Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende ikiz isterdim hep ama Allah'in sevdigi kuluymusum diye dusunuyorum simdilerde:roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

İyi oldu yanlış olması bak gaza geldin cnm :kedi:

kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin..cumaya gorusuruz girebilirsem girerim yine...

Gülegüle mehaycımmm dikkat et kendine öpüyorum olumunekankayizsmile

ben çıkıyom kuzular görüşmek üzereee

Görüşürüz olalacım çok öptüm opuyorumnanaktan

nafcım aynıyım.71 im.reglime az kaldı şişkinlikmi var acaba yaaa.her neyse.3 hafta 71 kaldım.artık haftaya omba bi sürpriz olurmu bilmiyorum guclubacismile

Tamam canım not ettim haftaya senden atak bekliyoruz artık sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Tamam canım not ettim haftaya senden atak bekliyoruz artık sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

haftaya bende kendimden atak bekliyorum nafcım.evde spor adına neler yapabilirim yaaa.dışarı çıkmak çok zopr yağmur yağıyo veya çok soğuk.ben soğuklarda rahatsızlanıyorum daha çok.evde leslieyi yapsam,mekik çeksem kafama göre egzersiz yapsam faydasını görürmüyüm

Görürsün tabiki canım leslie yap mutlaka olumunekankayizsmile

Kızlar regl oldum kiloda bir etkisi var mı?

Bildirimini etkiler canım madem regl oldun dikkate almıyorum seni bu hafta yerimseniben

kızlar bugün oğlum arkamdan okadar çok ağladı ki anlatamam size
boynuma sarılıp anne beni bırakma diye üfff çok morelim bozuldu mafoldumben

kızlar size bi fikir sunmak istiyorum.her perşembe günü lapayı hep birlikte yapalım mı.böylelikle daha çok gaza geliriz.biz bi kere 6 kişi yapmıştık çok güzeldi yaaa.bi günde kimseölmez ve faydasını kesinlikle görceksiniz

uuuşşşşş caım benim yaaaa niye öyle yaptı acaba :gitme: sen çünkü çalışan bi annesin alışmış olması gerekmiyomu bakıldıgı yerde mutsuz olabilir mi özgecim :CüvCüv:

Olala sanki duygularıma tercüman oldun diyebilirim, anlatmak için bulamadığım kelimeler senden döküldü bugün sağolun kızlar çok iyi geldiniz bana özellikle de sen olala, biraz hıçkırık bol gözyaşı biraz salya sümük şimdi daha iyiyim sanırım bu defa bırakmıyacağım kendimi geçen hafta ne olduysa oldu bugün yeniden başladım sayıyorum

Oyyy kuzumm kıyamam ben onaa :sinifsinif:

Bana uyar sempatiksalakcinni

haklısın canım vallla ne diyim heheheh.................

olumunekankayizsmile

ben yemeğe iniyorum

Afiyet olsun kuşum opuyorumnanaktan

İşte budurr opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile a.s.

slm kızlar Bu gün başlıyorum yine yeniden Almışım kilo ohaoldumsmile lmaz: çok salmışım kendimi .Düzenli saatlerde yemeğe dönüyorum ve kaçamak yok artık. Kilomu da bildiriyim nafcım 54.5 olmuşum :kedi:

Selam canım opuyorumnanaktan tmm not ettim kilonu olumunekankayizsmile

kızlar kahvaltmı yaptım:yarım domates(1 domatesim kalmış yarın sabaha ayırdım dışarı çıkamicam çünkü çok soğuk),1 kk beyaz peynir,parmak uzunlugunda 2 tel peynir ve bi dilim kepek ekmeği

kahvaltım öğlenle birleşti öğlen yappmicam.ama 2 tane ara yaparım bide akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…