- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.601
canım pirinç veya bulgurdan yapabilirsin.günde 3 öğün yapıyosun.her öğün için minnacık çay bardağı pirinç veya bulguru aynı bardakla 2 bardak suyla pişiriyosun yagsız tuzsuz.sonra içine dilediğin yeşilliği sebzeyi ve baharatı katıp yiyosun.lapa gününde kesinlikle süt ve süt ürünlerinden uzak duruyosun
Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2 bugün foruma pek bakamıycam (yani eskisi gibi aktif olamam sanırım) kusura bakmayın boshayallersmile sabah sağ işaret parmağımı arabanın kapısına sıkıştırdım azcık şişti ve morardı akannehir haberiniz olsun sempatiksalakcinni
ii geceler meliscm şimdiden kolay gelsin sanakaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz
Kolay gelsin sana kuşum yarın
kızlarr misafirleirm geldiler ögeln 2 de akşam 8de yoladımhihoyyyt
Tamam canım söylediysen gözümden kaçtı sanırım not ettim seni öyle olumunekankayizsmile
nafımm geçmiş olsunn kıyamamm acımıştırr yaaa:1no2:
ankrda bulamdınmı :1shok:hastanelrin endokloji ve diyetisyen bölümlerinden randevu alabilrisn..cebecii tı pfakultesi örneka.sArkadaşlar ankarada önerebilcğniz diyetisyen varmı ? Ben belli programa bağlı olmadan kendi kendime kilo zor veriyorum doktorla olunca daha disiplinli daha faydalı oluyor fakat ankarada bulamadım pek
Sağol canımmm opuyorumnanaktan
Bu aralar hep öğlenleri kahvaltı ediyosun gözümden kaçmadı değil aklinialirimsmile
nafcım gözündende bişey kaçmıyo yani:kedi: düzene giricek inşallah..söz kahvaltmı sabah yapıcam artık:)))
bugun annem geldi bana konusuyorduk....,
benim bir halam var uzundur gormuyorum ve aramiz fazlada iyi deyil....dun onun facebook bakayim dedim.resimlerini gordum ve zayiflamis olarak. basta taniyamadim iyice baktigimda oymus dedim. o hali 73 kilo felan sanirim.... ben tam anneme onun resmini gordum zayiflamis diyecektim, annem benden once davranip halan 62 kilo olmus dedi.yani o gordugum resimden dahada zayiflamis..kendisi 173 boylarinda 90 kiloya yakin bir kilodaydi..halam ve ben ailenin kilolarindan birisiyiz. herkez zayif ben ve o kilolu...cocuklugumuzda kiloluydu yasimiza gore..o ilk defa bu kadar zayifladi...
bana simdi hirs geldi. o zayiflayabiliyorda neden ben deyil....ramazan bayramindan sonra hic dikkat etmedim. su 1 haftadir izdirap cekiyorum. migdemi alistiramadim az yemeye.1 gun dikkat edip obursu gun bozdum...
dun ve bugun halam aklimdan cikmiyor. hic acikma hisside kalmadi.. yasadigim bu duyguyu anliyamadim .. kiskanclikmi, hirsmi ????
sizce bu duygularim normalmi????
