- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.541
aa herhalde mutlaka görüşcez gelince sen kaydirigubbakcemile5
gwlicemmm oray nasipse analtmıştım ya sanaaaben hatılarsann..ozamn sen götürcen beni:asigim:
Biliyorum o yüzden dedim zaten inşallah olumunekankayizsmile
yazarımm cnm,anenecin yapsın be sen hastasınalkisalkisalkishe vallaya:)) o poğaça tarifini alayım canım bi iyi olsam yapıcam valla
inşaşlhh kuzu olumunekankayizsmileBiliyorum o yüzden dedim zaten inşallah olumunekankayizsmile
ayy hoşgeldinn kızzz lapa taifini versen bi canım .wktii dünden beriboshayallersmileohh valla kaynatmış bizim zilloşlar yine :)) gece sırf okumak için giriyom ki sabah zor oluyo oku oku :hulya:
gel şekerim sende katıl bize madem gece okumak için giriyoon :hulya: Yemek tarifleri kozmetik herşeyden laflıyoruz geceleri Sen birde Olala da olunca gör bizi kaydirigubbakcemile2ohh valla kaynatmış bizim zilloşlar yine :)) gece sırf okumak için giriyom ki sabah zor oluyo oku oku :hulya:
haketen yaagel şekerim sende katıl bize madem gece okumak için giriyoon :hulya: Yemek tarifleri kozmetik herşeyden laflıyoruz geceleri Sen birde Olala da olunca gör bizi kaydirigubbakcemile2
ayy hoşgeldinn kızzz lapa taifini versen bi canım .wktii dünden beriboshayallersmile
3ğün 3öğün ozamn demii yeniliyor bu süt peynir vs...canım pirinç veya bulgurdan yapabilirsin.günde 3 öğün yapıyosun.her öğün için minnacık çay bardağı pirinç veya bulguru aynı bardakla 2 bardak suyla pişiriyosun yagsız tuzsuz.sonra içine dilediğin yeşilliği sebzeyi ve baharatı katıp yiyosun.lapa gününde kesinlikle süt ve süt ürünlerinden uzak duruyosun
kaydirigubbakcemile2gel şekerim sende katıl bize madem gece okumak için giriyoon :hulya: Yemek tarifleri kozmetik herşeyden laflıyoruz geceleri Sen birde Olala da olunca gör bizi kaydirigubbakcemile2
haketen yaa(buruk oluyor olmayınca....şaçalrdan bahsederdiii cicilerden gelse biisenağlama
gel şekerim sende katıl bize madem gece okumak için giriyoon :hulya: Yemek tarifleri kozmetik herşeyden laflıyoruz geceleri Sen birde Olala da olunca gör bizi kaydirigubbakcemile2
ne 3 günü kızzzz.ben sadece bi gün yapıyorum.sadece bbi gün için süt ve süt ürünlerinden uzak durup o gün bounca lapa yiyoun bu kadar3ğün 3öğün ozamn demii yeniliyor bu süt peynir vs...
başka bşe yokmu bundan sonra hep lapmı olcak.:1shok:
Merve şu tarifi sen en iyisi bloğuna falan koy yada topik aç bunun için Kaçıncı yazışın kaydirigubbakcemile3
ne 3 günü kızzzz.ben sadece bi gün yapıyorum.sadece bbi gün için süt ve süt ürünlerinden uzak durup o gün bounca lapa yiyoun bu kadar
yazık bana dimi kafamçokkarıştı
:kedi::kedi:Merve şu tarifi sen en iyisi bloğuna falan koy yada topik aç bunun için Kaçıncı yazışın kaydirigubbakcemile3
sürr onu çok iyi geliyor şaça kaça buldunaa bak olala diyince senin şu watsonun bakımı aldım deniycem unutuyorum hep sürmeyi saçıma
ne 3 günü kızzzz.ben sadece bi gün yapıyorum.sadece bbi gün için süt ve süt ürünlerinden uzak durup o gün bounca lapa yiyoun bu kadar
yoksa adam çatlar yaaf:roflol:saol cnmm tarif için gecege yordum senimirmirmirmir
hoşbulduk bacıımm bugün sana bişi sordum gözden mi kaçırdın nettin.seninkinin acemisi bittimi.ne izni bu yeni gitmedimi dahamerve h. geldin kız
meliscim pastanda çok harika görünüyo ya..gözüm doysa bari:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?