Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

akşamki menüm
bir tabaktan biraz az kıymalı barbunya
yarım tabak bulgur pilavı bir kase yoğurt
iyi geceler kızlar.

Aygün

Ramazandan bir hafta önce falandı içmemeye başlamıştım iyi de gidiyordum hele ramazan boyunca 1 tane bile koymadım ağzıma ama sonraları bir kaç kez içtim birer taneydi. Ama o gün arkadaşım çok sigara içer bende onunla 4 tane içtim . Seninle konuşmuştuk dimi daha önce sende bırakmıştın :uhm: öyle bişey hatırlıyorum sanki Evet malesef oluyor bende istek karşımdaki sigara içerse tabi içmeyenlerle görüşmem lazım benim :roflol: Ama sen içme aklına da gelmesin bendede olucak mı diye ben bugünlerde böyleyim yememe de dikkat etmiyorum Aslında iradeliyimdir ama işte bişey oldu bana

Son düzenleme:

geldinmi kuşum görmemişim bakınıyordum bende forumlara öylee

slm tinkerbell nasısınn iyi gezmişsinizz

Daha dönmemişsin herhalde cnm .Yarın geliyorsun ama dimii Şeniz

Güzel geçtiğine sevindim Nafcım Yorulmuşsundur

İyi bir netice alırsın inşallah cnm. Atlattın neyse ki.. :lepi:
yarın akşam biniyorum cnm.
sağolasın keşkebilmiyorumkismile

sevindim cnm.. sabaha kadar tutucam falan yazmışsın cevap yazmıştım sana.. ben aldım şampuan badem yağlı watsonsdan.. şampuanı da ucuzdur deneyebilirsin..

kuşumm hastaneye gidiyorum..ayagım agrıyo sinir sıkıştı yaa

dr bakkyor tekrar fazla uzuzn mesefe yürüyünce agrıyo(Çok üzgünüm çoook
meliscim siyatik siniri mi??
benim bi aydır siyatik ağrım var kalçadan ayağa kadar iniyo.. seninki de öyle bişi mi..
geçmiş olsun cnm..

yarın 13 ekimm dogumğünüm ayyyyyyhihoyyyt
kutlu olsunnn cnmmm a.s. Şeniz

artık ay sonu ank taşınıyom ben:)
aaaa hayırlı olsunn meliscimm

her şey güzel olsun şekerimm opuyorumnanaktan

hava bugün ısındı cnm.. güzeldi baya gece bile hafifti çokhoştu hava.. daha da ısınacakmış..

olalaaa nirde ankarda hala demii..kuşum.cosmosu geldimikii.bi şaçalr var iki renk görmesi lazım onun
geldi kuzumm görmedim ama çift renk..

aaa ümitsizdim bu gece gelmişsinizzz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…