- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.141
Öğle menüm
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
çeyrek gevrek
merve karşımda çiğdem duruyo dayanamayıp heran yiyebilirm 1 avuç yesem kalorisi nekadardır canım?
nafcıım gevrekten gidiyon buara bende çok seviyom hele krem peynirle..ya ben gene acıktııım
merve karşımda çiğdem duruyo dayanamayıp heran yiyebilirm 1 avuç yesem kalorisi nekadardır canım?
ben iş yerinden face ye giremiyorum kiii
yazsana canım adını soyadını mailini
merve karşımda çiğdem duruyo dayanamayıp heran yiyebilirm 1 avuç yesem kalorisi nekadardır canım?[/
kıs çiğdem neki çiçek değilmi...............................
ooo iyi gezmeler hazal
yiyin yiyin sonra çaya güvenin kaydirigubbakcemile3
aynı benim gibi
selam kizlar...
dun nete giremedim. benim diyet iyi gidiyor. migdemi nihayet alistirdim az yemeye. cuma gununu iple cekiyorum.. buarada naf ben sadece bu hafta bildirimi yapacagim. 2 hafta yokum... izin istiyorum sizden. cunku viyanaya gidecegim kiz kardesimin yanina..ancak kasimin ilk haftasi bildirimi yapabilirim..
kızlar farkında mısınız nerdeyse 3-4 gündür mehay yok hastalık falan yoktur inşallah yaa
ya kızlar bu yeşil çayı hiç içemiyorum ben yaa çok zorlanıyorum naff şişkinliğe ne kadar sürede faydası olur yeşil çayın
yaa arkadaşlar pardon yaa.egede çekirdeğe çiğdem deriz biz.bende farkında olmadan çiğdem yazmışım..nafcım anladı ama hemşerim.olumunekankayizsmile
kızlar rezene çayı var elimde zayıflamaya faydası varmıdıryerimseniben
:roflol: :roflol:yiyin yiyin sonra çaya güvenin kaydirigubbakcemile3
aynı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?