- Konu Sahibi lightcola fun
-
öncelikle yarışmacı arklarıma başarılar dilerimvalla ben 84 le basladım eylülde suan 76,9 kgdayım..hedefim yaza kadar 55 50 olmak...boyumda 1 66..evlilikte 2 3 sene sonra ancak..evet kızlar sızlerde tanıtın kendınızı...neslihan arkadısımız ön ayak oldu umarım devamı gelir
karlsruhe fransaya cok yakın
ozaman cok yakiniz seninle bende strasbourg yakinlarindayim sinirda yani
evet strasbourg bıze 1 saat falan... neslıhan sen nasıl verdın kılolarını...:1rolleyes:
neslihancım ben yardımcın olmaya hazırım benim bir önerim var takımımız resmiyet kazanıncaya kadar cuma günleri kilo takibimizi yapalım arkadaşlar ilk iş olarakda yarın herkez kilosunu yapacaklarını yazsın başlanğıç yapalım varmısın kızlar ha bu arada ne yapacağımız konusunda bilgi paylaşımında buluşalım neslihan
Bende bu takıma girmek istiyorum yaaa........kaydirigubbakcemileŞeniz
canim neden olmasin dedigim gibi paylasimda kim daha cok bulunursa onunla devam edilecek sende eger kararliysan buyur canim
Paylaşım derken neleri kast ediyorsunuz anlamadım açarmısınız lütfen bir an endişelendim yapamayacağım birşeymi diye sürekli onlayndan bahsediyorsanız bende net çogunlukta açıktır sadece zamanım kısıtlı olduğundan msn paylaşımlarında bulunamam ayrıca 2 buçuk yıl site yöneticiligi yaptım az çok anlıyorum forumlardan kafamçokkarıştı kattım karıştırdım galiba kısaca şartları yazsanızda bizlerde paylaşımda bulunabilirmiyizkaydirigubbakcemile5 bulunamazmıyız bilsek nasıl olur.Kuralları bilmeden nasıl karar vericez gözümü :1shok:korkuttunuz yaparmısınız yapamazmısınız derkenm.o canim takima girersen eger paylasim yapabilecekmisin herzaman bakin bu cok onemli cunku paylasimsiz olmuyo insallah verecegiz kilolarimizi
Paylaşım derken neleri kast ediyorsunuz anlamadım açarmısınız lütfen bir an endişelendim yapamayacağım birşeymi diye sürekli onlayndan bahsediyorsanız bende net çogunlukta açıktır sadece zamanım kısıtlı olduğundan msn paylaşımlarında bulunamam ayrıca 2 buçuk yıl site yöneticiligi yaptım az çok anlıyorum forumlardan kafamçokkarıştı kattım karıştırdım galiba kısaca şartları yazsanızda bizlerde paylaşımda bulunabilirmiyizkaydirigubbakcemile5 bulunamazmıyız bilsek nasıl olur.Kuralları bilmeden nasıl karar vericez gözümü :1shok:korkuttunuz yaparmısınız yapamazmısınız derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?