kusura bakmayin basinizi agrittim.. aklimdan cikmadi sizinle paylasmak istedimmmmm
sağol tatlım.. ŞenizGündüz menü denecek kadar bile yememişsin canım :umursamaz:
Dans ettinmii aygünnnn aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Olalacımmm inşallah çok başarılı olursun canım benimm :kedi: a.s. :1hug:
Tıbben uçuk kremi sempatiksalakcinni kocakarı tekniklerinden de tahta kaşığı ısıt canım ocakta sonra dayanabildiğin kadar uçuğun üstünde tut korksun sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Günaydın aşkitom Şeniz
1 kilo hee :lepi: aslında regl dönemindeki bildirimleri dikkate almıyorum canım ama illa al diyorsan alırım olumunekankayizsmile
Günaydın şekerim korkma kız zaten yeni katıldın ceza yok yani sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Nedir bu sosis sevdası sempatiksalakcinni
tebrikler aygüncüm harika..:teytey:selam kuzular ben geldim
yürüyüşümü yaptım tartıldım vee 74 kilom 2 kilo vermişim yaşasınnn..şimdide limonlu şekersiz form çayımı içiyorum.sositososito
mervecim zaten boylusun o kiloya fıstık olursun fıstıkk aklinialirimsmilekızlar gaza geldim çok pisay sonu kankamın düğünü var düğündeen kötü 68 lerde olcam
baskülün hayırlı olsunn tatlımm hedef kilona kadar her daim az göstersin her geçen gün..Kızlar dün baskülü mü aldım ve sabah tartıldım geldim :9
60.5 hihoyyyt
Ben 62 ydim canım
cezaaaaa mıııııÇikolatam bugün hiç foruma girmemiş gelmeyebilir boshayallersmile kevser de hastaydı noldu acaba ondan da ses çıkmadı boshayallersmile
17:00 ' e kadar bekleyip listeyi yayınlıycam kızlar boshayallersmile kurallarımız hala geçerli olumunekankayizsmile
Bir ara sakin bir anımda ceza listesi ayarlayıp oylamanıza sunucam
cnm vitamin takviyesi kullan derim.. diyette herşeyi yeterince alamadığındandır.. supradyn bile alsan 2-3 günde bi faydası olacaktır...:hulya:kızlar benim tırnak yeme problemimde vardı.ama artık yalaşık 2 aydır yemiyorum baya düzeldi.sürekli acı oje sürüyorum.ama şöyle bi problemim var.çok güçsüzler.incecikler.sanırım bu da diyetten.saçlarımda dökülüyo.saçlarımı papatya çayıyla yıkicam.iyi geliyomuş diye duydum.
neeeeeyyy bi arkadaş mıııı :gitme:mervecim bende tırnak yiyiyordum senin gibi 2-3 aydır iki aydır da manikür yaptırıyorum daha güzel gözüksünler diye benimkilerde çok güçsüz sürekli kırılıyor bir arkadaştan duymuştum flormar ın 4 ın 1 varmış aldım ama kullanmadım bu güçsüzlükler kırılmalar için canım bi bak istersen
yesssoyun için sağol bebişim
yok renksiz parlatıcı
kuzum az yeme ama bu kadar üzülüyorum bak.. bilmiyorumkismileben kilo billdirimi yamıcammki bu haftaa malum günümdeyim nafım.....
menümü yazım...sabah 1 gevrek çay
öglen mantıı yogurtluu sade kahve
akşam hiç......muz mandalina 1 tulumba tatlısı.
evet yaaa hep bırakıyo bırakıyo gidiyo di miiiKesin oyundasın :jeyyar:
ŞenizBende kimse yoktu bir ara oynadım
Olala yok 3-4 gün :gitme:
Şenizaa nerde o yaaaa :çok üzgünüm:
sen mi yaptın balımm aklinialirimsmile
sağolun cnm..olumunekankayizsmileAnkaraya gidicekti sınava gircek :lepi: inş. iyi geçer
aynen öyleAllahtan ekranda masamda olduğunu düşünemiyorum
sağol meliscimmm opuyorumnanaktanolişşş senden güzel haber bekliyoz yavrimmmmmmopuyorumnanaktan
bence süper çikolata :lepi:dün 75 dakika
bugün de 140 dakika yürüdüm
şimdi form çayımı içtim,
öğün saatlerime dikkat ediyorum yarım saat bisaat geç de olabiliyo ama atlamıyorum öğünlerimi
annem döktürmüş yine güzel yemekler ama tadımlık bir kaşıkcık yedim tatlıyı da öle,
öğlen akşam ekmek yemiyorum...
nasıl gidiyo...
