Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlar ben geldim cay icmek icin oturdum cok isim var kalkacam oncelikle liste konusuna gelmek istiyorum pazar gunune kadar 12 kisilik bir liste hazirlamam lazim yanliz istekliler 12 kisiden cok o yuzden dedigim gibi pazar gunune kadar en cok paylasimda bulunan vede gercekten isteyen kisilerle olusacak bu liste
bakalim pazar gunu hele bir gelsin zaten zayiflamak yarismasina katilmak isteyenler topiginde puskuutunde soyledigi gibi oncelik oraya mesaj birakip bekleyenlerden yana olacak insallah guzel bir takim kurup guzel basarilara imza atariz

Son düzenleme:
kusura bakma canim nicini yanlis yazmisim simdi soyle bir durum var dedigim gibi pazar gunune kadar deneme surecinde gibi birseysiniz oyuzden simdilik o liste asil uye listesi degil o yuzden bizimle paylasimda bulunman gerekiyo mesela bize kendinden bahsedebilirsin neler yaptiginden nezamanlari pc ye oturabilirsin iste biraz on bilgi anlayacagin a.s.

Ben ev işlerimi şimdi bitirdim saat 12 ye kadar spor yapıcam spordan önce nette nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama spordan önce defne yaprağı çayı içmek yağ yakılımını hızlandırıyormuş şu an defne çayım demleniyor içip spora başlıycam kaydirigubbakcemile2 ben ara öğün yemedim kızlar yanlışmı yapıyorum acaba :bbo:

bol bol bitki çayı içtiğim için ara öğüne gerek duymadımm:içelim:

canim bisey sorcam sirkeli suyu sen nasil yaptin ben bi tatli kasigi bal bi yemek kasigi sirke bi bardak suya yaptim ama felaketti yarisini icebildim bi caybardagina yapsak nasil olura.s.a.s.

canim bisey sorcam sirkeli suyu sen nasil yaptin ben bi tatli kasigi bal bi yemek kasigi sirke bi bardak suya yaptim ama felaketti yarisini icebildim bi caybardagina yapsak nasil olura.s.a.s.

prensesfb selam :) lapa diyetinden sonra şimdi busirkeli su dikkatimi çekti herkez bunu yapıyo sen nası yaptın içtikten yarım saat soramı kahvaltı ettin bide ilk öğündemi olmak zorunda bu öğle yemeği öncesi yapamazmıyım cnm a.s.

günaydın neslihan :) bence şuan burdada baya bi samimi ortam yakaladık yarışma olsun tabikide ama bi olumsuzluk çıkarsa burda kendi aramızdada bi yarışma yapabiliriz kaydirigubbakcemile5

acikcasi hepsini icemedim yarisini doktum bi su bardagina bi tatli kasigi bal bi yemek kasigi elma sirkesi koydum ama hepsini icemedim baska yapan arkadaslar nasil yapti icti yazarlarmi acaba bi cay bardagina olur acaba

Sirkeli suyu bir çay kaşığı bal bir tatlı kaşığı sirke katıyorum bazen iki tatlı kaşığıda koyuyoum sirkeyi ben degişik tatlar hiç içemem fakat bunu içebiliyorum ılık yada sıcak yapıyorum su bardağıyla yapıyorum dikliyorum

Diyetisyen Naciye İla Deniz, elma sirkesinin insan bedenini içten ve dıştan tedavi edebilen olağanüstü doğal bir sıvı olduğunu söyledi.

Elma sirkesi ile nasıl zayıflanır?

Taşıdığı bikarbonat iyonları sayesinde sindirimi kolaylaştıran tek meyve olan elmanın, sirkesinin de genel sağlık açısından büyük önem taşıdığını söyleyen Deniz, 'Kanı temizleyen, bedeni ve zihni yorgunluklarda yatıştırıcı tesire sahip olan, idrar söktürücü özelliği bulunan, karaciğer ve damar sertliği hastalıklarıyla, hemoroid, egzama ve deri hastalıklarına iyi gelen elmanın sirkesi de, kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısının güçlenmesini sağlar' dedi.

Deniz, ılık bir bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal karıştırılarak yapılan kokteylin sabahları aç karnına içilmesi halinde vücutta biriken fazla yağın atımının kolaylaşacağı tavsiyesinde bulunarak, şöyle konuştu. 'Elma sirkesi, içerdiği çok değerli ve çeşitli maddeler nedeniyle, en sağlıklı sıvılardan biridir.

bir dakka bir dakka iki hafata sonra ne olacak?
olmuyacakmisin aramizda?

anlatadım canım 2 hafta sonra tabiki olucam 2 hafta çok hırslıyım düğünde giyiceğim elbise üzerimde güzel dursun diye acayip hırs yaptım
ben yoğurlu çorba diyeti varya ona başladımbu gün çorbamı içtim arada meyve yerim

kızlar merba bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum spor salonuna başladım inşallah veririm kilolarımı yeniyim bu sitede yardım ve önerilerinizi bekliyorumcokacimcoook

tamam ozaman oyle de bende bu kadar hirs iki haftalikmi dedim kendi kedime cok guzel bende pazartesi yag yakan corbayi yapacam gecen sali yapmaya basladim ama bir gun ancak kacamaklarla yaptim oyuzden iyi gitmedi ama corbanin tadi cok guzel hosuma gitti
sizlerinde sayesinde yapacam bu sefer hayirlisiyla

kolay gelsin herkese ben öğlen börek yedim arkadaşlar ama normal börek sanmayın kabak ve patatesten oluşan unsuz yağsız birşey baharatlanınca nefis olmuştu yanında ayran birde köfte vardı oda teflon tavada köfteyi yediğime pişman oldum küçük bir parçaydı S2000 başlangıç kilolarımız şimdiki kilolar aynı benimde oğlum16. ayını tamamlamak üzere bu doğum kilolarını atmak gerçekten çok zor neslihancım yarışmaya katılmak istediğimizi burdan belirtmemiz yeterlimi acaba

canım hangi yağ yakan çorba diyetini yapıyorsun lahana çorbası mı

ben diyet listeleri sayfasındaki kayınvalidemin zayıflama çorbası diyetine başladım
bu arada 1 saat 15 dakika spor yaptımkaydirigubbakcemile2

tavuk haslama kac gram olmali bide tavuk gogsunu hasliosunuz kemikli dimi
yesil cay bi paket diyet buskuvi tarcinli

tavuk haslama kac gram olmali bide tavuk gogsunu hasliosunuz kemikli dimi
yesil cay bi paket diyet buskuvi tarcinli

ben tavuğun gögsünü hiç sevmiyorum saman gibi yerine but haşlıyorum belki gögüs gibi olmaz ama yanına ekmek yemedim laperlanın tavsiyesiyle yoğurt yedim.
gram falanda ölçmüyorum bir porsiyon 1 tabak yani,zaten öncesi su içerseniz tabagınızdakini yerken çok yemiş gibi tokluk hissediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…