Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bence kadın güzel hissettiği sürece zayıflamasına gerek yok...he illaki zayıflayacam diyorsan bunun için diyet ürünleri veya bitki özleri ya da aktar ürünlerini tavsiye ederim...ama en başta diyet ürünlerini kullan. örnein dez diyet uygula

Çok sağlıksız o bahsettiğin canım bence hiç başlama :umursamaz:

başla canım 5 günde 5 kilo diyetinde 65 kiloya düştüm 3 ay korudum o kiloyu sonra tatile gittik ve 68le döndüm..............................

Bak sansee görüyomusun bende almıştım o diyetle selinayda almış kalıcı çözüm değil çünkü kaydirigubbakcemile

ben kilo billdirimi yamıcammki bu haftaa malum günümdeyim nafım.....

menümü yazım...sabah 1 gevrek çay
öglen mantıı yogurtluu sade kahve
akşam hiç......muz mandalina 1 tulumba tatlısı.

Tamam canım söylediysen gözümden kaçtı sanırım not ettim seni öyle olumunekankayizsmile

Tamam canım problem değil ilk hafta acemiliği diyelim :hulya: kendi tartındaki kilonu bildirirsin canım olumunekankayizsmile

Tebrik ederim :lepi:

Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2 bugün foruma pek bakamıycam (yani eskisi gibi aktif olamam sanırım) kusura bakmayın boshayallersmile sabah sağ işaret parmağımı arabanın kapısına sıkıştırdım azcık şişti ve morardı akannehir haberiniz olsun sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

aaaaa :gitme: geçmiş olsun nafcımmm :2:

işlerimi bitirdim ohhh rahatladım valla :))
ama şöyle bişey var ben kahvaltı yapmayı unuttum kaydirigubbakcemile3 neyse şimdi dışarı çıkcam evin bikaç eksiğ. var.gelince yerim artık

Geçmiş olsun cnm çok acımıştır :sinifsinif:

Öğle menüm
4 kaşık barbunya yemeği
2 kaşık yoğurt

Arkadaşlar gevrek almış birazdan ondan yerim çay peynir ile boshayallersmile

bugünkü menm
1br şekersiz çay,1kk peynir,yarım dilim ekmek yarım domates yarım biber:)
ara-1elma 1kp otçayı
kahvaltım yine öğleye sarktı öğle menm yok
akşamada 1kase çorba kapama ve bol salata..

canımmm çok geçmiş olsuneyvahedigeldismile sırayla dökülüyoruz hpimiz desene..

Sağol canımmm opuyorumnanaktan

Bu aralar hep öğlenleri kahvaltı ediyosun gözümden kaçmadı değil aklinialirimsmile

naaff canı yoksun sanrım bende çıkıyorum tekrr geçmiş olsun kibkaydirigubbakcemile3

Başka topikteydim canım olumunekankayizsmile sağol kuşum

kevseerr sen yemeyi baya azalttın çok iddialıyızzz sempatiksalakcinni

1 saatim kaldı sonra doğruuu alışverişe sempatiksalakcinni misafirim var akşama aklinialirimsmile

Kızlar ben çıkıyorum iyi tatiller pazartesi görüşürüz olumunekankayizsmile

bugün evde temizlik yaptıgım için yeme düzeni çok karışık oldu saat 3 e kadar hiçbişey yemedim 3 den sonra yemeye başladım :)
öğün öğün deilde yediklerimi yazcam sadece
-1 kupa çabuk çorba
1 dilim kek
-1 kase mercimek çorbası
-3kaşık pirinç pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…