- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.961
ediy ve hamile culupo varr bulvarda kızlızydaa.bence büyük beden alın onlar daha şık olalaabayanssulusmilekızlar ya hamile kıyafetleri baktık arkadaşıma hep saçma sapan çirkin şeyler yapmışlar üstelik sadece 3-5 model..
kız sormaaaa ama dilek hakım var daha :)ayy bend eçok şaştımm olmuşşş ay inaşaşlah ayagımda gecse rabimmm ne lolurrrr:Saruboceq:melisss allahtan başka bişi isteseymişini olcakmış ne temiz kalplisin yaa opuyorumnanaktan
ölme emii çok ğüldümmmmm:roflol:Örnek menü kaydirigubbakcemile3
kankaaaa hoşgeldiinnn olumunekankayizsmile
kızlar güzel hamile kıyafeti satan yer biliyo musunuzz
ölme emii çok ğüldümmmmm:roflol:
kızz ne olduu geldin oann..senii ne dürdüü çok merak etimm bak:1shok:bende geçmişi okuyodum orda gördüm:)) sesini duydum geldim vallasırnaşık şey
olurmu bebem begendim tam isabetli yamıısn bide bize bak yaf özleikle ban biraz önce yediklerimii bilsennn:roflol:menümü beğenmedinzimi kızz -tatlicadiarzu-
büyük bedenler acaip durdu ama cnm.. söyleyeyim arkadaşımaediy ve hamile culupo varr bulvarda kızlızydaa.bence büyük beden alın onlar daha şık olalaabayanssulusmile
kız sormaaaa ama dilek hakım var daha :)ayy bend eçok şaştımm olmuşşş ay inaşaşlah ayagımda gecse rabimmm ne lolurrrr:Saruboceq:
yazdım benn okuu cnm...bide sonucu yazarımm perşembe günü yerimsenibenkızlar güzel hamile kıyafeti satan yer biliyo musunuzz
Evet şekerim iyi oldu özlemişiztinkerbell2 olala hoşbulduk kızlar..gece kuşları tam kadro toplandı sanırımbayanssulusmile
ölme emii çok ğüldümmmmm:roflol:
çok dandik şeyler yapmışlar çok sinir :umursamaz: oysa hamile ve güzel olunabilinmeli ayyy yazması bile zoooorHiç bilmiyorum olala ama güzel olanını bulmak çok zor zaten ...
Hiç bilmiyorum olala ama güzel olanını bulmak çok zor zaten ...
pastasını koyar yarın meliscimm biz de doyururuz gözümüzüü hihoyyytmelis canım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN SAĞLIKLI MUTLU NİCE SENELEREopuyorumnanaktan[COLOR="Black" buarada bize pasta yokmuuuu gözümüz doysa yinesırnaşık şey[/COLOR]
[
olurmu bebem begendim tam isabetli yamıısn bide bize bak yaf özleikle ban biraz önce yediklerimii bilsennn:roflol:
atatürk bulvarı kızılayda mine magazının hemen yanında galiba...büyük bedenler acaip durdu ama cnm.. söyleyeyim arkadaşıma
canım nohut çekti yaaaamenümü beğenmedinzimi kızz -tatlicadiarzu-
kızz ne olduu geldin oann..senii ne dürdüü çok merak etimm bak:1shok:
Evet şekerim iyi oldu özlemişiz
:roflol: Tabi kızım bugünlerde cozuttuk ne zamandır böyle menü görmüyorduk buralarda tuhaf geldi ... Ay valla biran önce toparlanmamız lazımEski halimize ne güzel yapıyordum ben yaaa rejimimi
not ettim cnm söylicem sağollatatürk bulvarı kızılayda mine magazının hemen yanında galiba...
büyük bedende kimlik seline baksınn..çok ğzüel şeyler var..ha bide izmir cad diye geçiyor defacooto var...m l bedenlerden alsın arguclubacismiletıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?