- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.521
keşeke yaa senle çok yakın hissdiyommm muhteşem sana alıştım ben..
Aynen öyle kasteddiğim şey bu zaten bende geçen eşimin arkadaşları geldi adamı hiçç sevmiyorum karısı için bişey diyemem yardım falan etmek istedi kızcağız yinede ama ben adama uyuzum ya kaydirigubbakcemile3 içimden dua etim gitsinler artık diye
seniii oşehirde bulcamm amaa:asigim:olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alemsin kzızm yaa adamma neden sinir oldun.ben her işleri olunca bizde kalmalrına bozulyommmklava:
sana bişey sorcam kuşum özel mesja
sende de eşine istemiyorum bunuu bidaah haber vermeden gelirlerse ben çıkcam evden:içelim::roflol: ay allahım ne biliyim ukala sinir olurumhep ona biz yeni evliykende gelmişti bunlar ozaman da hebrsiz gelmişlerdi bak şimdi hatırladım CADIARZU bilerek yapıyor herhalde oda bana kıl herhalde :roflol:
Aferin sana tabiAnneye gidip tadımlık bakmak bana uzak kaydirigubbakcemile3 ben de gittim bugün zemuszemus herkezden önce masadaydım sempatiksalakcinni
bu kevserde bi bitiremdi okumayı kzzzzz hastaydın nasıl oldunnnn
sende de eşine istemiyorum bunuu bidaah haber vermeden gelirlerse ben çıkcam evden:içelim:
ayy yerim ben bunları yaa.yine iştahım açıldıdelikafadulden
oy kıyamamm küçükk kuzuyaaaageldim kzı geldim..baya kaynatöışsınız okuyamdım..daha aynıyım meliscim ya
:))boşverilemm içelimmmBiliyor hoşlanmadığımı napıyım diyor kaydirigubbakcemile3 bende sevmiyorum ama idare edicez artık diyor aman boşver kaydirigubbakcemile2
aa herhalde mutlaka görüşcez gelince sen kaydirigubbakcemile5seniii oşehirde bulcamm amaa:asigim:
İyi geceler cnmolur o kadar ara sıra,
öptüm şekerler iyi geceler...
aa herhalde mutlaka görüşcez gelince sen kaydirigubbakcemile5
gwlicemmm oray nasipse analtmıştım ya sanaaaben hatılarsann..ozamn sen götürcen beni:asigim:
oy kıyamamm küçükk kuzuyaaaa
yee biraz bariii açtın kaç ğündürr(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?