- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.501
teşekkürler kızlar.öptüm sizi.hepiniz çok değerlisiniz benim için opuyorumnanaktan
günaydın kızlar,
hep böyle oluyor işte benim rejimlerim tam 4 hafta herşey kontrollü gitti kilo vermelerimde istediğim orandaydı ama bu hafta pazardan beri deli gibi yemek düşünüyorum düşünmekle kalsam iyi ne bulduysam yedim, ama sözüm ona azar azar yedim nasıl azar azarsa bu en son dün akşam amaaaannn boşver ya ölmeyecekmisin dedim gömüldüm yemeğe. Böyle oluncada artık zayıflamak bana hayalmiş gibi geliyor 4 hafta uğraştığım tüm çabalarım boşa gidecekmiş ben artık bu kiloyla yaşamaya alışmalıymışım gibi geliyor ve hep çabalamaktan vazgeçiyorum
naff 1 kilo almışım 62,6 :1no2:
o kadar da basit değil cnm.. aynı şeyi farklı yollardan denemek lazım.. zaten sanırım sende psikolojiyle yemek biçimi paralel gidiyor.. yani birbirinden çok etkileniyor.. ve psikolojin kilonu belirliyor.. beslenmek için değil hissetmek için yiyor olabilirsin.. hatta bazı zamanlar kendine olan kızgınlığını falan da yemekten çıkarıyo olabilirsin.. bence havlu atma.. bi dur soluklan.. yıkılacak bi durum da yok.. vücut kitle endeksini senin seviyene indirmeye çalışan bi çok insan var burada düşünsene.. kendine karşı bu kadar acımasız olma.. hem bi diyetisyene hem de bi psikoloğa aynı anda görün derim cnm.. sakın yanlış anlama.. çünkü bence kilo verememek sadece diyetle ilgili bişi değil.. diğer sorunlara bi .çıkış yolu bulmaya çalışmazsan veya bakış açını değiştirmezsen aynı kısırdöngü devam eder...ben şunu hissettim sende cnm olumsuzlukları çok büyütebiliyosun.. bunun çok haklı nedenleri illaki de vardır neler yaşıyor herkes kimse bilmiyor.. yine de azıcık daha olumlu tarafından bakabilsen bence daha rahat kilo verebilirsin cnm.. moralini bozma boşuna Şeniz
kızlar size bi fikir sunmak istiyorum.her perşembe günü lapayı hep birlikte yapalım mı.böylelikle daha çok gaza geliriz.biz bi kere 6 kişi yapmıştık çok güzeldi yaaa.bi günde kimseölmez ve faydasını kesinlikle görceksiniz
annem bakıyo canım yaaa annemi çok seviyor ama benimle uyumak istiyor
Hele ki açken çok severimmm zemuszemus
evet valla bende kendimi tebrik ederim
çünkü tatlı görünce dayanamıyorum ben
sağol canımŞeniz
iyi ozaman bi potişlik yer açın bende oturayım
Yaa kızlar benimde yok face Msn kullanmıyormusunuz
mervecimm bence sen düzenli ve sık yemediğinden kilo veremiyosun.. ha bi de bi dönem çok sağlam verdin vücut direnmeye başlamış olabilir..dün hava ılıktı cnm ısınmış.. ben de hiiiiç sevmem soğuk hava ama yürüyünce ısınıyorsun.. ama yok dersen hareket et de naparsan yap cnm.. müziği aç göbek at mesela faydası olur tabi ki..haftaya bende kendimden atak bekliyorum nafcım.evde spor adına neler yapabilirim yaaa.dışarı çıkmak çok zopr yağmur yağıyo veya çok soğuk.ben soğuklarda rahatsızlanıyorum daha çok.evde leslieyi yapsam,mekik çeksem kafama göre egzersiz yapsam faydasını görürmüyüm
olur cnm benim bi kg farkedebiliyo.. su tutuyosun..Kızlar regl oldum kiloda bir etkisi var mı?
