kapalıyımya renkli sürmek acayip olur biraz.ama parlatıcıysa kullanırım
kızlar bugün topik baya sessiz kalmış.valla benim kahvaltım yine öğlenle birleşti.kahvaltıdan ziyade 5 çayı gibi oldu.kahvaltılık şeyler yidim.ama 5-6 kaşık rus salatasıda yedim.ekmek yemedim.eve yeni geldim.şimdi ıhlamur içcem dün akşam demledim.sonra üşenmezsem zeytinyağlı fasulye yapcam misssss cokacimcoook köyden geldi fasulyeler.yanına çorba yaparmıyım bilmiyorum :))) çok üşüyorum ya
kızlar benim tırnak yeme problemimde vardı.ama artık yalaşık 2 aydır yemiyorum baya düzeldi.sürekli acı oje sürüyorum.ama şöyle bi problemim var.çok güçsüzler.incecikler.sanırım bu da diyetten.saçlarımda dökülüyo.saçlarımı papatya çayıyla yıkicam.iyi geliyomuş diye duydum.
naf make istermisin eski topiğe de yazsın
naf canım geçen hafta 62 kiloydum.500gr vermişim buhaftada
yok kızlar ya dahada ağırlaşıyo benim grip gece rahatsızlandım yine..
bauarada özgecm ne oylaması bu anlaymadım ben
yok kızlar ya dahada ağırlaşıyo benim grip gece rahatsızlandım yine..
bauarada özgecm ne oylaması bu anlaymadım ben
naf listeyi ne zmaan yayınlıcan bende çıkıcam belki birazdan
biraz önce girdiğin sitede yıkarda anket kısmı vardı orda nihanı işaretle demiştim
sağol kevsercim
dost olmak başka işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?