- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.921
hala yemek yiyesim var benim deee
a.s.
ben kendi pastamı kendim yapmıştım bu yıl :gitme:ben yapmıcam sipariş verdik yarın alırız kısmetse.:kedi:
dedim ya cnm
belden çıkıyo kalçadan bacağa teeee ayağa kadar iniyo..
ben ilk defa denedimm geç kalmışımmÇoook güzeldir olsada içsek şimdi
:1hug:kuzumm canımsınn çok saoll hep beraber olalımm inşaşalhhh....seviyorum hepiniziiii duygulandım şimşiksenağlamaopuyorumnanaktanmelissssssssssssss hihoyyyt iyiki doğduunn iyiki bizimlesinn allah sevdiklerinle uzuuunn ve sağlıklı bi ömür nasip etsin
yok ben yapmadım cnm alıntı oomirmirmirmirmeliscim pastayı senin yapmadığını tahmin ediyorumm tabissiii
olmaz ne çorrbasııııı bi döner yee:roflol:çorba ısıtıcam buralardayımmm
:1hug:kuzumm canımsınn çok saoll hep beraber olalımm inşaşalhhh....seviyorum hepiniziiii duygulandım şimşiksenağlamaopuyorumnanaktan
ozmann sana bişe yokk sen nara devamYemem ben doldurdum hakkımı kaydirigubbakcemile3 2-3 gündür yemediğim şey almadı toparlanmam lazım böyle olmaz akannehir
wevttt cnm nörologgg nirden bildin kızzzzbenim kafasına estikçe komple ağrıyo
dizinde bişi var mı??
istanbulda dr'a gidicem.. nörolojiye mi gittin sen??
olmaz ne çorrbasııııı bi döner yee:roflol:
tamamm kuşum klasın birazz bende sevdimm çok ğüzel ve duru demiiiiMelis avatarın süper Uzuuun süre değişme ne güzel kızz
bendee hepinizii çok güzel yazmıısn yaaa.........seni sormuşltum az öncede nereler diyeeŞenizay ayyyyyyy melisimiz duygulanmış mıı kıyamaaammmm :teselli: seviyoruz senii opuyorumnanaktan
hehe yiyin iyiyin hadkötükedihüsoyeeAyartma kızzz kaydirigubbakcemile
tamamm kuşum klasın birazz bende sevdimm çok ğüzel ve duru demiiii
ssendee kulanabilrisin...daha var bende..kuliş saolsun:lepi:
evett yaa işleri varmışş özlücem onusenağlamaKulitta da harika şeyler var dimi ama gitti galiba bir süre girmiycek galiba
hehe yiyin iyiyin hadkötükedihüsoyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?