Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar ya hamile kıyafetleri baktık arkadaşıma hep saçma sapan çirkin şeyler yapmışlar üstelik sadece 3-5 model..
ediy ve hamile culupo varr bulvarda kızlızydaa.bence büyük beden alın onlar daha şık olalaabayanssulusmile
melisss allahtan başka bişi isteseymişini olcakmış ne temiz kalplisin yaa opuyorumnanaktan
kız sormaaaa ama dilek hakım var daha :)ayy bend eçok şaştımm olmuşşş ay inaşaşlah ayagımda gecse rabimmm ne lolurrrr:Saruboceq:

büyük bedenler acaip durdu ama cnm.. söyleyeyim arkadaşıma

melis canım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN SAĞLIKLI MUTLU NİCE SENELEREopuyorumnanaktan[COLOR="Black" buarada bize pasta yokmuuuu gözümüz doysa yinesırnaşık şey[/COLOR]

tinkerbell2 olala hoşbulduk kızlar..gece kuşları tam kadro toplandı sanırımbayanssulusmile
Evet şekerim iyi oldu özlemişiz
ölme emii çok ğüldümmmmm:roflol:

:roflol: Tabi kızım bugünlerde cozuttuk ne zamandır böyle menü görmüyorduk buralarda tuhaf geldi ... Ay valla biran önce toparlanmamız lazım Eski halimize ne güzel yapıyordum ben yaaa rejimimi

büyük bedenler acaip durdu ama cnm.. söyleyeyim arkadaşıma
atatürk bulvarı kızılayda mine magazının hemen yanında galiba...

büyük bedende kimlik seline baksınn..çok ğzüel şeyler var..ha bide izmir cad diye geçiyor defacooto var...m l bedenlerden alsın arguclubacismiletıkk

kız sormaaaa ama dilek hakım var daha :)ayy bend eçok şaştımm olmuşşş ay inaşaşlah ayagımda gecse rabimmm ne lolurrrr:Saruboceq:[/QUOTE]
amiiiinnnnn inşallah canım yaaaaa
menümü beğenmedinzimi kızz -tatlicadiarzu-
canım nohut çekti yaaaa
kızz ne olduu geldin oann..senii ne dürdüü çok merak etimm bak:1shok:

bende merak ettim kııızzzz

aynen ben dahil olmak üzere çok saldık..hemen toparlanmamız lazım..ramazanda negüzel veriyodum valla kiloalrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…