Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar biraz işlerim var foruma bakamayabilirim dönücem opuyorumnanaktan

cnm keten tohumu toz haline getirilip yenmeliymiş yoksa bağırsaklara zarar veriyomuş, blenderda çekmek lazzımmışş

meliscim çiçeklerin çok çok güzel cnm opuyorumnanaktan

pastan da ayrı güzel cnm kocişin çok özenmiş sana allah nazarlardan saklasın
doğumgünün kutlu olsun arkadaşımm a.s.

Günaydınnnn opuyorumnanaktan

Bizde de yağmur var aygüncüm ben sabah turgutluda bir arkadaşımla konuştum hava kapalı yağmıyor demişti demek size de uğramış sempatiksalakcinni
..
dönerken ankarada yamur vardı..
ee tabii istanbulda da..
ama havalar bayaa bi ısınmışş

Sağol dadlım zemuszemus çok açık içersen daha kolay alışıyosun aygüncüm gamyoncuiremsu
ben bazen içine limon dilimi atıyorum ufak canım şekerli çekerse..

yeşil çayımı da içtim (böğğğ iğrençti)
bence deeee sempatiksalakcinni

selam kızlar geçmişi okurken bi uyku bastırdıki anlatamam zaten ağrımda var regli günüm geldi sanırım biraz yatıp uyusam iyi olacak

asya nabeer

kızlar eve geldim sabahın kööründe ilk iş tartıldımm komiğim di mi

baktım 700 gr fazlaaa nası panik yaptım..

sonra uyudum 12 gibi bi daha tartıldım tuvalet olaylarından sonra açkarnına..

aynıymışım nası sevindim nası sevindim anlatamam ya hihoyyyt hihoyyyt

hç yürüyüş yapamadığım habire dışarda yediğimiz için noolacak diye endişeliydim baya eyvahedigeldismile

:teytey::teytey:

zor içiyom valla oliş
ben hiç içemiyorumm yaşasınn siyah çay çıkarttılar yeşil çay diye bişi :umursamaz: bence bizim çay da en az o kadar faydalıdır

selam kızlar geçmişi okurken bi uyku bastırdıki anlatamam zaten ağrımda var regli günüm geldi sanırım biraz yatıp uyusam iyi olacak
geçmiş olsun cnm

kpss a grubu kitaplarımı vermeyi düşünüyorum a grubuna çalışan yakınlarınız varsa aklınızda olsun kızlar

kimsecikler yok maalesef.. sonra görüşmek üzere..

merhaba arkadaşlar ben de sizlere katılmak istiorum kvsr arkadaşımz yönlendirdi beni buraya bayrama kadar 5 kilo felan vermek istiorum önerileriniz nelerdir bilmiyorumkismile şuanki kilom 64e yakn bişi sizce bayrama kadar neler yaparsam kilo veririm:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

hoşgeldin olala..
kızlar öğlen menümü yazıyorum
yarım tabak patatesli tavuk yemeği
2 kaşık pilav
2 3 kaşık yoğurt
2 turşu
kaçırmamışımdır inş..:2:

oliş ben gelene kadar sende gitmişsin
geldim şimdi sen yoksun cnm..

cnm boy kaç yaş kaç??
4 haftada çok dikkat edersen ve de yürüyüş falan yaparsan düzenli verebilirsin tabi ki 4 kilo..
ama bünyeden bünyeye de çok değişebiliyo.. ben 2 ayda vermiştim mesela 4 kiloyu..
tekrar beklerizseni cnm.. düzenli beslen 3 ana 3 ara öğün.. porsiyonları azalt ama dengeli ye bol sebze, et ve az karbonhidrat şeklinde.. abur cuburu yani kek, poğaça, börek, çikolata, kızartma vs yiyecekleri hayatından çıkar.. yemeklerde pilav makarna varsa ekmek yeme..
sabah mutlaka güzelce kahvaltını et.. bol su iç.. haftada 4-5 kez birer saat yürüyüş yap.. ara öğünlerde meyve ye abartmadan; 2-3 ceviz, 8-10 fındık falan da olur bunlar tok tutar.. ekmek olarak tam tahıllı ekmek ye..eti yağsız ızgara yap.. aklıma gelenler bunlar cnm..

çok teşekkür ederim tatlım hepsine dikkat edicem söylediklerinin yaşım 19 boyum 1.63opuyorumnanaktan yediklerimi not tutucam inş bugünden itibarenopuyorumnanaktan

Selam asyacım zemuszemus benimde ağrım var 3.günüm bugün sempatiksalakcinni

Vayy senin adına sevindim canım :lepi:

ben hiç içemiyorumm yaşasınn siyah çay çıkarttılar yeşil çay diye bişi :umursamaz: bence bizim çay da en az o kadar faydalıdır

geçmiş olsun cnm

Ben bayılıyorum tadına demlemesini,sade,limonlu,naneli limonlu ve en son bergamutlusunu içtim hepsini de çok beğendim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin şekerim olala gerekli açıklamayı yapmış dikkate almanı öneririm

hoşgeldin olala..
kızlar öğlen menümü yazıyorum
yarım tabak patatesli tavuk yemeği
2 kaşık pilav
2 3 kaşık yoğurt
2 turşu
kaçırmamışımdır inş..:2:

Turşu su tutar vücudunda çok tuzluysa ona dikkat et bence kaçırdığın bişey yok canım olumunekankayizsmile

:lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…