- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.681
Nisanda giderse daha doğum yapmamış olcam bu ay hamile kaldıysam haziranda doğurcam ayyyyyy ayyyyyyyyyyyy noluyo bana beeeeeeeesempatiksalakcinni
hadi kızlar ben çıkıyorum görüşürüz.öptüm sizi
görüşmek üzere kızlar..
3 günsel adet günün kaç gün geçti cnm
Noliyiii :kedi:
Gülegüle kızlar bayanssulusmile
bugun annem geldi bana konusuyorduk....,
benim bir halam var uzundur gormuyorum ve aramiz fazlada iyi deyil....dun onun facebook bakayim dedim.resimlerini gordum ve zayiflamis olarak. basta taniyamadim iyice baktigimda oymus dedim. o hali 73 kilo felan sanirim.... ben tam anneme onun resmini gordum zayiflamis diyecektim, annem benden once davranip halan 62 kilo olmus dedi.yani o gordugum resimden dahada zayiflamis..kendisi 173 boylarinda 90 kiloya yakin bir kilodaydi..halam ve ben ailenin kilolarindan birisiyiz. herkez zayif ben ve o kilolu...cocuklugumuzda kiloluydu yasimiza gore..o ilk defa bu kadar zayifladi...
bana simdi hirs geldi. o zayiflayabiliyorda neden ben deyil....ramazan bayramindan sonra hic dikkat etmedim. su 1 haftadir izdirap cekiyorum. migdemi alistiramadim az yemeye.1 gun dikkat edip obursu gun bozdum...
dun ve bugun halam aklimdan cikmiyor. hic acikma hisside kalmadi.. yasadigim bu duyguyu anliyamadim .. kiskanclikmi, hirsmi ????
sizce bu duygularim normalmi????
kusura bakmayin basinizi agrittim.. aklimdan cikmadi sizinle paylasmak istedimmmmm
kızlar selam.. hala ankaradayım.. sınav tam sınırda geçti gibi hissediyorumm eyvahedigeldismile
ctesi 9danbeş buçuğa kadar sürdü bi bçk saat öğlen arası..
pazar da dokuzdan taaa altıya kadar sürdü yine bi bçk saat öğlen arası..
acaip cırmaladım ama valla kanımın son damlasına kadar savaştım oturduğum yerden.. otur otur belim popom ağrıdı :gitme: kafa yorgunluğu ve acaip bi stres de cabası..:umursamaz: bazı sorular çok yabancıydı inanılmaz efor sarfettim mantığını çözüp bi kaç puan koparmak için.. çünkü 4 alan var ve her alandan 60 ve üstü artı toplamda minimum 65 ortalama getirmek gerekiyooo kafamçokkarıştı
2-3 haftaya açıklanırmışşş.. olsun çok istiyorumm ama olmazsa da yapcak bişi yok.. elimden geleni yaptım.. son 3 ay tekrar yapmadım serdim diye moralim bozulmuştu çok ama soruları görünce bişi farketmeyeceğini anladım.. içim rahat en azından yani..bayanssulusmile
bu arada tabisi yediklerime fazla dikkat edemedim.. tek sabah kahvaltılarını düzgün yaptımmboshayallersmile akşamları arkadaşlarımla buluştuk ve haliyle çok yedimbilmiyorumkismile bana kilo almışımdır gibi geliyo dönünce görcem artık..sempatiksalakcinni
bu arada otelden arkadaşıma geçtim çok çok yorgundum çünkü akşam dönemedim.. pztesi ya da salı dönücem sanırım.. nete girme fırsatını bulunca da neler kaynattığınıza bakayım dedimm Şeniz
stresimi atamadım sanırsam ama yarına geçer dinlenincegörüşmek üzereeee aklinialirimsmile
Sağolun kızlar nasip bakalım
Şerifee Cim aynen.
Geçen sene öyle olmuştu 4 gün geçmişti.
Doktora gittim test yaptırdım yok dedi yıkıldım resmen.
Nasıl hazırlamışım meğer kendimi :)
Ondan biraz daha durmak istiyorum test için belki regl olurum
sel canım bu benim de başıma geldi,
5 gün yoktu, giitim kan testi yaptırdım ertesi gün geldi :gitme:
hayırlı olsun inşallah...
selcim ben eczaneden test almıştım 3. gün test yapmıştım pozitif çıktı
Aynen canım.
Ama bu bekleyiş çok stresli oluyor biliyor musun
kızzllaaarrrr....
selam çikolatanız geldi...
75.2 gösterdi bu sabah tartııımmmm.... :teytey:
yavaş yavaş emin adımlarla ilerliyorum...
bugün cumartesi 15 dakika pazar 65 dakika yürüdüm
bugün yürüyemedim çıkamıycam sanırım,
çok öpüyorum...
hoşçakalınnn.. opuyorumnanaktan
valla benim 3 gün çıkmıştı selcim hatta doktora gitmiştim dr eczanede satılan testlerin yanılma payı artık hiç yok demişti.valla sen bilirsin ama ben bekleyemezdim senin gibi bence sen eczaneden test al bugün zaten ucuz onlar 3,5-5 lira arası yarın sabah kalkınca ilk idrarınla testi yap..yada bekliyebilirim diyorsan bekle..
nafım seni çok seviyorum aşkitom Şeniz
ölümüne kankayız olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?