Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya kızlar gözlüğümü evde unutmuşum.. kaç gündür lensleyimm kör olucam vallaa
Bişey olur mu ki bilmiyorumkismile

özge naber nasıldı ctesii

naf senin davet nasıldı anlatsanızaa

Benim süpperdi ama yorucuydu sempatiksalakcinni sadece patatesli topları yetiştiremedim diğer herşey tamamdı zemuszemus misafirlerimden 2 tanesi sabah erkenden gitti diğer ikisi ile birde kahvaltı faslı yaptık sempatiksalakcinni Anlatılmaz yaşanır hesaaabııı :roflol: :roflol:

Hakikaten kızlar niye bu gün burası böyle sessiz

Ben yokum pek ondan :jeyyar:

Eğer hamileysem buraya verdiğim kiloları değil aldığım kiloları yazarım :roflol:

Hayırlısı inşallah canım olumunekankayizsmile

Sel hayırlısı olur inşallah
naffff plates yalan oldu valla benim napcam kuşum yaaaa

Benimde şekerim ama ben bu hafta topluyorum kendimi sempatiksalakcinni misafirleri de atlattım çok şükür sempatiksalakcinni bu hafta spora devamm kaydirigubbakcemile2

tüm yemekleri ne kadar sürede tamamladın ki cnm?? maşallah valla.. ben öyle hamaratlık yaptıımda sohbet edecek halim kalmıyoo.. kız kıza mıydınızzz.. özendimm valla..

hımmm zor yaa asker beklemek allahtan kısa dönem seninki.ne bilim sen yeni doğum yapmış olcan o gitcek zor gelir sana.hakkında en hayırlısını versin rabbim

Nisanda giderse daha doğum yapmamış olcam bu ay hamile kaldıysam haziranda doğurcam ayyyyyy ayyyyyyyyyyyy noluyo bana beeeeeeeesempatiksalakcinni

Nisanda giderse daha doğum yapmamış olcam bu ay hamile kaldıysam haziranda doğurcam ayyyyyy ayyyyyyyyyyyy noluyo bana beeeeeeeesempatiksalakcinni

dur bakalım yinede çok ümitlenip sonrada hayal kırıklıgına uğrama canım.havalardan diyetten sitresten herşeyden değişir adet günlerimiz bilirsin.hayırlısı olsun inşallaaahhhh

dur bakalım yinede çok ümitlenip sonrada hayal kırıklıgına uğrama canım.havalardan diyetten sitresten herşeyden değişir adet günlerimiz bilirsin.hayırlısı olsun inşallaaahhhh

İşte bende ondan test falan yamicam hemen belki olurum.
Amin canım tabi hayırlısı

nafcımmm sağolasınn
referanslı di mi mu pooçalarr
ya bi de aldığı kadar un olayını kıvıramıyorum ki benn

Görsel olarak ben beğendim poğaçayı paylaşan arkadaşta sürekli yapıyormuş olumunekankayizsmile güzel olur inşallahh

tüm yemekleri ne kadar sürede tamamladın ki cnm?? maşallah valla.. ben öyle hamaratlık yaptıımda sohbet edecek halim kalmıyoo.. kız kıza mıydınızzz.. özendimm valla..

Canım mezeleri cuma akşamdan yaptım ama sarımsaklamadım çok kokmasın diye sempatiksalakcinni cumartesi eve gider gitmez balığı fırına verdim zaten eşim sağolsun balığı temizlemiş tuzu yoğurmuştu boshayallersmile ( benim parmağım acıdığı için o yoğurdu ) sonra da mezeleri masaya taşıdım bitti gittii sempatiksalakcinni

Pazar sabah mecburen arkadaşım yardım etti kahvaltıya hep birlikte uyandık sempatiksalakcinni

Gözleme yaptım (boş)
Sucuklu yumurta
Domatesli kaşar dilim dilim yaptım
Doamtes,salatalık,peynir,zeytin,reçel,bal kaymak,tartı yaptım

klasik kahvaltı yani sempatiksalakcinni oda çok güzel geçti

Ayy bu arada cevaplamayı unutmuşum 3 bayan 3 erkektik canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…