- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.501
ben bildirmedim tatrılmadım hataa geçen hafta nafla 1 kilo kadar vermişiz.Evet hatta bitiyor diyebilirim Ondan zaten kaç gündür böyleyim. 2 gün önce çok şiştim aslında ama ben bu gün yinede bildiriyorum listeye göriyim diye ne kadar oynuyor kilo
Yeter ama olurda takviye amaçla zeytinyağlı da yap istersin bir çeşit t.fasülye olabilir
kekim pogacam bezelye yemgi çorba tamammm......Gerçi yarın hepsini nasıl yetiştiricen zeytinyağlıyı bu geceden yapardın olsaydı fasülyen. İstersen 1 çeşit salata daha koy patates salatası da olabilir klasik
Niye bu kadar durgun bugün burası kızlar
Kilo bildirimi için çikolatam ve kevser kaldı
Çikolatam bugün hiç foruma girmemiş gelmeyebilir boshayallersmile kevser de hastaydı noldu acaba ondan da ses çıkmadı boshayallersmile
annemlerdeydim,
eve gidince bildiririm dedim
eve geldim misafir gelmiş hemen giremedim,
ancak girebildim,
baktım kimsecikler yok sabırla geçmişi okudum öyle yazayım size dedim.
yok kızlar ya dahada ağırlaşıyo benim grip gece rahatsızlandım yine..
bauarada özgecm ne oylaması bu anlaymadım ben
Kevser'cim geçmiş olsun bu arada...
naff bişi diyimmi bu haftaki liste çok güzelll.ne güzel herkes bildirimini yaptı.en azından burayı ve bizi ciddiye alan insanlarla muhhabbet ettiğimizi biliyoruz.
ben de ciddiye alıyorum...
valla...
allah canımı alsın ki... ( fatmagül gibi söledim)
ama yetişemedim
kekim pogacam bezelye yemgi çorba tamammm......
geriyee d
geri kalırrrsositososito
bii fasulye alırım marketen hemen yaparım bide pataes salatasımi dedinsüper ozaman :lepi:
bii fasulye alırım marketen hemen yaparım bide pataes salatasımi dedin
ama makarna slatası var kuzu:dance:
hımm sende yakın olsan keşkeee:çok üzgünüm:Eğer fasülye yapmassan dedim gerek yok patatese kuşum
bende yoruluyorum biraz geriyor amaaa.yakın arkadaşım dedeeign gibiii.Şu kalabalık misafir işi,samimi olduklarınla süper de çok fazla içli dışlı olmayınca çok zor ağırlamak, hazırlık yapmak Ben çok yoruluyorum öyle gecelerde artık.
dün 75 dakika
bugün de 140 dakika yürüdüm
şimdi form çayımı içtim,
öğün saatlerime dikkat ediyorum yarım saat bisaat geç de olabiliyo ama atlamıyorum öğünlerimi
annem döktürmüş yine güzel yemekler ama tadımlık bir kaşıkcık yedim tatlıyı da öle,
öğlen akşam ekmek yemiyorum...
nasıl gidiyo...
aferin bana dimi zemuszemus
hımm sende yakın olsan keşkeee:çok üzgünüm:
eşimin amca oglu geldi bizede 2gece kaldı..ilk ğün mercimek çorbası balık ızgara yapmıştımmmm ama tabiii sinir oldum:umursamaz:
keşeke yaa senle çok yakın hissdiyommm muhteşem sana alıştım ben..Keşke ya aynı şehirde olsaymışız olumunekankayizsmile Ben yardıma da gelirdim sana kuşumm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?