Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bu arada Olala sonunda kullandım saç cilasını kokusu müthişşş ve kalıcı .Ben çok incelemeden aldığım için sonra da unuttuğum için dolapta :)) , saç kremi gibi ıslak saça uygulandığını düşünmemiştim tabii ,kuru saçda bekletilcek sanmıştım ama bu daha rahatmış kullanımı. Çok rahat tarandı yumuşacık yaptı cinside düzelmiş gibi geliyor bana parlattı gibi. Acaba kendi şampuanıylamı alıp kullansam diye düşünüyorum Üzerinde de öyle yazıyor zaten

Son düzenleme:
yarınn sabah anem gelcek alışverişe çıkarız sipriş vermiştim pastamı onu alırız pastahaneden....

sonra kutlarız akşama.....eşimlede mzük idnlemeye gitcem:asigim:
Oh ne güzel hihoyyyt çOk eylen cnm NİCE MUTLU YAŞLARA SANA Şeniz
evt yaa kaç aydır var dmeiii var galiba perşembe netleşecek cnmm uzun yürümemem lazım cnm dogrualkisalkisalkis
in. iyi netice çıkar canım çok kötüdür bacak ağrısı fazla yüklenme sende bacağına bu arada bari
artık ay sonu ank taşınıyom ben:)

Demek yeni şehir yeni ev hihoyyyt Hayırlıısı olsun Toplanmaya başlamışsındır

tebrikelri yarın alım:))saol kuşumm hep beraberrrrrŞenizinşaşalha dau et olurmu perşembe gitcemm bidahaaCADIARZUtoparlandık sayılır atık 10 ğün sonra felan ank oluruz nasipse ordaki ev diger işlermrde biti..hazır herşey kiralık ev bı-ulduk netii bile baglandıkaydirigubbakcemile3

Olsun ben şimdiden kutlayayım olumunekankayizsmile Bir aksilik falan olur giremem falan =)Yarında kutlarım kuşuummm opuyorumnanaktan
İnşallah cnm perşembe güzel haberler getirirsin bize. Oh oh çok iyi nette bağlanmış kesintisiz haberleşiriz senle yardım edicek birileri olucak mı sana peki zor yerleşmek de tek başına .........

tinkerbell sigara içtim diyosun sigarayı bırakalı nekadar oldu?tekrar başlama sakın.ben bırakalı 16 gün oldu tekrar başlamaktan korkuyorum ileride..istek oluyomu daha?:sinifsinif:

kuzum geldimm buaşık makinesini çıkratmım..bide çamaşırlart vardı makinede srdim...

inşallah perşemeyi bekliyorumbilmiyorumkismilekuzu ablam ve arkadaşım ank dalar demiştim sana hatırladınmı....hava sogukmuş şimdiguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…