- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.661
]
normalde hamiş kalman için bi problem var mı
Bişey olur mu ki bilmiyorumkismileya kızlar gözlüğümü evde unutmuşum.. kaç gündür lensleyimm kör olucam vallaa
özge naber nasıldı ctesii
naf senin davet nasıldı anlatsanızaa
Hakikaten kızlar niye bu gün burası böyle sessiz
Eğer hamileysem buraya verdiğim kiloları değil aldığım kiloları yazarım :roflol:
Sel hayırlısı olur inşallah
naffff plates yalan oldu valla benim napcam kuşum yaaaa
inşallah canım yaaa
Sel hayırlısı olur inşallah
naffff plates yalan oldu valla benim napcam kuşum yaaaa
Yok bebeğim eşim askere gidicek ondan erteliyorduk hep
ne zaman gitcek eşin selcim.ve kısa dönemmi
nafcımmm sağolasınnhttp://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/389266-esimin-nobet-pogacalari-pastane-pogacasi.html
Buraya bak bakalım canım olumunekankayizsmile
tüm yemekleri ne kadar sürede tamamladın ki cnm?? maşallah valla.. ben öyle hamaratlık yaptıımda sohbet edecek halim kalmıyoo.. kız kıza mıydınızzz.. özendimm valla..Bişey olur mu ki bilmiyorumkismile
Benim süpperdi ama yorucuydu sempatiksalakcinni sadece patatesli topları yetiştiremedim diğer herşey tamamdı zemuszemus misafirlerimden 2 tanesi sabah erkenden gitti diğer ikisi ile birde kahvaltı faslı yaptık sempatiksalakcinni Anlatılmaz yaşanır hesaaabııı :roflol: :roflol:
Ben yokum pek ondan :jeyyar:
Hayırlısı inşallah canım olumunekankayizsmile
Nisanda canım.
Evet kısa dönem olursa kısa dönem
hımmm zor yaa asker beklemek allahtan kısa dönem seninki.ne bilim sen yeni doğum yapmış olcan o gitcek zor gelir sana.hakkında en hayırlısını versin rabbim
Nisanda giderse daha doğum yapmamış olcam bu ay hamile kaldıysam haziranda doğurcam ayyyyyy ayyyyyyyyyyyy noluyo bana beeeeeeeesempatiksalakcinni
dur bakalım yinede çok ümitlenip sonrada hayal kırıklıgına uğrama canım.havalardan diyetten sitresten herşeyden değişir adet günlerimiz bilirsin.hayırlısı olsun inşallaaahhhh
selcim senin avatarlarından çaldım :jeyyar: haberin olsun
nafcımmm sağolasınn
referanslı di mi mu pooçalarr
ya bi de aldığı kadar un olayını kıvıramıyorum ki benn
tüm yemekleri ne kadar sürede tamamladın ki cnm?? maşallah valla.. ben öyle hamaratlık yaptıımda sohbet edecek halim kalmıyoo.. kız kıza mıydınızzz.. özendimm valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?