Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar ölüyorum ağrıdan yaa henüz tam baslamadı adetim ama beni bu ağrılar mahvediyo
bildirimde yapmıyorum nafcım zaten kilo aldım dün tok karna tartıldım 60.500 çıktı:1shok::çok üzgünüm:

sabah kahvaltıda kepek ekmeğine 2 dilim salam 1 karper peynir yedim 11 gibide kayısılı activya yedimhihoyyyt

Selam canım opuyorumnanaktan tmm not ettim kilonu olumunekankayizsmile
Sağol cnm

Benim için domates mevsimi bitmiştir artık içleri göçmeye başlamış tadı hiç yok .Zaten zorlanıyordum kahvaltı çeşidi bulmakta şimdi artık tam zorlanırım . ..

Bu arada ben sabah special K yedim bir kase .Biraz öncede Böğürtlenli çay içtim Bu arada benim gibi sigara bırakmaya çalışan arkadaşlar vardı. Canınız sigara içmek isteyince bir bardak için arkadaşlar tavsiye ederim sigara isteğimi kesiyor benim..

Öğle yine yok yine yok :mymeka:

Selam asyacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine olumunekankayizsmile tmm regl dönemi diyorum sanada opuyorumnanaktan

sabah kahvaltıda kepek ekmeğine 2 dilim salam 1 karper peynir yedim 11 gibide kayısılı activya yedimhihoyyyt

:lepi:

Sağol cnm

Benim için domates mevsimi bitmiştir artık içleri göçmeye başlamış tadı hiç yok .Zaten zorlanıyordum kahvaltı çeşidi bulmakta şimdi artık tam zorlanırım . ..

Ben geçen hafta pazardan 3.5 TL ' ya domates aldım ne kahvaltıya yenir nede yemeğe eklenir ohaoldumsmile ne yapıcaz bilmiyorum domatessiz guclubacismile

Kızlar ödemeleri halledeyim yemeğimi yiyip geleyim yine görüşürüz hadi behlül kaçar

5,5 TL burda ve o kadar kötü ki tadı çürük kokuyor resmen görüntü ama dipdiri nasıl oluyorsa -tatlicadiarzu-
Kızlar ödemeleri halledeyim yemeğimi yiyip geleyim yine görüşürüz hadi behlül kaçar

Afiyet olsun cnm

Sağol cnm

evet aslında yemenin bi anlamı yok.aldıgımız kalori boşu boşuna yani.
acaba bende mi special k vs.gibi şeylerlemi yapsam arada sırada kahvaltımı yaaa değişiklik olur bıktım artık aynı şeylerden
canım öğlende kahvaltı yaptım zatn biiyorum düzensiz.zaten bu yüüzden kilom hep aynıya :sinifsinif: haftasonuda böle karışık geçer.ama pazartesi düzene oturturum yerimseniben

kolay gelsin aşkitom ( ben fatmagül,valla billa fatmagül,yeminlee delikafadulden )

slm kızlar.yürüyüşümü yaptım geldim geçte olsa.bide tartıldım arkadaşımda moralim bozuldu kilom aynı 74 vermemişim hiç.500 gr bari gitseymiş.selinay gibi heralde sigarayı bırakmanın yan etkileri olsa gerek.okadar spor yapıyorum dikkat ediyorum tık yok.ben geçen senelerde daha hızlı kilo verirdim.sigaradan diye düşünüyorum neyse pes etmek yok devamm..
kahvaltımı yazıyorum
1 dilim kepek ekmeği
çeyrek gevrek
5 6 zeytin
2 parça kaşar
az şekerli çay

Valla mervecim ben kahvaltı etmekte çok zorlanan biriyim çocukluğumdan beri ..Uyanır uyanmaz yiyemem bişeyler ağzımda büyür lokmalar bir tuhafım bu konuda yani. Rejime başladığımdan beri yapmaya çalışıyorum tabi Canım peynir domates istemeyince bende 1 kase yiyorum Hafta da 1 ya da 2 kere soğuk süt sevdiğim için iyi gidiyor sabah sabah.

bende mecbur öyle yaparım bi ara.ya ben bi hafta denedim onu.akşam ymekleri yerine.o zamanlar güzel kilo veriyodum ve onu kullandıgım haftaverememiştim
öğlen yarım kase sebze çorbası
küçük bir dilim dana eti

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…