Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bende altta göremiyince gittin sandım Kullandım evet cnm görmemişim herhalde yazdığını ben bakım maskesi diyince kuru saçadır herhalde dedim evet ama ıslakmış Neyse ki uyguladım sonunda :)) Güzel hoşuma da gitti şampuanında avakadolusu olan mı pekii Olalala. Ballısını da merak ediyorum şimdi ben

oliş sitatik bleden gelen bişemii cnm..hoşgelidn eh işte okudun beni..iyi saylırızz..

sayfa nosunu veriyom cosmodan bak biiii70 sayfa:)

bitter sarelle aldım ben de taaa ankaradan istanbula taşıcamm gözümm doysunn

ben de acıktım neden bilmiyorumbilmiyorumkismile
az yedim ben akşma yaa çorba sadece....yedim dayanmdım nestlee aldım koca kavonuzz:kedi:canım istedi çatala yedimm bide azcık ekemgime salam koydum onuda yedim..üzeinde su içcemmm:roflol:

yedim çatalaa hmede..azcıkta hnis salmı ekmegee koydum azcık amaaeyvahedigeldismile
ne yesemm ne yesemm

bence ballısını kullanabilirsin cnm.. onun şampuanı da avakadolusudur ama ballısı da güzeldir.. ben hindistancevizi koksun diye başka şampuan aldımm

oliş sitatik bleden gelen bişemii cnm..hoşgelidn eh işte okudun beni..iyi saylırızz..

sayfa nosunu veriyom cosmodan bak biiii70 sayfa:)
3. ve 4. omurlar mı ney onların arasından yani galiba belden çıkan bi sinir..
bişi üstüne bastırırsa teeee kalçadan ayağa vuruyo ağrı.. omurlar kaymışsa ya da ne biliim farklı sebeplerden olabiliyo ama en yaygın sebep omurgada bozukluk maalesef..
cosmo istanbulda cnm
marie claire aldım galiba 3 kilo
ne halt etmeye ankaradan aldım istanbula taşıcam anlamış deilim saçma oldu ama canım çekti markette boshayallersmile

az yedim ben akşma yaa çorba sadece....yedim dayanmdım nestlee aldım koca kavonuzz:kedi:canım istedi çatala yedimm bide azcık ekemgime salam koydum onuda yedim..üzeinde su içcemmm:roflol:
hala yemek yiyesim var benim deee

yyarında pastamı yerim aboowwwwwwwohaoldumsmile
a.s.
ben kendi pastamı kendim yapmıştım bu yıl :gitme:

olala cnmm bu siyaik sinirr beldenmii bacaktanmı gelenii..benim ayakta olanı sıkışmış ya..yürüyünc eagrıyoor seninnnn
dedim ya cnm
belden çıkıyo kalçadan bacağa teeee ayağa kadar iniyo..

benimkide dizin iç kısmındaki sinir sışıkmışş yagıma vuruyorrr...agrı yürürken zorlanıyom resmen yaakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…