aferin bana dimi zemuszemus
sen de gellll aklinialirimsmileohh valla kaynatmış bizim zilloşlar yine :)) gece sırf okumak için giriyom ki sabah zor oluyo oku oku :hulya:
yoktunuz bu gece tabi eşler evde gezmişsinizdirr opuyorumnanaktangel şekerim sende katıl bize madem gece okumak için giriyoon :hulya: Yemek tarifleri kozmetik herşeyden laflıyoruz geceleri Sen birde Olala da olunca gör bizi kaydirigubbakcemile2
haketen yaa(buruk oluyor olmayınca....şaçalrdan bahsederdiii cicilerden gelse biisenağlama
kaydirigubbakcemile3 kullanınca söyle cnm nası geldiğini..aa bak olala diyince senin şu watsonun bakımı aldım deniycem unutuyorum hep sürmeyi saçıma
geçmiş Şeniz olsun nafcımmmGünaydın kızlar kaydirigubbakcemile2 bugün foruma pek bakamıycam (yani eskisi gibi aktif olamam sanırım) kusura bakmayın boshayallersmile sabah sağ işaret parmağımı arabanın kapısına sıkıştırdım azcık şişti ve morardı akannehir haberiniz olsun sempatiksalakcinni
sağol nar tanemmm ŞenizOlala başarılar dilerim tekrar bebiş :1hug:
anlat neler yaptın nası geçti..aklinialirimsmile1 saatim kaldı sonra doğruuu alışverişe sempatiksalakcinni misafirim var akşama aklinialirimsmile
bol şans cnm.. çok sevindim..selamlaaarrr...
çikolatanız geldiii...
bu sabah hassas tartımda 75,8 göründü :teytey:
galiba olucak bu iş :)
sizi çok özlüyorum ama yoğunum çok.
kpss mağdurlarından biri de benim,
31 ekimde sınav tekrarlanıcak o zamana kadar dişimi sıkıp çalışmam lazım...
arada ugramaya çalışırım, sissiz olmaz olumunekankayizsmile
kuralları da öğrendim, bildirimler için
cuma zamanı geçirmeden vakitlice bildirim yapıcam...
öptüm şekerler,
geçmişi bi okuyım size ii geceler deyip çalışmam lazım :hooray:
yessss erken kalk accuk kevsercimm opuyorumnanaktanSağol canımmm opuyorumnanaktan
Bu aralar hep öğlenleri kahvaltı ediyosun gözümden kaçmadı değil aklinialirimsmile
nafcım gözündende bişey kaçmıyo yani:kedi: düzene giricek inşallah..söz kahvaltmı sabah yapıcam artık:)))
normal tabi şekerim.. daha azimli devam edersin iyi olmuş.. bayanssulusmilebugun annem geldi bana konusuyorduk....,
benim bir halam var uzundur gormuyorum ve aramiz fazlada iyi deyil....dun onun facebook bakayim dedim.resimlerini gordum ve zayiflamis olarak. basta taniyamadim iyice baktigimda oymus dedim. o hali 73 kilo felan sanirim.... ben tam anneme onun resmini gordum zayiflamis diyecektim, annem benden once davranip halan 62 kilo olmus dedi.yani o gordugum resimden dahada zayiflamis..kendisi 173 boylarinda 90 kiloya yakin bir kilodaydi..halam ve ben ailenin kilolarindan birisiyiz. herkez zayif ben ve o kilolu...cocuklugumuzda kiloluydu yasimiza gore..o ilk defa bu kadar zayifladi...
bana simdi hirs geldi. o zayiflayabiliyorda neden ben deyil....ramazan bayramindan sonra hic dikkat etmedim. su 1 haftadir izdirap cekiyorum. migdemi alistiramadim az yemeye.1 gun dikkat edip obursu gun bozdum...
dun ve bugun halam aklimdan cikmiyor. hic acikma hisside kalmadi.. yasadigim bu duyguyu anliyamadim .. kiskanclikmi, hirsmi ????
sizce bu duygularim normalmi????
kusura bakmayin basinizi agrittim.. aklimdan cikmadi sizinle paylasmak istedimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?