Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merve karşımda çiğdem duruyo dayanamayıp heran yiyebilirm 1 avuç yesem kalorisi nekadardır canım?

Yeme yeme onun yerine bir dilim ekmek ile peynir ye canım daha iyiii sempatiksalakcinni

nafcıım gevrekten gidiyon buara bende çok seviyom hele krem peynirle..ya ben gene acıktııım

Evet canım akşam fırından ekmek alamadım bu hafta şirkete sabah her taraf gevrekçi dolu gevrek almak zorunda kalıyorum sempatiksalakcinni ama gevrek yedim mi daha az yemiş oluyorum bunu farkettim sempatiksalakcinni

selam kizlar...
dun nete giremedim. benim diyet iyi gidiyor. migdemi nihayet alistirdim az yemeye. cuma gununu iple cekiyorum.. buarada naf ben sadece bu hafta bildirimi yapacagim. 2 hafta yokum... izin istiyorum sizden. cunku viyanaya gidecegim kiz kardesimin yanina..ancak kasimin ilk haftasi bildirimi yapabilirim..

ya kızlar bu yeşil çayı hiç içemiyorum ben yaa çok zorlanıyorum naff şişkinliğe ne kadar sürede faydası olur yeşil çayın

yaa arkadaşlar pardon yaa.egede çekirdeğe çiğdem deriz biz.bende farkında olmadan çiğdem yazmışım..nafcım anladı ama hemşerim.olumunekankayizsmile

Tamam canım iyi eğlenceler dilerim sana bizim yerimize de gez olumunekankayizsmile

kızlar farkında mısınız nerdeyse 3-4 gündür mehay yok hastalık falan yoktur inşallah yaa

Mehayın oğlan rahat durmuyodu en son çocuktan fırsat bulamamıştır garibim napsın

ya kızlar bu yeşil çayı hiç içemiyorum ben yaa çok zorlanıyorum naff şişkinliğe ne kadar sürede faydası olur yeşil çayın

Bilmiyorum ki canım kişiden kişiye değişir bence guclubacismile

yaa arkadaşlar pardon yaa.egede çekirdeğe çiğdem deriz biz.bende farkında olmadan çiğdem yazmışım..nafcım anladı ama hemşerim.olumunekankayizsmile

Anlamazmıyım aklıma başka bişey gelmedi zaten aklinialirimsmile olumunekankayizsmile

kızlar rezene çayı var elimde zayıflamaya faydası varmıdıryerimseniben

Bilmiyorum canım bilmiyorumkismile

yiyin yiyin sonra çaya güvenin kaydirigubbakcemile3
aynı benim gibi
:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…