- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.241
be nyemeğe iniyorum kızlar
cnm keten tohumu toz haline getirilip yenmeliymiş yoksa bağırsaklara zarar veriyomuş, blenderda çekmek lazzımmışşcanlar bugunki menum
sabah 1 tane annemin yaptigi patatesli borek
ara birsey yiyemedim. disardaydim
oglen 3 kasik yogurdun icin 1 tatli kasigi ketentohumu,tarcin,2 kuru kaysi ve 2 kuru incir..
ara 2 fincan kahve sutlu ve sekerli
aksam 1 tane kucuk yesil biber dolma ve 2 tane kucuk kuru patlican dolmasi...
meliscim çiçeklerin çok çok güzel cnm opuyorumnanaktan
pastan da ayrı güzel cnm kocişin çok özenmiş sana allah nazarlardan saklasın
..
Günaydınnnn opuyorumnanaktan
Bizde de yağmur var aygüncüm ben sabah turgutluda bir arkadaşımla konuştum hava kapalı yağmıyor demişti demek size de uğramış sempatiksalakcinni
ben bazen içine limon dilimi atıyorum ufak canım şekerli çekerse..
Sağol dadlım zemuszemus çok açık içersen daha kolay alışıyosun aygüncüm gamyoncuiremsu
bence deeee sempatiksalakcinniyeşil çayımı da içtim (böğğğ iğrençti)
ben hiç içemiyorumm yaşasınn siyah çay çıkarttılar yeşil çay diye bişi :umursamaz: bence bizim çay da en az o kadar faydalıdırzor içiyom valla oliş
geçmiş olsun cnmselam kızlar geçmişi okurken bi uyku bastırdıki anlatamam zaten ağrımda var regli günüm geldi sanırım biraz yatıp uyusam iyi olacak
geldim şimdi sen yoksun cnm..oliş ben gelene kadar sende gitmişsin
cnm boy kaç yaş kaç??merhaba arkadaşlar ben de sizlere katılmak istiorum kvsr arkadaşımz yönlendirdi beni buraya bayrama kadar 5 kilo felan vermek istiorum önerileriniz nelerdir bilmiyorumkismile şuanki kilom 64e yakn bişi sizce bayrama kadar neler yaparsam kilo veririm:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
geldim şimdi sen yoksun cnm..
cnm boy kaç yaş kaç??
4 haftada çok dikkat edersen ve de yürüyüş falan yaparsan düzenli verebilirsin tabi ki 4 kilo..
ama bünyeden bünyeye de çok değişebiliyo.. ben 2 ayda vermiştim mesela 4 kiloyu..
tekrar beklerizseni cnm.. düzenli beslen 3 ana 3 ara öğün.. porsiyonları azalt ama dengeli ye bol sebze, et ve az karbonhidrat şeklinde.. abur cuburu yani kek, poğaça, börek, çikolata, kızartma vs yiyecekleri hayatından çıkar.. yemeklerde pilav makarna varsa ekmek yeme..
sabah mutlaka güzelce kahvaltını et.. bol su iç.. haftada 4-5 kez birer saat yürüyüş yap.. ara öğünlerde meyve ye abartmadan; 2-3 ceviz, 8-10 fındık falan da olur bunlar tok tutar.. ekmek olarak tam tahıllı ekmek ye..eti yağsız ızgara yap.. aklıma gelenler bunlar cnm..
selam kızlar geçmişi okurken bi uyku bastırdıki anlatamam zaten ağrımda var regli günüm geldi sanırım biraz yatıp uyusam iyi olacak
asya nabeer
kızlar eve geldim sabahın kööründe ilk iş tartıldımm komiğim di mi
baktım 700 gr fazlaaa nası panik yaptım..
sonra uyudum 12 gibi bi daha tartıldım tuvalet olaylarından sonra açkarnına..
aynıymışım nası sevindim nası sevindim anlatamam ya hihoyyyt hihoyyyt
hç yürüyüş yapamadığım habire dışarda yediğimiz için noolacak diye endişeliydim baya eyvahedigeldismile
:teytey::teytey:
ben hiç içemiyorumm yaşasınn siyah çay çıkarttılar yeşil çay diye bişi :umursamaz: bence bizim çay da en az o kadar faydalıdır
geçmiş olsun cnm
Hoşgeldin şekerim olala gerekli açıklamayı yapmış dikkate almanı öneririmmerhaba arkadaşlar ben de sizlere katılmak istiorum kvsr arkadaşımz yönlendirdi beni buraya bayrama kadar 5 kilo felan vermek istiorum önerileriniz nelerdir bilmiyorumkismile şuanki kilom 64e yakn bişi sizce bayrama kadar neler yaparsam kilo veririm:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
hoşgeldin olala..
kızlar öğlen menümü yazıyorum
yarım tabak patatesli tavuk yemeği
2 kaşık pilav
2 3 kaşık yoğurt
2 turşu
kaçırmamışımdır inş..:2:
geldim şimdi sen yoksun cnm..
cnm boy kaç yaş kaç??
4 haftada çok dikkat edersen ve de yürüyüş falan yaparsan düzenli verebilirsin tabi ki 4 kilo..
ama bünyeden bünyeye de çok değişebiliyo.. ben 2 ayda vermiştim mesela 4 kiloyu..
tekrar beklerizseni cnm.. düzenli beslen 3 ana 3 ara öğün.. porsiyonları azalt ama dengeli ye bol sebze, et ve az karbonhidrat şeklinde.. abur cuburu yani kek, poğaça, börek, çikolata, kızartma vs yiyecekleri hayatından çıkar.. yemeklerde pilav makarna varsa ekmek yeme..
sabah mutlaka güzelce kahvaltını et.. bol su iç.. haftada 4-5 kez birer saat yürüyüş yap.. ara öğünlerde meyve ye abartmadan; 2-3 ceviz, 8-10 fındık falan da olur bunlar tok tutar.. ekmek olarak tam tahıllı ekmek ye..eti yağsız ızgara yap.. aklıma gelenler bunlar cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?