Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olumunekankayizsmile size tavsiyem sevdiğiniz bi filmi izlerken ütü yapın hiç bişey anlamıyo insan ben kaç gndür yaprak dökümü için bekletiyom valla ütüleri sempatiksalakcinni

Bende öyle yapıyorum mervecim sempatiksalakcinni

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese

İyi akşamlar kuşum olumunekankayizsmile

Kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar öptüm çok opuyorumnanaktan

bu kadarını okuyabildimm gerisine sonra bakıcamm

aslında hepisi de güzel şeylermiş cnm.. ama zaman yetmiyo tabii..
muzlu süt bi kez denemiştim çok tatsızdı
bal katmak falan lazım.. ayrı ayrı yiyorum o yüzden..

kuzum akşam da mutlaka en azından bir dilim ekmek yemeliydinn

adet yaklaşmış olabilir
tuzu azaltabilirsin bi de maydonoz diyolar

dikmendeyim canım................................

ne alaka kız hepsi aynı marka değilmi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sebze meyva biraz daha uygunmuş evet..........
yok cnm ankaranın yerel markaları var.. birazdan çok daha uygun ve de taze marketten bile alsann

facebook tan birisini bulmam lazım kim olduğunu öğrenmem lazım yardım edin lütfennnn
hayırdır cnm

Öğle menüm

3 kaşık taze fasulye
2 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
çeyrek gevrek

vaaaaaay nafımmm

iyyi gezmeler cnm şinitzel yersin artık bol bol

kızlar farkında mısınız nerdeyse 3-4 gündür mehay yok hastalık falan yoktur inşallah yaa
ben yoktum şimdi farkettim hayırdır inş

Son düzenleme:
canlar bugunki menum
sabah 1 tane annemin yaptigi patatesli borek
ara birsey yiyemedim. disardaydim
oglen 3 kasik yogurdun icin 1 tatli kasigi ketentohumu,tarcin,2 kuru kaysi ve 2 kuru incir..
ara 2 fincan kahve sutlu ve sekerli
aksam 1 tane kucuk yesil biber dolma ve 2 tane kucuk kuru patlican dolmasi...

merve_52, melisdeniz+, Olala, tinkerbell2+, _kvsr_+

iyi geceler kızlar seviyorum sizi opuyorumnanaktan
bende bi
<zdeeee seni çok seviyoruzzzzzz:asigim::1hug:

doumgünü kuşu iyi eğlenceler sana daaa
saol olişimmmopuyorumnanaktan

bır bı daha senı benım topıklerımde gormım ıkı ben patates cuvalıyım ama sende beyınsızsın okudugunu bıle anlamıyosun bıda oku yazılanıı bak hala takıpdesın sanırım sen sanal .... dansın cunku her topıkde nedense onlıne kısımda senı gordugumude hatırlıyorum hadı cıcım gece gece germe benııı canım sıkma topıgımın tadını kacrımaya nıyetlıysen hıc cabalama bu topık sen harıc herkesın

hadı yatagında ıyı huzursuzluklarr neydıı 36 beden eheheh mankenler aklıma geldı way bana cumhurıyet ılanı soyleyebılırmısın yok ya sen karıstırısın sımdıı google dayıma bakıp gelırsın yada sana quantumdanmı bahsetmelı yok cıcım devrelerını yakmımm

yaglarını erıtırken beynınde erımıs ve sımdı bu patates cuvalı hakaretını butun kılolu arkadaslara ıletelım ha hadı hodrı meydan baklaım beyınmı dıycekler beyınsızlıkmıı
canımı sıkma bıdaha

kızlar merhaba

yukarıda paylasımı malesef sızınle paylasmak ıstemezdım ama patates cuuvalamı olmak ısterdınız yoksa 36 beden beyınsız olmayımı

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-23.html

bu lınke gelıp kılolarımıza bu sekılde hakert eden arkadasa cvp verımısınz tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…