Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugunki menum
sabah 2 dilim ekmek az peynir ve az menemen.
ara 1 fincan kahve
oglen birkac catal patates kizartmasi.
ara 2 kuru incir ve 2 kuru kaysi
aksam 7 kasik pirasa ve 1 dilim ekmek

spora basliyamadim. o yuzden kilo veremedim bu hafta .......

selamlaaarrr...
çikolatanız geldiii...
bu sabah hassas tartımda 75,8 göründü :teytey:
galiba olucak bu iş :)

sizi çok özlüyorum ama yoğunum çok.
kpss mağdurlarından biri de benim,
31 ekimde sınav tekrarlanıcak o zamana kadar dişimi sıkıp çalışmam lazım...
arada ugramaya çalışırım, sissiz olmaz olumunekankayizsmile
kuralları da öğrendim, bildirimler için
cuma zamanı geçirmeden vakitlice bildirim yapıcam...
öptüm şekerler,
geçmişi bi okuyım size ii geceler deyip çalışmam lazım :hooray:

canım lapa nasıl fayda ediyo, ne kadar yani nasıl uyguluyoz beni bilgilendirir misin tatlım?

senağlama kıyamam sanaaaa... senağlama canım benim geçmiş olsun, benim parmağım sıkıştı sanki, acıdı a.s.

menümü yazım ben büğün diyetim felan kalmdı bence

sabah.kahvaltı
ögeln bezelye yemgi çorba makrna
arda çayla yarım dikim kek 4 adet kurupasta domates salatalık biber ve tkrar makrna ketçaplı.

Arkadaşlar ankarada önerebilcğniz diyetisyen varmı ? Ben belli programa bağlı olmadan kendi kendime kilo zor veriyorum doktorla olunca daha disiplinli daha faydalı oluyor fakat ankarada bulamadım pek

Arkadaşlar ankarada önerebilcğniz diyetisyen varmı ? Ben belli programa bağlı olmadan kendi kendime kilo zor veriyorum doktorla olunca daha disiplinli daha faydalı oluyor fakat ankarada bulamadım pek
ankrda bulamdınmı :1shok:hastanelrin endokloji ve diyetisyen bölümlerinden randevu alabilrisn..cebecii tı pfakultesi örneka.s

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:
gunaydinnnn...
sabah 2 dilim ekmek ve az omlet, peynir, recel yedim,
ara 2 kuru incir
oglen 1 kase corba
ara 1 fincan kahve
aksam yemegini daha dusunemedim....

selam kızlar net bozuktu cuma dan beri giremedim.oleyyy 1.olmuşum.emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim..
kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
az tahin pekmez
bir parça peynr
çay
öğlen
1 dilim kepek ekmeği
3 4 kaşık makarna salatası mayonezli
1 kase yoğurt
1 2 çatala patates yemeği
aralarda form çay içtim
ha bide 45 dakika yürüyüş
yarım saat göbek eritme çalışmaları[/COLOR]

Son düzenleme:
bugun annem geldi bana konusuyorduk....,
benim bir halam var uzundur gormuyorum ve aramiz fazlada iyi deyil....dun onun facebook bakayim dedim.resimlerini gordum ve zayiflamis olarak. basta taniyamadim iyice baktigimda oymus dedim. o hali 73 kilo felan sanirim.... ben tam anneme onun resmini gordum zayiflamis diyecektim, annem benden once davranip halan 62 kilo olmus dedi.yani o gordugum resimden dahada zayiflamis..kendisi 173 boylarinda 90 kiloya yakin bir kilodaydi..halam ve ben ailenin kilolarindan birisiyiz. herkez zayif ben ve o kilolu...cocuklugumuzda kiloluydu yasimiza gore..o ilk defa bu kadar zayifladi...
bana simdi hirs geldi. o zayiflayabiliyorda neden ben deyil....ramazan bayramindan sonra hic dikkat etmedim. su 1 haftadir izdirap cekiyorum. migdemi alistiramadim az yemeye.1 gun dikkat edip obursu gun bozdum...
dun ve bugun halam aklimdan cikmiyor. hic acikma hisside kalmadi.. yasadigim bu duyguyu anliyamadim .. kiskanclikmi, hirsmi ????
sizce bu duygularim normalmi????

kusura bakmayin basinizi agrittim.. aklimdan cikmadi sizinle paylasmak istedimmmmm

acayip gaza gelmissin. iyi de olmus. ben de cok pis gaza geldim bugun. esim beni tosunum diye sevdiiiiiialsanaalsanasmile

slm kızlar yazılanlar dün olmuş bileee saat yarımı 2 geçiyo da..boshayallersmile

sağol tatlım.. Şeniz

selam kuzular ben geldim
yürüyüşümü yaptım tartıldım vee 74 kilom 2 kilo vermişim yaşasınnn..şimdide limonlu şekersiz form çayımı içiyorum.sositososito
tebrikler aygüncüm harika..:teytey:

kızlar gaza geldim çok pis ay sonu kankamın düğünü var düğündeen kötü 68 lerde olcam
mervecim zaten boylusun o kiloya fıstık olursun fıstıkk aklinialirimsmile

Kızlar dün baskülü mü aldım ve sabah tartıldım geldim :9

60.5 hihoyyyt
baskülün hayırlı olsunn tatlımm hedef kilona kadar her daim az göstersin her geçen gün..

