- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.161
bikere ben istanbullu olduğum halde çiğdemin çekirdek olduğunu anlamıştım :umursamaz:
bikere ben istanbullu olduğum halde çiğdemin çekirdek olduğunu anlamıştım :umursamaz:
ya bu melis gündüzleri niye uğramıyor yaaa
şurda iki çift muhabbet edelim
gece o kadar geç yatınca kesin geç kalkıyodur.e kahvaltı yap ev temizle topla akşam yemeğini yap zaten eşi gelir.geceleri ancak zaman bulur delikafadulden
kızlar saat 6 da yicem akşam yemeğimi.sonrada dışarı çıkcam bi akrabama gitcem yaprak dökümünü beraber izlicez :jeyyar: 20 dk lık leslie yaptım süprizzzzz 15 dk da oraya yüricem 35 dk hadi 30 dk olsun yiteerrrr hihoyyyt hava soğuk napakk sırnaşık şey
dün akşam aşk ve cezaya çok sinirlendim seyreden varmı
ben yarım tabak domates çorbası içtim ıscak ıscakkk..ara olarak saydım tabe
:umursamaz:
aaşamada fırında tavuk yaptım yanınada pilav yapacam.azcık azcık yirik artkın..opuyorumnanaktan
canım elmalı kurabiye çekiyo yaaa.neydeyse 2 aydır yapcam yapcam vazgeçiyorum her haftasonu bi paket margarini dolaptan çıkarıp çıkarıp geri koyuyorum :teytey:
Ohh yarasın
Ben bakmıyorum kuşum sempatiksalakcinni
Ben dün yaptım tavuk ama demir döküm tavada yaptım yarında onu paylaşırım sempatiksalakcinni
Ayy bende çok severim yapan olsada yesek sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
2222. sayfamız hayırlı uğurlu olsun :teytey: :dance::dance::dance:
Ben akşama ne yemek yapıcam hala düşünmekteyim eşim tire köfte yap dedi bilmiyorum kararsız kaldım mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?