- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.201
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese
olumunekankayizsmile size tavsiyem sevdiğiniz bi filmi izlerken ütü yapın hiç bişey anlamıyo insanben kaç gndür yaprak dökümü için bekletiyom valla ütüleri sempatiksalakcinni
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese
hadi kızlar bende çıktım.öptüm sizi
iyi akşamlar nafcımopuyorumnanaktan
aslında hepisi de güzel şeylermiş cnm.. ama zaman yetmiyo tabii..
Bu sıralar kırk tilki dönüyor beynimde ev,iş,forum,bayram,kurban,misafir,seyahatler,arkadaşlar birde lise arkadaşlarımı buldum faceden daha doğrusu onlar beni buldular boshayallersmile yorgunumm :kedi:
Canım 3 hafta kilo bildirimi yapmayanları listeden çıkarttık sakın yanlış anlama tabiki cuma günü bildirimini yaptığında listeye alırım seni opuyorumnanaktan
İyidir canım senden nbr boshayallersmile yürüyüşünü aksatmaman çok güzel ekmek konusunda olalacım uyarmış zaten olumunekankayizsmile
Gülegüle canım
Muzlu sütmü yapıyosun kendine sempatiksalakcinni
kuzum akşam da mutlaka en azından bir dilim ekmek yemeliydinnhemen menümü yazmak istiyorum fıstıklarr
kahvaltı:1tane patatesi haşlayıp soğanla kavurdum onu yedim,bi kk beyaz peynir,parmak uzunlugunda 2 tane tel peynir,1 domates ve çay
ara:nescafe ( 78 kl )
öğlen:bi kase mercimek çorbası ve havuç salatası(1 küçücük havuç ve 1,5 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam:bi tabak taze fasülye,2-3 kaşık pırasa
adet yaklaşmış olabilirya kızlar bişey sprcam.bende 2 3 gündür çok şişlik var.diyetime dikkat ediyorum yürüyüşte yapıyorum fakat şişim bu gidişle tartıda fazla çıkcam gibi hisediyorum nasıl atabilirim bu şişliği bir bilen varmıı..?
yok cnm ankaranın yerel markaları var.. birazdan çok daha uygun ve de taze marketten bile alsanndikmendeyim canım................................
ne alaka kız hepsi aynı marka değilmi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sebze meyva biraz daha uygunmuş evet..........
hayırdır cnmfacebook tan birisini bulmam lazım kim olduğunu öğrenmem lazım yardım edin lütfennnn
vaaaaaay nafımmmÖğle menüm
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
çeyrek gevrek
iyyi gezmeler cnm şinitzel yersin artık bol bolselam kizlar...
dun nete giremedim. benim diyet iyi gidiyor. migdemi nihayet alistirdim az yemeye. cuma gununu iple cekiyorum.. buarada naf ben sadece bu hafta bildirimi yapacagim. 2 hafta yokum... izin istiyorum sizden. cunku viyanaya gidecegim kiz kardesimin yanina..ancak kasimin ilk haftasi bildirimi yapabilirim..
ben yoktum şimdi farkettim hayırdır inşkızlar farkında mısınız nerdeyse 3-4 gündür mehay yok hastalık falan yoktur inşallah yaa
azdır cnm tabi bi ufak avuçta durabiliyosaaanmerve karşımda çiğdem duruyo dayanamayıp heran yiyebilirm 1 avuç yesem kalorisi nekadardır canım?[/
kıs çiğdem neki çiçek değilmi...............................
naaaaaayırrrrrcanım elmalı kurabiye çekiyo yaaa.neydeyse 2 aydır yapcam yapcam vazgeçiyorum her haftasonu bi paket margarini dolaptan çıkarıp çıkarıp geri koyuyorum :teytey:
yerini tutmaz ama çok çektiyse dışardan al..
bugün 3 tane geldi hediye arkadaşıma yemedimmmmm
çok güzel gözüküyodu ev yapımı hemen kapattım poşeti almadım..
sen olsan sana verirdim mervecikk
bende bimerve_52, melisdeniz+, Olala, tinkerbell2+, _kvsr_+
iyi geceler kızlar seviyorum sizi opuyorumnanaktan
saol olişimmmopuyorumnanaktandoumgünü kuşu iyi eğlenceler sana daaa
doğum günün kutlu olsun melisçim Şeniz
çok saol bitaenm:kedi:
aa şehir değiştirmek zor olsa gerek ama hayırlısı olsun canım yerimseniben
hayrılı sı bakalımm kzummopuyorumnanaktan
ah :)
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN MELİSİİİMMM...
herşey ama herşey gönlünce olsun...
seviyoruz seni :)
saol çikolam bizde seni:lepi:
...
]
doğum günün kutlı olsun canım,nice mutlu yıllara........................................
çok saoll cnm hep beraberrrdelikafadulden
ne güzel ankara gibisi yok...........................
galibaa cnm
......................
[
seni takip eden yok gelmiş beni eleştirin demişsin bizim topice onun üzerine girdim yazdım şimdi daha iyi anladım sen anca geyik çevirmekle kalırsın. Asla kilo veremezsindelikafadulden ortalıkta gezen bir patates çuvalısınopuyorumnanaktan benim gibi 36 beden hiç olamayacaksın bu gidişle bayan geyikdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::teytey::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?