- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.361
kızlar bu arada dün profiterol yedim :kedi: ama akşam 20 tane mekik çektim kaydirigubbakcemile2
erkek düşmanı değilim ama bence şu anki toplum düzeni kadından çok fazla şey bekliyo.. ve de erkekler baya bi bencil evlenmek de kadından çok erkeğe yarıyo...mesela çalışsan da aynı maaşı hatta daha fazla maaşı kazansan da bebekle, çocuklarla ilgilenmek, evi çekip çevirmek, yemekti bulaşıktı gibihergün tekrarlanan işler genelde hep kadınlara bakıyo.. bunlar hep zaman alan insanı tüketen şeyler.. mesela arkadaşım yapıyo tüm işleri eşi iyidir hoştur ama evle katiyen ilgilenmez.. daha mı çok kazanıyo daha iyi kariyeri mi var hayır.. hep arkadaşım fedakarlık yapıyo.. yapmadığında kavgalar patlıyo.. bunları ben de yaşadım.. o da gerilim gerilim yaşıyo.. ama faydasını mı görüyo hayır.. tüm enerjisini kızgınlığa endişeye ayırdığından ne tadını çıkarıyo hayatın ne de hedeflerini gerçekleştirebiliyo.. ve her daim yorgun hep yorgun.. bence her ne kadar ciddi sebepler olsa da kızgınlıktan acısını böyle çıkarıyo hem etrafından hem kendinden..sanki beni anlatıyormuşsun gibi geldi olala haklıyken haksız duruma düşmekten bıktım ama değişilmiyor işte yada ben beceremiyorum değişmeyi, ne zaman değişmeye çalışsam çevremdekiler kavga etti benimle çünkü istemediğim şeyleri yapmadım eşim ailesi arkadaşlarım hep bencillikle suçladılar beni
yorum yoookkkk yorumm yoookkk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikızlar bu arada dün profiterol yedim :kedi: ama akşam 20 tane mekik çektim kaydirigubbakcemile2
kızlar bişe söleyim geçen cevahirdeki o tartıya 73 çıktım tabi ayakkabılıydım etkiler 1 kilo neyse 57 ymiş ağarlığım geri kalanıda yağ oranımmış yani yağ ile kilo aynı şeymi:))))))) 57ken ama çok cılızdım aynı ebru gündeşin ilk hali gibi
gunaydin kizlar bildirimi yapiyorum...85.7 ciktim tartida. bu haftada o kadar cok dikkat etmeme ragmen ccccccccccccccokkkkk az vermisim((((((((morelim sifir
erkek düşmanı değilim ama bence şu anki toplum düzeni kadından çok fazla şey bekliyo.. ve de erkekler baya bi bencil evlenmek de kadından çok erkeğe yarıyo...mesela çalışsan da aynı maaşı hatta daha fazla maaşı kazansan da bebekle, çocuklarla ilgilenmek, evi çekip çevirmek, yemekti bulaşıktı gibihergün tekrarlanan işler genelde hep kadınlara bakıyo.. bunlar hep zaman alan insanı tüketen şeyler.. mesela arkadaşım yapıyo tüm işleri eşi iyidir hoştur ama evle katiyen ilgilenmez.. daha mı çok kazanıyo daha iyi kariyeri mi var hayır.. hep arkadaşım fedakarlık yapıyo.. yapmadığında kavgalar patlıyo.. bunları ben de yaşadım.. o da gerilim gerilim yaşıyo.. ama faydasını mı görüyo hayır.. tüm enerjisini kızgınlığa endişeye ayırdığından ne tadını çıkarıyo hayatın ne de hedeflerini gerçekleştirebiliyo.. ve her daim yorgun hep yorgun.. bence her ne kadar ciddi sebepler olsa da kızgınlıktan acısını böyle çıkarıyo hem etrafından hem kendinden..
yorum yoookkkk yorumm yoookkk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar ben hem sigarayı bıraktım hem diyete başladım biliyosunuz 15 güde1.5 kilo verdim çok az yani sigarayı bırakmayla alaksı olabilirmi ne dersiniz ..........................
belli olmuyo cnm ben bikere 10 gün vermeyip en sonunda baya bi vermiştim.. moralini bozma..gunaydin kizlar bildirimi yapiyorum...85.7 ciktim tartida. bu haftada o kadar cok dikkat etmeme ragmen ccccccccccccccokkkkk az vermisim((((((((morelim sifir
kas+yağ+su'dan oluşuyosun kabaca..kızlar bişe söleyim geçen cevahirdeki o tartıya 73 çıktım tabi ayakkabılıydım etkiler 1 kilo neyse 57 ymiş ağarlığım geri kalanıda yağ oranımmış yani yağ ile kilo aynı şeymi:))))))) 57ken ama çok cılızdım aynı ebru gündeşin ilk hali gibi
afiyet olsun cnmşu anda 5 i bir yerde çayı içiyorummm
az değil ki cnm..kızlar ben hem sigarayı bıraktım hem diyete başladım biliyosunuz 15 güde1.5 kilo verdim çok az yani sigarayı bırakmayla alaksı olabilirmi ne dersiniz ..........................
erkekler feminist bence kendilerine feministler tabi.. zaten öyle yetiştiriliyolar.. ama avrupalı erkeklerin bu kadar keyiflerine düşkün olduunu sanmıyorum..:uhm:
Moral bozmakk yokkkkk haftaya daha çok verirsinn olumunekankayizsmile
Feminist olcem yakında sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
işlerine geldi mi kör oluyolar.. bi de anlamamazlıktan geliyolar ki kopuyorum... acaip de politik konuşuyolar sen suçlu ve isterik çıkıyosun ister bistemez..olalacım maalesef ki bu hepimizde böyle
ama ne yaparsan yap erkek milletine yaranılmıyor :umursamaz:
kuzum hedef kilom 51.2yiı.. ben 52.1im.. 2ile 1in yeri deişik delikafadulden 51.6 olsam tamam aslında.. yarım kg vermeye çalışıyorum ama sadece yediklerime dikkat edip yürüyüşle olmuyo.. ama hala umudumu kaybetmedim.. ayrıca listeden çıktığımda her hafta 100er 200er gr almaya başlayıp 51.6dan 52.2ye çıkmıştım...Olala canım seni mezun edelim mi yoksa devam mı ? hedef kilona ulaştın bu hafta
kuzucum 2 ile 1in yeri değişikk boshayallersmilevavvvvvvvvvvvv olala tebrik ederim hayatım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?