Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar yarın misafirim var benim..ben kaçarım..çok ğzüel dii 4lüü ....tekrarlıyalımm karo aslarıopuyorumnanaktaniygecler..olala sende bir an önce gelll özledikkkkkk

yarın başlıyosun demek mervecim..bende varım ona göre..söylediğin ii oldulülülülülülü
evet şekerim ama yarın nası başlicaksam artık :))) canım elmalı turta çekiyoda :)))

hoşbulduk bacıımm bugün sana bişi sordum gözden mi kaçırdın nettin.seninkinin acemisi bittimi.ne izni bu yeni gitmedimi daha

evet yaa bencede iştahım kabarıverdii sempatiksalakcinni

yazdım kız gözden kaçmış..acemisi bitmedi..yemin töreni var cuma günü.törenden sonra buaraya gelicek izmir le burann mesafesi 1.5 saat 2gün kalıp dönücek geri

yazdım kız gözden kaçmış..acemisi bitmedi..yemin töreni var cuma günü.törenden sonra buaraya gelicek izmir le burann mesafesi 1.5 saat 2gün kalıp dönücek geri
anaamm şansa bak leeyynn.ben benimkini taamm 14 ay bırak yüzünü görmeyi netten bile görmedim.çarşı yaaktı onlara doğuda olduklar için.

anaamm şansa bak leeyynn.ben benimkini taamm 14 ay bırak yüzünü görmeyi netten bile görmedim.çarşı yaaktı onlara doğuda olduklar için.

ayy kıyamm.usta nersi çıkar bilemiyorum canım hayırlısı artık..acemisi ii oldu yakın..cumaya kadar 60 olsam bi..çok şikayetçi zayıfla artık diye diye bi kalıyosempatiksalakcinni

ayy kıyamm.usta nersi çıkar bilemiyorum canım hayırlısı artık..acemisi ii oldu yakın..cumaya kadar 60 olsam bi..çok şikayetçi zayıfla artık diye diye bi kalıyosempatiksalakcinni

ay dur kaydirigubbakcemile3 merak ettim kendisi zayıf mı ki beyimiz sana zayıfla diye baskı yapıyor

kendisi 75 kilo valla canım..kendini gördüğü yok bana takmış durumda şuandagamyoncuiremsu

eyvah eyvah yandın evlenince hamilelik falan dikkat ettirecek sana bayağı demek ki 60 kiloya böyle diyorsa 75 iyi evet Sende bende erkekde iri yarı beğenirim de zemuszemus oda alsın kilo ozaman kaydirigubbakcemile3

eyvah eyvah yandın evlenince hamilelik falan dikkat ettirecek sana bayağı demek ki 60 kiloya böyle diyorsa 75 iyi evet Sende bende erkekde iri yarı beğenirim de zemuszemus oda alsın kilo ozaman kaydirigubbakcemile3

aynen canım erkklerkendine bakmıyoki hiç zaten hep karşındakine..bazen kırıcı oluyo ama napalım ben istediğim kiloama düşeyimde ozaman görsünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…