- Konu Sahibi lightcola fun
-
kusura bakma canim nicini yanlis yazmisim simdi soyle bir durum var dedigim gibi pazar gunune kadar deneme surecinde gibi birseysiniz oyuzden simdilik o liste asil uye listesi degil o yuzden bizimle paylasimda bulunman gerekiyo mesela bize kendinden bahsedebilirsin neler yaptiginden nezamanlari pc ye oturabilirsin iste biraz on bilgi anlayacagin a.s.iyi geceler arkadaşlar.evvvvvveeeeeeeeeet ne zaman yapıyoruz yarışı.elimden ne geliyorsa yapacağım inşalllah.artık bu yoldan dönmek yok.çünküüüüü senelerdir diyet yapıp bırakmaktan bııııııklkkkkktıııııııııımmmmmm.haydi bakalım hazırmıyızzzzz?ha bu arada arkadaşım rose17 değil rose14üm...
hayırlı sabahlar kızlar bende bugün sirkeli suyumu içtim ,kahvaltıya otururken bir bardak su içiyorum yediklerim daha çok tokluk hissi versindiye,
kahvaltıda yağsız soğanlı limonlu domates salatası,az şekerli çay
bir dilim kepekli ekmek yedim biraz öncede elma,
sporu belirli saatim yok nezaman fırsat bulursam artık
ayrıca takım konusunda ben pcim bozulmadığı sürece her zaman burdayım.
canim bisey sorcam sirkeli suyu sen nasil yaptin ben bi tatli kasigi bal bi yemek kasigi sirke bi bardak suya yaptim ama felaketti yarisini icebildim bi caybardagina yapsak nasil olura.s.a.s.
gunaydin kizlar ben geldim cay icmek icin oturdum cok isim var kalkacam oncelikle liste konusuna gelmek istiyorum pazar gunune kadar 14 kisilik bir liste hazirlamam lazim yanliz istekliler 14 kisiden cok o yuzden dedigim gibi pazar gunune kadar en cok paylasimda bulunan vede gercekten isteyen kisilerle olusacak bu liste
bakalim pazar gunu hele bir gelsin zaten zayiflamak yarismasina katilmak isteyenler topiginde puskuutunde soyledigi gibi oncelik oraya mesaj birakip bekleyenlerden yana olacak insallah guzel bir takim kurup guzel basarilara imza atariz
prensesfb selam :) lapa diyetinden sonra şimdi busirkeli su dikkatimi çekti herkez bunu yapıyo sen nası yaptın içtikten yarım saat soramı kahvaltı ettin bide ilk öğündemi olmak zorunda bu öğle yemeği öncesi yapamazmıyım cnm a.s.
Sirkeli suyu bir çay kaşığı bal bir tatlı kaşığı sirke katıyorum bazen iki tatlı kaşığıda koyuyoum sirkeyi ben degişik tatlar hiç içemem fakat bunu içebiliyorum ılık yada sıcak yapıyorum su bardağıyla yapıyorum dikliyorumcanim bisey sorcam sirkeli suyu sen nasil yaptin ben bi tatli kasigi bal bi yemek kasigi sirke bi bardak suya yaptim ama felaketti yarisini icebildim bi caybardagina yapsak nasil olura.s.a.s.
öglen yemegi sadece tavuk haşlama yyiycem birazdan öncesi bir bardak su çabuk doyuyum diye
bir dakka bir dakka iki hafata sonra ne olacak?
olmuyacakmisin aramizda?
anlatadım canım 2 hafta sonra tabiki olucam 2 hafta çok hırslıyım düğünde giyiceğim elbise üzerimde güzel dursun diye acayip hırs yaptım
ben yoğurlu çorba diyeti varya ona başladımbu gün çorbamı içtim arada meyve yerim
tamam ozaman oyle de bende bu kadar hirs iki haftalikmi dedim kendi kedime cok guzel bende pazartesi yag yakan corbayi yapacam gecen sali yapmaya basladim ama bir gun ancak kacamaklarla yaptim oyuzden iyi gitmedi ama corbanin tadi cok guzel hosuma gitti
sizlerinde sayesinde yapacam bu sefer hayirlisiyla
tavuk haslama kac gram olmali bide tavuk gogsunu hasliosunuz kemikli dimi
yesil cay bi paket diyet buskuvi tarcinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?