- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.401
inşallah canım bekleriz özletme kendnikizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin..cumaya gorusuruz girebilirsem girerim yine...
ben çıkıyom kuzular görüşmek üzereee
bende ikiz isterdim hep ama Allah'in sevdigi kuluymusum diye dusunuyorum simdilerde:roflol::roflol:
eskiden olsa abartıyo derdim ama şimdi anlıyorum cnm.. arkadaşımın kardeşinin 2 yaşındaki oğlunu gördükten sonra olayı anladım.. 2 dk durmuyo.. hep dikkat etmek lazım.. hep ilgi istiyo.. başkası bakmazsa veya uyumazsa nefes almaya saç taramaya bile zaman yok.. gerçekten de çok yorucuymuş..
51.2 mi yazmışım heee heeee cokacimcoook zaten ajandama da kaçtır 52.1 yerine 51.2 yazıyorum komiiim di mi kızlar sempatiksalakcinni
slm cnm
dedektif naffff aklinialirimsmile evt yapmışımdır kaçtır ajandama da öyle not edip düzeltiyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar saolun gaza getirdiniz beni kaydirigubbakcemile5
kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin..cumaya gorusuruz girebilirsem girerim yine...
ben çıkıyom kuzular görüşmek üzereee
nafcım aynıyım.71 im.reglime az kaldı şişkinlikmi var acaba yaaa.her neyse.3 hafta 71 kaldım.artık haftaya omba bi sürpriz olurmu bilmiyorum guclubacismile
Tamam canım not ettim haftaya senden atak bekliyoruz artık sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
haftaya bende kendimden atak bekliyorum nafcım.evde spor adına neler yapabilirim yaaa.dışarı çıkmak çok zopr yağmur yağıyo veya çok soğuk.ben soğuklarda rahatsızlanıyorum daha çok.evde leslieyi yapsam,mekik çeksem kafama göre egzersiz yapsam faydasını görürmüyüm
Kızlar regl oldum kiloda bir etkisi var mı?
kızlar bugün oğlum arkamdan okadar çok ağladı ki anlatamam size
boynuma sarılıp anne beni bırakma diye üfff çok morelim bozuldu mafoldumben
15 günde 1,5 kilo ayda 3 kilo 2 ayda 6 kilo aaa ne kaldı kız hedefine bitti gitti işte böyle düşün sempatiksalakcinni
uuuşşşşşcaım benim yaaaa niye öyle yaptı acaba :gitme: sen çünkü çalışan bi annesin alışmış olması gerekmiyomu bakıldıgı yerde mutsuz olabilir mi özgecim :CüvCüv:
kızlar bugün oğlum arkamdan okadar çok ağladı ki anlatamam size
boynuma sarılıp anne beni bırakma diye üfff çok morelim bozuldu mafoldumben
kızlar size bi fikir sunmak istiyorum.her perşembe günü lapayı hep birlikte yapalım mı.böylelikle daha çok gaza geliriz.biz bi kere 6 kişi yapmıştık çok güzeldi yaaa.bi günde kimseölmez ve faydasını kesinlikle görceksiniz
haklısın canım vallla ne diyim heheheh.................
ben yemeğe iniyorum
Olala sanki duygularıma tercüman oldun diyebilirim, anlatmak için bulamadığım kelimeler senden döküldü bugün sağolun kızlar çok iyi geldiniz bana özellikle de sen olala, biraz hıçkırık bol gözyaşı biraz salya sümük şimdi daha iyiyim sanırım bu defa bırakmıyacağım kendimi geçen hafta ne olduysa oldu bugün yeniden başladım sayıyorum
slm kızlar Bu gün başlıyorum yine yeniden Almışım kilo ohaoldumsmilelmaz: çok salmışım kendimi .Düzenli saatlerde yemeğe dönüyorum ve kaçamak yok artık. Kilomu da bildiriyim nafcım 54.5 olmuşum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?