Ben 62 ydim canım

cezaaaaa mııııı

cnm vitamin takviyesi kullan derim.. diyette herşeyi yeterince alamadığındandır.. supradyn bile alsan 2-3 günde bi faydası olacaktır...:hulya:

neeeeeyyy bi arkadaş mıııı :gitme:
evt işe yaradı bende mervecimm zemuszemus

oyun için sağol bebişim
yok renksiz parlatıcı
yesss

ben kilo billdirimi yamıcammki bu haftaa malum günümdeyim nafım.....

menümü yazım...sabah 1 gevrek çay
öglen mantıı yogurtluu sade kahve
akşam hiç......muz mandalina 1 tulumba tatlısı.
kuzum az yeme ama bu kadar üzülüyorum bak.. bilmiyorumkismile

Kesin oyundasın :jeyyar:
evet yaaa hep bırakıyo bırakıyo gidiyo di miii

Bende kimse yoktu bir ara oynadım
Olala yok 3-4 gün :gitme:
Şeniz

aa nerde o yaaaa :çok üzgünüm:
Şeniz

sen mi yaptın balımm aklinialirimsmile

Ankaraya gidicekti sınava gircek :lepi: inş. iyi geçer

aynen öyle Allahtan ekranda masamda olduğunu düşünemiyorum
sağolun cnm..olumunekankayizsmile

olişşş senden güzel haber bekliyoz yavrimmmmmmopuyorumnanaktan
sağol meliscimmm opuyorumnanaktan

bence süper çikolata :lepi:

ohh valla kaynatmış bizim zilloşlar yine :)) gece sırf okumak için giriyom ki sabah zor oluyo oku oku :hulya:
sen de gellll aklinialirimsmile

gel şekerim sende katıl bize madem gece okumak için giriyoon :hulya: Yemek tarifleri kozmetik herşeyden laflıyoruz geceleri Sen birde Olala da olunca gör bizi kaydirigubbakcemile2
yoktunuz bu gece tabi eşler evde gezmişsinizdirr opuyorumnanaktan

haketen yaa(buruk oluyor olmayınca....şaçalrdan bahsederdiii cicilerden gelse biisenağlama

aa bak olala diyince senin şu watsonun bakımı aldım deniycem unutuyorum hep sürmeyi saçıma
kaydirigubbakcemile3 kullanınca söyle cnm nası geldiğini..

geçmiş Şeniz olsun nafcımmm
bana da olmuştu çok fena acıyo.. yalnız hemen buz tatbik etmek süper işe yarıyo.. nası oldu şimdikkopuyorumnanaktan

Olala başarılar dilerim tekrar bebiş :1hug:
sağol nar tanemmm Şeniz

1 saatim kaldı sonra doğruuu alışverişe sempatiksalakcinni misafirim var akşama aklinialirimsmile
anlat neler yaptın nası geçti..aklinialirimsmile

bol şans cnm.. çok sevindim..

kızlar selam.. hala ankaradayım.. sınav tam sınırda geçti gibi hissediyorumm eyvahedigeldismile
ctesi 9danbeş buçuğa kadar sürdü bi bçk saat öğlen arası..
pazar da dokuzdan taaa altıya kadar sürdü yine bi bçk saat öğlen arası..
acaip cırmaladım ama valla kanımın son damlasına kadar savaştım oturduğum yerden.. otur otur belim popom ağrıdı :gitme: kafa yorgunluğu ve acaip bi stres de cabası..:umursamaz: bazı sorular çok yabancıydı inanılmaz efor sarfettim mantığını çözüp bi kaç puan koparmak için.. çünkü 4 alan var ve her alandan 60 ve üstü artı toplamda minimum 65 ortalama getirmek gerekiyooo kafamçokkarıştı
2-3 haftaya açıklanırmışşş.. olsun çok istiyorumm ama olmazsa da yapcak bişi yok.. elimden geleni yaptım.. son 3 ay tekrar yapmadım serdim diye moralim bozulmuştu çok ama soruları görünce bişi farketmeyeceğini anladım.. içim rahat en azından yani..bayanssulusmile
bu arada tabisi yediklerime fazla dikkat edemedim.. tek sabah kahvaltılarını düzgün yaptımmboshayallersmile akşamları arkadaşlarımla buluştuk ve haliyle çok yedimbilmiyorumkismile bana kilo almışımdır gibi geliyo dönünce görcem artık..sempatiksalakcinni
bu arada otelden arkadaşıma geçtim çok çok yorgundum çünkü akşam dönemedim.. pztesi ya da salı dönücem sanırım.. nete girme fırsatını bulunca da neler kaynattığınıza bakayım dedimm Şeniz
stresimi atamadım sanırsam ama yarına geçer dinlenince görüşmek üzereeee aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…