- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.901
yedim çatalaa hmede..azcıkta hnis salmı ekmegee koydum azcık amaaeyvahedigeldismile
az yedim ben akşma yaa çorba sadece....yedim dayanmdım nestlee aldım koca kavonuzz:kedi:canım istedi çatala yedimm bide azcık ekemgime salam koydum onuda yedim..üzeinde su içcemmm:roflol:bitter sarelle aldım ben de taaa ankaradan istanbula taşıcamm gözümm doysunn
ben de acıktım neden bilmiyorumbilmiyorumkismile
Aferin sana kaydirigubbakcemile3
hehe aferinimi aldım bak..demekii iy bişe yaptım:roflol:
kal sende ye bakım aa bize katıl olmaz narla felannn:icecream:Ben nasıl olduysa acıkmadım Narlı çay içtim biraz önce tıkadı beni herhalde
ne yesemm ne yesemmyedim çatalaa hmede..azcıkta hnis salmı ekmegee koydum azcık amaaeyvahedigeldismile
bence ballısını kullanabilirsin cnm.. onun şampuanı da avakadolusudur ama ballısı da güzeldir.. ben hindistancevizi koksun diye başka şampuan aldımmBende altta göremiyince gittin sandım Kullandım evet cnm görmemişim herhalde yazdığını ben bakım maskesi diyince kuru saçadır herhalde dedim evet ama ıslakmış Neyse ki uyguladım sonunda :)) Güzel hoşuma da gitti şampuanında avakadolusu olan mı pekii Olalala. Ballısını da merak ediyorum şimdi ben
3. ve 4. omurlar mı ney onların arasından yani galiba belden çıkan bi sinir..oliş sitatik bleden gelen bişemii cnm..hoşgelidn eh işte okudun beni..iyi saylırızz..
sayfa nosunu veriyom cosmodan bak biiii70 sayfa:)
:roflol::roflol:Delüüüü kız :roflol:
hala yemek yiyesim var benim deeeaz yedim ben akşma yaa çorba sadece....yedim dayanmdım nestlee aldım koca kavonuzz:kedi:canım istedi çatala yedimm bide azcık ekemgime salam koydum onuda yedim..üzeinde su içcemmm:roflol:
a.s.yyarında pastamı yerim aboowwwwwwwohaoldumsmile
dedim ya cnmolala cnmm bu siyaik sinirr beldenmii bacaktanmı gelenii..benim ayakta olanı sıkışmış ya..yürüyünc eagrıyoor seninnnn
benimkide dizin iç kısmındaki sinir sışıkmışş yagıma vuruyorrr...agrı yürürken zorlanıyom resmen yaakafamçokkarıştıne yesemm ne yesemm
bi tostt yee yada zcık ekemeka rsı peynir yada su:
3. ve 4. omurlar mı ney onların arasından yani galiba belden çıkan bi sinir..
bişi üstüne bastırırsa teeee kalçadan ayağa vuruyo ağrı.. omurlar kaymışsa ya da ne biliim farklı sebeplerden olabiliyo ama en yaygın sebep omurgada bozukluk maalesef..
cosmo istanbulda cnm
marie claire aldım galiba 3 kilo
ne halt etmeye ankaradan aldım istanbula taşıcam anlamış deilim saçma oldu ama canım çekti markette boshayallersmile
kal sende ye bakım aa bize katıl olmaz narla felannn:icecream:
benim kafasına estikçe komple ağrıyobenimkide dizin iç kısmındaki sinir sışıkmışş yagıma vuruyorrr...agrı yürürken zorlanıyom resmen yaakafamçokkarıştı
kal sende ye bakım aa bize katıl olmaz narla felannn:icecream:
baileysli filtre kahve içtim bu akşam çok beğendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?