Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Evet hatta bitiyor diyebilirim Ondan zaten kaç gündür böyleyim. 2 gün önce çok şiştim aslında ama ben bu gün yinede bildiriyorum listeye göriyim diye ne kadar oynuyor kilo
ben bildirmedim tatrılmadım hataa geçen hafta nafla 1 kilo kadar vermişiz.

bu hafta kalırrrkaydirigubbakcemile2

Gerçi yarın hepsini nasıl yetiştiricen zeytinyağlıyı bu geceden yapardın olsaydı fasülyen. İstersen 1 çeşit salata daha koy patates salatası da olabilir klasik

kızlar çikolatanız geldiiii
bilmiyordum ben 5'te listenin yayınlanacağını,
bugün bildiririz yarın yayınlarsınız sanıyodum, bilmiyorumkismile
geç olsun güç olmasın napalım bildireyimm ben de NaFım kilomu,
sabah annemlerde tartıldım ama tartı hassas değildi, doğruysa tam 76 kiloyum, yani 300 gram vermişim sanırsam

Niye bu kadar durgun bugün burası kızlar

ben yokum diye :)

Kilo bildirimi için çikolatam ve kevser kaldı

burdayıııımmm...
geldiiiimmm...

dün 75 dakika
bugün de 140 dakika yürüdüm
şimdi form çayımı içtim,
öğün saatlerime dikkat ediyorum yarım saat bisaat geç de olabiliyo ama atlamıyorum öğünlerimi
annem döktürmüş yine güzel yemekler ama tadımlık bir kaşıkcık yedim tatlıyı da öle,
öğlen akşam ekmek yemiyorum...

nasıl gidiyo...
aferin bana dimi zemuszemus

Şu kalabalık misafir işi,samimi olduklarınla süper de çok fazla içli dışlı olmayınca çok zor ağırlamak, hazırlık yapmak Ben çok yoruluyorum öyle gecelerde artık.

Şu kalabalık misafir işi,samimi olduklarınla süper de çok fazla içli dışlı olmayınca çok zor ağırlamak, hazırlık yapmak Ben çok yoruluyorum öyle gecelerde artık.
bende yoruluyorum biraz geriyor amaaa.yakın arkadaşım dedeeign gibiii.
hemdde çoçukluk diyebilrim..olumunekankayizsmileama uzak olunca skılıyorum...

Aferin sana tabi Anneye gidip tadımlık bakmak bana uzak kaydirigubbakcemile3 ben de gittim bugün zemuszemus herkezden önce masadaydım sempatiksalakcinni

eşimin amca oglu geldi bizede 2gece kaldı..ilk ğün mercimek çorbası balık ızgara yapmıştımmmm ama tabiii sinir oldum:umursamaz:

eşimin amca oglu geldi bizede 2gece kaldı..ilk ğün mercimek çorbası balık ızgara yapmıştımmmm ama tabiii sinir oldum:umursamaz:

Aynen öyle kasteddiğim şey bu zaten bende geçen eşimin arkadaşları geldi adamı hiçç sevmiyorum karısı için bişey diyemem yardım falan etmek istedi kızcağız yinede ama ben adama uyuzum ya kaydirigubbakcemile3 içimden dua etim gitsinler artık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…