- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.561
kızz sen hepsini biğün yapp ama yeme sadece bak:roflol:meliscim pastanda çok harika görünüyo ya..gözüm doysa bari:bbo:
evet şekerim ama yarın nası başlicaksam artık :))) canım elmalı turta çekiyoda :)))yarın başlıyosun demek mervecim..bende varım ona göre..söylediğin ii oldulülülülülülü
:kedi::kedi:
sürr onu çok iyi geliyor şaça kaça buldun
ne 3 günü kızzzz.ben sadece bi gün yapıyorum.sadece bbi gün için süt ve süt ürünlerinden uzak durup o gün bounca lapa yiyoun bu kadar
yoksa adam çatlar yaaf:roflol:saol cnmm tarif için gecege yordum senimirmirmirmir
est.canım yaa biz burda birbirimizle bilgilerimizi paylaşmak için varız
kızlar yarın misafirim var benim..ben kaçarım..çok ğzüel dii 4lüü ....tekrarlıyalımm karo aslarıopuyorumnanaktaniygecler..olala sende bir an önce gelll özledikkkkkk
hoşbulduk bacıımm bugün sana bişi sordum gözden mi kaçırdın nettin.seninkinin acemisi bittimi.ne izni bu yeni gitmedimi daha
evet yaa bencede iştahım kabarıverdii sempatiksalakcinni
saoll kuzu öpüyorum görüşütürzz yarın.opuyorumnanaktanest.canım yaa biz burda birbirimizle bilgilerimizi paylaşmak için varız
anaamm şansa bak leeyynn.ben benimkini taamm 14 ay bırak yüzünü görmeyi netten bile görmedim.çarşı yaaktı onlara doğuda olduklar için.yazdım kız gözden kaçmış..acemisi bitmedi..yemin töreni var cuma günü.törenden sonra buaraya gelicek izmir le burann mesafesi 1.5 saat 2gün kalıp dönücek geri
tamam cnm..saollasın görüşürüzztmm canım en kısa zamanda tekrarlayalım öptümm kolay gelsin yarın için şimdiden
kızlar yarın misafirim var benim..ben kaçarım..çok ğzüel dii 4lüü ....tekrarlıyalımm karo aslarıopuyorumnanaktaniygecler..olala sende bir an önce gelll özledikkkkkk
anaamm şansa bak leeyynn.ben benimkini taamm 14 ay bırak yüzünü görmeyi netten bile görmedim.çarşı yaaktı onlara doğuda olduklar için.
ayy kıyamm.usta nersi çıkar bilemiyorum canım hayırlısı artık..acemisi ii oldu yakın..cumaya kadar 60 olsam bi..çok şikayetçi zayıfla artık diye diye bi kalıyosempatiksalakcinni
kuşumm seni sefiyommmm:asigim:
ama sen kilolu değilsinki yaaa san zayıflamı diyo manyak alsanaalsanasmile
Şeniz Şeniz
Kolay gelsin sana kuşum yarın
Hadi kızlar iyi geceler bende kaçtım gözlerim yanıyor artık ekrana bakmaktan
ayy kıyamm.usta nersi çıkar bilemiyorum canım hayırlısı artık..acemisi ii oldu yakın..cumaya kadar 60 olsam bi..çok şikayetçi zayıfla artık diye diye bi kalıyosempatiksalakcinni
ay dur kaydirigubbakcemile3 merak ettim kendisi zayıf mı ki beyimiz sana zayıfla diye baskı yapıyor
kendisi 75 kilo valla canım..kendini gördüğü yok bana takmış durumda şuandagamyoncuiremsu
eyvah eyvah yandın evlenince hamilelik falan dikkat ettirecek sana bayağı demek ki 60 kiloya böyle diyorsa 75 iyi evet Sende bende erkekde iri yarı beğenirim de zemuszemus oda alsın kilo ozaman kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?