- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.381
merve ve mehay gelmişş
merve naber nasısısın
mehay kaç gündür yoksun kuzum hayırdır
mehayı tebrik ederim bak nasıl cuma gününe sadık
kuzum hedef kilom 51.2yiı.. ben 52.1im.. 2ile 1in yeri deişik delikafadulden 51.6 olsam tamam aslında.. yarım kg vermeye çalışıyorum ama sadece yediklerime dikkat edip yürüyüşle olmuyo.. ama hala umudumu kaybetmedim.. ayrıca listeden çıktığımda her hafta 100er 200er gr almaya başlayıp 51.6dan 52.2ye çıkmıştım...
selam kizlar nasilsiniz???ben cok yorgunum artik kendime hic vakit ayiramiyorum kk ya bile giremiyorum minikkusum gunduzleri 1 saat uyuyor sadece artik bende ev islerimi sigdirmeye calisiyorum o 1 saatcige malesef( anca kilo bildirimine gelebiliyorum artik...insallah eski duzenine girerde burda eskisi gibi paylasimda bulunup sohbet edebilirim sizlerle....
Naf cim kilo bildirimimi yapayim 61.5 canim 500 gr gitmis bu hafta...
mehayı tebrik ederim bak nasıl cuma gününe sadık
naf ağzından bal damlıyo gülümm
sorma canim vakit bulamiyorum artik oglum uyurdu oglenleri 2.5 3 saat simdi 1 saat uyuyor sadece islerimi yapabiliyorum kk ya vakit kalmiyor:1no2:sen nasilsin? tebrikler hedefine ulasmissin....alkisalkisalkis
almışım nafcım galiba 200 gr 51.2yim ama ankarada o kadar ziyafete memnunum durumdan.. zaten dün kendimi salmiim diye çıktım yürüyüşe suçluluk duygusu yok o yüzden..
Ayy ben yanlışmı gördüm ohaoldumsmile
Selam mehaycım kendi adıma iyiyim cnm sende iyisindir umarım olumunekankayizsmile evet ben demiştim mehay oğlandan fırsat bulamıyodur diye gamyoncuiremsu
Evet :hulya:
Şeniz
Ay ortalığı karıştırdım :roflol: :roflol:
selam kızlar.iyiyim bugün.henüz tartılmadım direk buraya geldim.mehayıımmm merak ettik seni valla allah korusun hastalık falan yoktur inşallah dedik.ama siz iyi olunda napalım bizde arada sırada görürüz seni canımm
evet naf im hic dinlenemiyorum bu ara su anda bile yatagin ortusunu ceke ceke indirdi kaydirigubbakcemile3mudahele etmem lazim...klava::roflol:
selam kızlar.iyiyim bugün.henüz tartılmadım direk buraya geldim.mehayıımmm merak ettik seni valla allah korusun hastalık falan yoktur inşallah dedik.ama siz iyi olunda napalım bizde arada sırada görürüz seni canımm
Ayy fırlama yaa ben bide ikiz istiyorumm :1shok: böyle olursam düşünemiyorum ben çıldırırım artık delikafadulden delikafadulden
anaaaammmmm yaramaza baaakkk akannehirevet naf im hic dinlenemiyorum bu ara su anda bile yatagin ortusunu ceke ceke indirdi kaydirigubbakcemile3mudahele etmem lazim...klava::roflol:
tmm canım tartılcam şincik kaydirigubbakcemile2Selam cnm hoşgeldinn hadi bi cıbıl tartılda gel :jeyyar: :jeyyar:
kafayı yersin sempatiksalakcinni
Ayy fırlama yaa ben bide ikiz istiyorumm :1shok: böyle olursam düşünemiyorum ben çıldırırım artık delikafadulden delikafadulden
iyiyim canim hastalik yok cok sukur is guc iste sen nasilsin kac kilosun su an??69 u gorebildinmi?
eskiden olsa abartıyo derdim ama şimdi anlıyorum cnm.. arkadaşımın kardeşinin 2 yaşındaki oğlunu gördükten sonra olayı anladım.. 2 dk durmuyo.. hep dikkat etmek lazım.. hep ilgi istiyo.. başkası bakmazsa veya uyumazsa nefes almaya saç taramaya bile zaman yok.. gerçekten de çok yorucuymuş..sorma canim vakit bulamiyorum artik oglum uyurdu oglenleri 2.5 3 saat simdi 1 saat uyuyor sadece islerimi yapabiliyorum kk ya vakit kalmiyor:1no2:sen nasilsin? tebrikler hedefine ulasmissin....alkisalkisalkis
51.2 mi yazmışım heee heeee cokacimcoook zaten ajandama da kaçtır 52.1 yerine 51.2 yazıyorum komiiim di mi kızlar sempatiksalakcinni
Ayy ben yanlışmı gördüm ohaoldumsmile
Selam mehaycım kendi adıma iyiyim cnm sende iyisindir umarım olumunekankayizsmile evet ben demiştim mehay oğlandan fırsat bulamıyodur diye gamyoncuiremsu
Evet :hulya:
Şeniz
Ay ortalığı karıştırdım :roflol: :roflol:
slm cnmselam kızlar.iyiyim bugün.henüz tartılmadım direk buraya geldim.mehayıımmm merak ettik seni valla allah korusun hastalık falan yoktur inşallah dedik.ama siz iyi olunda napalım bizde arada sırada görürüz seni canımm
dedektif naffff aklinialirimsmile evt yapmışımdır kaçtır ajandama da öyle not edip düzeltiyorum kaydirigubbakcemile3Hehee olala yanlış yazmış meğer sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ben yanlış görmemişim :jeyyar: :jeyyar:
verirsin canim uzulme baslar yine kilo vermen bu hafta...anaaaammmmm yaramaza baaakkk akannehir
tmm canım tartılcam şincik kaydirigubbakcemile2
kafayı yersin sempatiksalakcinni
geçen hafta 71dim tam 2 hafta sabit kaldı kilom.ve bu haftada eminim 71dir.göremedim 69u bi türlü yavaşladı kilo vermem eyvahedigeldismile
sorma canim tuvalete bile gidemiyorum bazen inan...:çok üzgünüm:eskiden olsa abartıyo derdim ama şimdi anlıyorum cnm.. arkadaşımın kardeşinin 2 yaşındaki oğlunu gördükten sonra olayı anladım.. 2 dk durmuyo.. hep dikkat etmek lazım.. hep ilgi istiyo.. başkası bakmazsa veya uyumazsa nefes almaya saç taramaya bile zaman yok.. gerçekten de çok yorucuymuş..
51.2 mi yazmışım heee heeee cokacimcoook zaten ajandama da kaçtır 52.1 yerine 51.2 yazıyorum komiiim di mi kızlar sempatiksalakcinni
slm cnm
dedektif naffff aklinialirimsmile evt yapmışımdır kaçtır ajandama da öyle not edip düzeltiyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar saolun gaza getirdiniz beni kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?