- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.861
[ candaşım geldimm sana tarifi yazdım...2ğün ugraymadımmüzğünüm yaaaa
kuşumm hastaneye gidiyorum..ayagım agrıyo sinir sıkıştı yaaSen nerelerdeydin kuşum :1hug:
kuşumm hastaneye gidiyorum..ayagım agrıyo sinir sıkıştı yaa
dr bakkyor tekrar fazla uzuzn mesefe yürüyünce agrıyo(Çok üzgünüm çoook
Geçmiş olsun cnm yaa.
yarın 13 ekimm dogumğünüm ayyyyyyhihoyyyt
saol inşaşh geçerrrohaoldumsmile
yarınn sabah anem gelcek alışverişe çıkarız sipriş vermiştim pastamı onu alırız pastahaneden....Şeniz napıcaksın yarın ki planın ne kuşum
evt yaa kaç aydır var dmeiii var galiba perşembe netleşecek cnmm uzun yürümemem lazım cnm dogrualkisalkisalkisİnşallah cnm çabuk geçer. daha öncede oluyordu senin kesin tedavisi yok mu bunun acaba uzun yürüyüp zorlamaman mı gerek sadece yoksa
Oh ne güzel hihoyyyt çOk eylen cnm NİCE MUTLU YAŞLARA SANA Şenizyarınn sabah anem gelcek alışverişe çıkarız sipriş vermiştim pastamı onu alırız pastahaneden....
sonra kutlarız akşama.....eşimlede mzük idnlemeye gitcem:asigim:
in. iyi netice çıkar canım çok kötüdür bacak ağrısı fazla yüklenme sende bacağına bu arada barievt yaa kaç aydır var dmeiii var galiba perşembe netleşecek cnmm uzun yürümemem lazım cnm dogrualkisalkisalkis
artık ay sonu ank taşınıyom ben:)
tebrikelri yarın alım:))saol kuşumm hep beraberrrrrŞenizinşaşalha dau et olurmu perşembe gitcemm bidahaaCADIARZUtoparlandık sayılır atık 10 ğün sonra felan ank oluruz nasipse ordaki ev diger işlermrde biti..hazır herşey kiralık ev bı-ulduk netii bile baglandıkaydirigubbakcemile3Oh ne güzel hihoyyyt çOk eylen cnm NİCE MUTLU YAŞLARA SANA Şeniz
in. iyi netice çıkar canım çok kötüdür bacak ağrısı fazla yüklenme sende bacağına bu arada bari
Demek yeni şehir yeni ev hihoyyyt Hayırlıısı olsun Toplanmaya başlamışsındır
tebrikelri yarın alım:))saol kuşumm hep beraberrrrrŞenizinşaşalha dau et olurmu perşembe gitcemm bidahaaCADIARZUtoparlandık sayılır atık 10 ğün sonra felan ank oluruz nasipse ordaki ev diger işlermrde biti..hazır herşey kiralık ev bı-ulduk netii bile baglandıkaydirigubbakcemile3
kuzum geldimm buaşık makinesini çıkratmım..bide çamaşırlart vardı makinede srdim...Olsun ben şimdiden kutlayayım olumunekankayizsmile Bir aksilik falan olur giremem falan =)Yarında kutlarım kuşuummm opuyorumnanaktan
İnşallah cnm perşembe güzel haberler getirirsin bize. Oh oh çok iyi nette bağlanmış kesintisiz haberleşiriz senle yardım edicek birileri olucak mı sana peki zor yerleşmek de tek başına .........
nee oyuncu çıktın benii ğeçtin bee:roflol:Buralardayım oyundayım yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?