Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

siz istediğiniz yazıyı yazdınız
bu orkide otomatik çıkıyor ama hiçte geçmiyor onu anlatmaya çalışıyorum

Hayatım bende orkide yazısını sil yerine sende istediğin yazıyı yaz diyorum zaten sempatiksalakcinni

Bu arada kızlar dün doğadanın beşi biryerde çayını aldım bugün denedim çok beğendim limon sıktım azcık içine kötü kokmuyor ve hemencik bitirdim sempatiksalakcinni

Birde hiç açlık hissetmedim belkide iştahımı kapatmıştır sempatiksalakcinni bunu yarın anlarız sempatiksalakcinni

Liptonun bergamutlusunu almıştım onuda denedim geçen gün ama biraz acı geldi bana belki de soğumuştu ben içene kadar ondandır bu akşam deneyip yine yorumluycam size sempatiksalakcinni

NaF' tan tavsiyeler zemuszemus

Son düzenleme:
selam canlar.
birsey kafama takildi paylasmak istiyorum. biryerde okudum ayda bir tartilmak daha iyiymis kilo vermeye. SIK tartildiginda daha cok kafana taktigin icin kilo vermen zorlasiyormus? sizler ne dusunuyorsunuz kizlar...

selam kızlar
bugünkü kahvaltım
3 dilim kepek ekmeği
2 dilim kaşar
zeytin çay
öğlen
tavuklu mantar sote yarım tabak
3 dilim kepek ekmeği ekmeği kaçırdım bugün
akşam
bir tabak çorba
3 4 kaşık pilav
5 6 patates kızartması
1 saat yürüyüş ve hareketler

selam canlar.
birsey kafama takildi paylasmak istiyorum. biryerde okudum ayda bir tartilmak daha iyiymis kilo vermeye. SIK tartildiginda daha cok kafana taktigin icin kilo vermen zorlasiyormus? sizler ne dusunuyorsunuz kizlar...

1 Ay çok fazla bence. HAftada bir tartılmak ideal diye düşünüyorum her gün değilde ..

slm kızlar menümü yazıp çıkıcm
sabah-1brşekersiz çay,yarım dilim ekmek,patlıcan közleme,1kk peynir
ara-kavun
öğle-yok
akşam-1kase yoğurt çorbası,bol salata,6y.k taze fasulye,3tane biber dolması
ara-1avuç çekirdek

öğle yememen kötü olmuş canım.nasıl dayanabiliyorsun?:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…