Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ohh valla kaynatmış bizim zilloşlar yine :)) gece sırf okumak için giriyom ki sabah zor oluyo oku oku :hulya:
gel şekerim sende katıl bize madem gece okumak için giriyoon :hulya: Yemek tarifleri kozmetik herşeyden laflıyoruz geceleri Sen birde Olala da olunca gör bizi kaydirigubbakcemile2

ayy hoşgeldinn kızzz lapa taifini versen bi canım .wktii dünden beriboshayallersmile

canım pirinç veya bulgurdan yapabilirsin.günde 3 öğün yapıyosun.her öğün için minnacık çay bardağı pirinç veya bulguru aynı bardakla 2 bardak suyla pişiriyosun yagsız tuzsuz.sonra içine dilediğin yeşilliği sebzeyi ve baharatı katıp yiyosun.lapa gününde kesinlikle süt ve süt ürünlerinden uzak duruyosun

3ğün 3öğün ozamn demii yeniliyor bu süt peynir vs...
başka bşe yokmu bundan sonra hep lapmı olcak.:1shok:

gel şekerim sende katıl bize madem gece okumak için giriyoon :hulya: Yemek tarifleri kozmetik herşeyden laflıyoruz geceleri Sen birde Olala da olunca gör bizi kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2

havalarda soguduya çok oturamıyorum burda.şimdi makinada çamaşır varda onu bekliyorum yenilerini atcamda az kaldı burda oyalanıyorum.ama gelirim takılırım arada size kuzum

3ğün 3öğün ozamn demii yeniliyor bu süt peynir vs...
başka bşe yokmu bundan sonra hep lapmı olcak.:1shok:
ne 3 günü kızzzz.ben sadece bi gün yapıyorum.sadece bbi gün için süt ve süt ürünlerinden uzak durup o gün bounca lapa yiyoun bu kadar
Merve şu tarifi sen en iyisi bloğuna falan koy yada topik aç bunun için Kaçıncı yazışın kaydirigubbakcemile3

yazık bana dimi kafamçokkarıştı

Merve şu tarifi sen en iyisi bloğuna falan koy yada topik aç bunun için Kaçıncı yazışın kaydirigubbakcemile3
:kedi::kedi:

aa bak olala diyince senin şu watsonun bakımı aldım deniycem unutuyorum hep sürmeyi saçıma
sürr onu çok iyi geliyor şaça kaça buldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…