Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar pazar malum diyet gitti yine benim ama bu sefer öyle çok değil bugün yine toparlarım sabah kahvaltısı bir yumurtayla menemen yaptım bol acılıydı :)

slm kızlar bende dün nişana davetliydim baya abarttım inşallah verdiğim 1 kiloyuda almamışımdır.......................

günaydın kızlar.nasılsınız.ben gripim burnum durmiyii sempatiksalakcinni neyse şimdi annemle dışarı çıkcaz az işimiz var.eve gelince kahvaltı yaparız.hee bide terziye uğricam pantolonuma pens attırcam da kaydirigubbakcemile2 :hulya: içine giremediğim pantolonum bol geldide ayıptır söylemesi kaydirigubbakcemile3

kuzucuklarrr acilll tarif istiyorum sizden saat 2de yapmaya başlamam lazımm

arkadaşıma poaça yapıcamm süpriz olsun istiyorum daaa

şöyle lezizz pofidikk yumoşşş peynirli poaça tarifi lütfenn ama kolay olsun..
mayalarım gerekirse... yeter ki mükemmel olsun.. ama ayarını tutturması zor olmamalı çok tecrübem yok ...

bu bilgisayarda smiley yapamıyorumm nedenseee

teşekkürrrr

Son düzenleme:

Geçmiş olsun bebeğim

Günaydın yavruşkalarım nbr sempatiksalakcinni geçmişi okuyup geliyorum

Tebrikler cnm aynen devam boshayallersmile sadece cuma günleri değil hafta içi de aramızda görelim seni olumunekankayizsmile

Sağol cnm :kedi:

nafımm geçmiş olsunn kıyamamm acımıştırr yaaa:1no2:

Sağol meliscim :kedi:

nafcım gözündende bişey kaçmıyo yani:kedi: düzene giricek inşallah..söz kahvaltmı sabah yapıcam artık:)))

Tamam anlaştık olumunekankayizsmile

Çok isterdim ama maalesef gelemem gönlüm sizlerle resimlerinize bakarız inşallah boshayallersmile

Her ikiside bence kıskandığın için hırs yaptın sempatiksalakcinni ama iyi olmuş bu hafta senden atak bekliyorum ben olumunekankayizsmile

acayip gaza gelmissin. iyi de olmus. ben de cok pis gaza geldim bugun. esim beni tosunum diye sevdiiiiiialsanaalsanasmile

Tosunum hee alsanaalsanasmile zayıfla da bak bakalım kim kimi tosunum diye seviyo aklinialirimsmile

Selam canım hadi hayırlısı olsun şimdiden opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr

Tünaydın aşkitom Şeniz

Geçmiş olsun bacım dikkat et kendine sempatiksalakcinni

Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın şekerim kendi adıma iyiyim sen nasılsın boshayallersmile

Ben bilmiyorum ki netten baksana kuzucuk :çok üzgünüm:

Cumartesi misafirlerim vardı biliyosunuz yedim ama çok abartmadım ama yediklerimide saymadım her yaptığımın tadına baktım sempatiksalakcinni

Pazar kahvaltıya da aynı misafirlerim vardı haliyle sempatiksalakcinni güzel bir kahvaltı yaptık orda biraz kaçırdım işte sempatiksalakcinni

Bugün toparlanma günü olumunekankayizsmile

Ben hafta sonu bildiğiniz cozuttum, hele cumartesi günü.
Pazar fena sayılmazdı, sebze ağırlıklı beslendim.
Ama cumartesi hakkında yorum yapmak bile istemiyorum..

Kızlar bu arada ben reglimi bekliyorum ama olmuyor

Geçti mi ?

poaçaaaa tarifffffiiiiii

Yok ki yaa :kedi: arkadaşa sorim bakim :kedi:

nafım bu arada benim kg aynı oyüzden haber vermedim

Anladım kuşum olumunekankayizsmile

ben yemeğe iniyorum

Afiyet olsun aklinialirimsmile

garantili referanslı tarif arıyorumm özgecimm

ya kahveme keçi sütü ekledim taze..
tadı keçi petniri gibi olduu kaveninn

Ben severim keçi peyniri sempatiksalakcinni

selamlar. 1 saat yurusumu yaptim ardindan kahvalti olarak 1 tane tost yedim ve az roka...

cok gazaaa geldim cokkkk... insallah bu haftanin birincisi ben olurum:))))))))))))))))))))))

kızlar bende şimdi kahvaltı yapcam.haftasonum o kadar yopun geçtiki aç kaldım resmen.o yüzden bugün kendime ufak ödül vercem.yarın toparlarım güzelce.hastayımya bide.midemde bulanıyo.domateslerde tat tuz yok.du bakalım ne yicem yararım sonra öpüldünüzzz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…