Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba kızlar bugünki yaptıklarıma gellince sabah 45dk yürüyüş güzel bir kahvaltı yaptım bir dilim kepek ekmek zeytin çok az reçel eşliğinde arada bir top kek yedim :kedi:bilioorum yememem gerekirdi ama grip olmuşum başım çok fena ağrıor hap içicektim annem zorla yedirdi öğle ise yoğurt ve salata yedim ve callanectics 30 dk yaptım diğer 30dksınıda akşam yapıcam akşm yemeğindede ne yesem bilmiormkafamçokkarıştı

nihan biz cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz kim az vermiş kim çok artık az verenlere yada kg alanlara ceza da olacak

hımmCADIARZU
özge ben aynı zamanda 13. cuma zayıflama takımındayım bi problem olmaz dimi oraya yazıyorum burayada yazarım cuma günleri

Kızlar doktorla vermiş kiloları yeşil çay içmiş aralarda öğünlerimi atlamadım heç diyor bilinen şeyler işte bizde yapıyozzz okadarını . sempatiksalakcinni Sadece farklı olan sabah öğle arası iki öğün yaptım diyor Yanlız kadın nasıl güzelleşmiş gençleşmiş bayanssulusmile

bunların dışında bişey yapmamış yani:1shok:
hap filan içmeden mi vermiş onca kiloyu

bunların dışında bişey yapmamış yani:1shok:
hap filan içmeden mi vermiş onca kiloyu

Bu Prof Ziya Mocan varya onunla vermiş. Çok kilosu olanlar Hekimle tahlillerle vermeliymiş az kilosu olanlar diyetisyene gidebilir diyor doğru aslında kilo vermekte tehlikeli kendi başına yapılmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…