Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar nasilsiniz???ben cok yorgunum artik kendime hic vakit ayiramiyorum kk ya bile giremiyorum minikkusum gunduzleri 1 saat uyuyor sadece artik bende ev islerimi sigdirmeye calisiyorum o 1 saatcige malesef ( anca kilo bildirimine gelebiliyorum artik...insallah eski duzenine girerde burda eskisi gibi paylasimda bulunup sohbet edebilirim sizlerle....

Naf cim kilo bildirimimi yapayim 61.5 canim 500 gr gitmis bu hafta...

merve ve mehay gelmişş

merve naber nasısısın

mehay kaç gündür yoksun kuzum hayırdır

sorma canim vakit bulamiyorum artik oglum uyurdu oglenleri 2.5 3 saat simdi 1 saat uyuyor sadece islerimi yapabiliyorum kk ya vakit kalmiyor:1no2:sen nasilsin? tebrikler hedefine ulasmissin....alkisalkisalkis

Ayy ben yanlışmı gördüm ohaoldumsmile

Selam mehaycım kendi adıma iyiyim cnm sende iyisindir umarım olumunekankayizsmile evet ben demiştim mehay oğlandan fırsat bulamıyodur diye gamyoncuiremsu

mehayı tebrik ederim bak nasıl cuma gününe sadık

Evet :hulya:

naf ağzından bal damlıyo gülümm

Şeniz

sorma canim vakit bulamiyorum artik oglum uyurdu oglenleri 2.5 3 saat simdi 1 saat uyuyor sadece islerimi yapabiliyorum kk ya vakit kalmiyor:1no2:sen nasilsin? tebrikler hedefine ulasmissin....alkisalkisalkis

Ay ortalığı karıştırdım :roflol: :roflol:

selam kızlar.iyiyim bugün.henüz tartılmadım direk buraya geldim.mehayıımmm merak ettik seni valla allah korusun hastalık falan yoktur inşallah dedik.ama siz iyi olunda napalım bizde arada sırada görürüz seni canımm

almışım nafcım galiba 200 gr 51.2yim ama ankarada o kadar ziyafete memnunum durumdan.. zaten dün kendimi salmiim diye çıktım yürüyüşe suçluluk duygusu yok o yüzden..

Hehee olala yanlış yazmış meğer sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ben yanlış görmemişim :jeyyar: :jeyyar:

evet naf im hic dinlenemiyorum bu ara su anda bile yatagin ortusunu ceke ceke indirdi kaydirigubbakcemile3mudahele etmem lazim...klava::roflol:

Selam cnm hoşgeldinn hadi bi cıbıl tartılda gel :jeyyar: :jeyyar:

evet naf im hic dinlenemiyorum bu ara su anda bile yatagin ortusunu ceke ceke indirdi kaydirigubbakcemile3mudahele etmem lazim...klava::roflol:

Ayy fırlama yaa ben bide ikiz istiyorumm :1shok: böyle olursam düşünemiyorum ben çıldırırım artık delikafadulden delikafadulden

iyiyim canim hastalik yok cok sukur is guc iste sen nasilsin kac kilosun su an??69 u gorebildinmi?

anaaaammmmm yaramaza baaakkk akannehir
Selam cnm hoşgeldinn hadi bi cıbıl tartılda gel :jeyyar: :jeyyar:
tmm canım tartılcam şincik kaydirigubbakcemile2

Ayy fırlama yaa ben bide ikiz istiyorumm :1shok: böyle olursam düşünemiyorum ben çıldırırım artık delikafadulden delikafadulden
kafayı yersin sempatiksalakcinni
iyiyim canim hastalik yok cok sukur is guc iste sen nasilsin kac kilosun su an??69 u gorebildinmi?

geçen hafta 71dim tam 2 hafta sabit kaldı kilom.ve bu haftada eminim 71dir.göremedim 69u bi türlü yavaşladı kilo vermem eyvahedigeldismile

eskiden olsa abartıyo derdim ama şimdi anlıyorum cnm.. arkadaşımın kardeşinin 2 yaşındaki oğlunu gördükten sonra olayı anladım.. 2 dk durmuyo.. hep dikkat etmek lazım.. hep ilgi istiyo.. başkası bakmazsa veya uyumazsa nefes almaya saç taramaya bile zaman yok.. gerçekten de çok yorucuymuş..

51.2 mi yazmışım heee heeee cokacimcoook zaten ajandama da kaçtır 52.1 yerine 51.2 yazıyorum komiiim di mi kızlar sempatiksalakcinni

slm cnm

Hehee olala yanlış yazmış meğer sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ben yanlış görmemişim :jeyyar: :jeyyar:
dedektif naffff aklinialirimsmile evt yapmışımdır kaçtır ajandama da öyle not edip düzeltiyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar saolun gaza getirdiniz beni kaydirigubbakcemile5

verirsin canim uzulme baslar yine kilo vermen bu hafta...
sorma canim tuvalete bile gidemiyorum bazen inan...:çok üzgünüm:

nafcım aynıyım.71 im.reglime az kaldı şişkinlikmi var acaba yaaa.her neyse.3 hafta 71 kaldım.artık haftaya omba bi sürpriz olurmu bilmiyorum guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…