- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.881
kuzum geldimm buaşık makinesini çıkratmım..bide çamaşırlart vardı makinede srdim...
inşallah perşemeyi bekliyorumbilmiyorumkismilekuzu ablam ve arkadaşım ank dalar demiştim sana hatırladınmı....hava sogukmuş şimdiguclubacismile
iygecler aygün şu avatarı acayip bişe yafff:sinifsinif:akşamki menüm
bir tabaktan biraz az kıymalı barbunya
yarım tabak bulgur pilavı bir kase yoğurt
iyi geceler kızlar.
hee 10 dak olduuuuu:asigim:geldinmi kuşum görmemişim bakınıyordum bende forumlara öylee
olalaaa nirde ankarda hala demii..kuşum.cosmosu geldimikii.bi şaçalr var iki renk görmesi lazım onun
[
nee oyuncu çıktın benii ğeçtin bee:roflol:
oliş ğelmiş yaaaaaa huukaydirigubbakcemile
sarelele ekmek sürcemmmohaoldumsmilehe he feci oyuncuyumdur big money oynuyorum çok zevkli delikafadulden
gelene kadar bizzz yat satimiz gelcek:sinifsinif:olumunekankayizsmile geçmişi okuyor Olalaa bırak sonra okursun ne zaman dönüyon döndünmü yoksa
slm tinkerbell nasısınn iyi gezmişsinizzSlm kızlar opuyorumnanaktan
Ben bu bir kaç gündür coştum diyebilirim ohaoldumsmile Evvelsi gün gündüz bir arkadaşımla buluştum onunla çok az dolaştık ama arkadaşım gezme havasında pek değildi bir yerlerde oturup sohbet etmek istedi hal böyle olunca bizde yedik içtik tabii. Akşamı da eşlerimizle ocakbaşında buluştuk.Sigara da içtim :mymeka: bu arada onlarla :kedi: Dünde ablamdaydım yiğenimin doğum günüydü Paso yedim anlayacağınız .Bu gün ise normale döndü diyebilirim beslenmem toparlamaya çalışıyorum Bu haftada kilo veremiycem belli oldu en azından yine korusam kilomu. boshayallersmile
yarın akşam biniyorum cnm.Daha dönmemişsin herhalde cnm .Yarın geliyorsun ama dimii Şeniz
Güzel geçtiğine sevindim Nafcım Yorulmuşsundur
İyi bir netice alırsın inşallah cnm. Atlattın neyse ki.. :lepi:
sevindim cnm.. sabaha kadar tutucam falan yazmışsın cevap yazmıştım sana.. ben aldım şampuan badem yağlı watsonsdan.. şampuanı da ucuzdur deneyebilirsin..Bu arada Olala sonunda kullandım saç cilasını kokusu müthişşş ve kalıcı .Ben çok incelemeden aldığım için sonra da unuttuğum için dolapta :)) , saç kremi gibi ıslak saça uygulandığını düşünmemiştim tabii ,kuru saçda bekletilcek sanmıştım ama bu daha rahatmış kullanımı. Çok rahat tarandı yumuşacık yaptı cinside düzelmiş gibi geliyor bana parlattı gibi. Acaba kendi şampuanıylamı alıp kullansam diye düşünüyorum Üzerinde de öyle yazıyor zaten
meliscim siyatik siniri mi??kuşumm hastaneye gidiyorum..ayagım agrıyo sinir sıkıştı yaa
dr bakkyor tekrar fazla uzuzn mesefe yürüyünce agrıyo(Çok üzgünüm çoook
kutlu olsunnn cnmmm a.s. Şenizyarın 13 ekimm dogumğünüm ayyyyyyhihoyyyt
aaaa hayırlı olsunn meliscimmartık ay sonu ank taşınıyom ben:)
her şey güzel olsun şekerimm opuyorumnanaktantebrikelri yarın alım:))saol kuşumm hep beraberrrrrŞenizinşaşalha dau et olurmu perşembe gitcemm bidahaaCADIARZUtoparlandık sayılır atık 10 ğün sonra felan ank oluruz nasipse ordaki ev diger işlermrde biti..hazır herşey kiralık ev bı-ulduk netii bile baglandıkaydirigubbakcemile3
hava bugün ısındı cnm.. güzeldi baya gece bile hafifti çokhoştu hava.. daha da ısınacakmış..kuzum geldimm buaşık makinesini çıkratmım..bide çamaşırlart vardı makinede srdim...
inşallah perşemeyi bekliyorumbilmiyorumkismilekuzu ablam ve arkadaşım ank dalar demiştim sana hatırladınmı....hava sogukmuş şimdiguclubacismile
geldi kuzumm görmedim ama çift renk..olalaaa nirde ankarda hala demii..kuşum.cosmosu geldimikii.bi şaçalr var iki renk görmesi lazım onun
aaa ümitsizdim bu gece gelmişsinizzz Şeniz
gelene kadar bizzz yat satimiz gelcek:sinifsinif:
Bilgisayar kapandı küt diye biraz önce -tatlicadiarzu-
yedim çatalaa hmede..azcıkta hnis salmı ekmegee koydum azcık amaaeyvahedigeldismilesarelle mi yiycen melis yeme kız bu saatte aklinialirimsmile boş ver su iç bir bardak kaydirigubbakcemile3
yoksunuz sandım cnmolumunekankayizsmile geçmişi okuyor Olalaa bırak sonra okursun ne zaman dönüyon döndünmü yoksa
yok şekerimm geldimmgelene kadar bizzz yat satimiz gelcek:sinifsinif:
bilgisayar dışarı atmışş ohaoldumsmilegitmiş zaten bilmiyorumkismile galibaa....
yook burdaa kuşum:lepi:gitmiş zaten bilmiyorumkismile galibaa....
bitter sarelle aldım ben de taaa ankaradan istanbula taşıcamm gözümm doysunnyedim çatalaa hmede..azcıkta hnis salmı ekmegee koydum azcık amaaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?