bak erkenden görünce seni çok sevinecek...kaydirigubbakcemile5kızlar bugün oğlum arkamdan okadar çok ağladı ki anlatamam size
boynuma sarılıp anne beni bırakma diye üfff çok morelim bozuldu mafoldumben
olur cnmkızlar size bi fikir sunmak istiyorum.her perşembe günü lapayı hep birlikte yapalım mı.böylelikle daha çok gaza geliriz.biz bi kere 6 kişi yapmıştık çok güzeldi yaaa.bi günde kimseölmez ve faydasını kesinlikle görceksiniz
annebin yeri ayrı cnm..uuuşşşşşcaım benim yaaaa niye öyle yaptı acaba :gitme: sen çünkü çalışan bi annesin alışmış olması gerekmiyomu bakıldıgı yerde mutsuz olabilir mi özgecim :CüvCüv:
çok sevindim angel işte böylee :1hug:Olala sanki duygularıma tercüman oldun diyebilirim, anlatmak için bulamadığım kelimeler senden döküldü bugün sağolun kızlar çok iyi geldiniz bana özellikle de sen olala, biraz hıçkırık bol gözyaşı biraz salya sümük şimdi daha iyiyim sanırım bu defa bırakmıyacağım kendimi geçen hafta ne olduysa oldu bugün yeniden başladım sayıyorum
tinkerbell selam nasısınnslm kızlar Bu gün başlıyorum yine yeniden Almışım kilo ohaoldumsmilelmaz: çok salmışım kendimi .Düzenli saatlerde yemeğe dönüyorum ve kaçamak yok artık. Kilomu da bildiriyim nafcım 54.5 olmuşum :kedi:
yine atlamışsınnn öğünlerini.. arayı geçtim bari 3 öğün ye kuşum.. bak sonra saçım dökülüyo diyosun..kızlar kahvaltmı yaptım:yarım domates(1 domatesim kalmış yarın sabaha ayırdım dışarı çıkamicam çünkü çok soğuk),1 kk beyaz peynir,parmak uzunlugunda 2 tel peynir ve bi dilim kepek ekmeği
kahvaltım öğlenle birleşti öğlen yappmicam.ama 2 tane ara yaparım bide akşam
geçmiş olsun ponstan fort önermiştim ağrı kesici denedin mi??selam kızlar ölüyorum ağrıdan yaa henüz tam baslamadı adetim ama beni bu ağrılar mahvediyo
bildirimde yapmıyorum nafcım zaten kilo aldım dün tok karna tartıldım 60.500 çıktı:1shok::çok üzgünüm:
aynen..Sağol cnm
Benim için domates mevsimi bitmiştir artık içleri göçmeye başlamış tadı hiç yok .Zaten zorlanıyordum kahvaltı çeşidi bulmakta şimdi artık tam zorlanırım . ..
gıdalarla oynuyolar ondan5,5 TL burda ve o kadar kötü ki tadı çürük kokuyor resmen görüntü ama dipdiri nasıl oluyorsa -tatlicadiarzu-
Afiyet olsun cnm
kuzum biraz çok olmamış mı??öğlen menüm
ezogelin çorba
talaş böreği
5 tane zeytinyağlı dolma
ben de öyleydim okuldayken falan hep.. sonra zorlamaya başladım istemeye istemeye etmeye.. artık edebiliyorum.. çok farkettiriyo ama vaktinde kahvaltı insanı hizaya sokuyo..Valla mervecim ben kahvaltı etmekte çok zorlanan biriyim çocukluğumdan beri ..Uyanır uyanmaz yiyemem bişeyler ağzımda büyür lokmalar bir tuhafım bu konuda yani. Rejime başladığımdan beri yapmaya çalışıyorum tabi Canım peynir domates istemeyince bende 1 kase yiyorum Hafta da 1 ya da 2 kere soğuk süt sevdiğim için iyi gidiyor sabah sabah.
örnek menü olmuş şekerimöğlen yarım kase sebze çorbası
küçük bir dilim dana eti
kuzumm yeme börek çok çok canın çekmiyosa.. makarna ye bi tabak onun yerine yarıyarıya az kalori alırsın..böreği yemedim sadece dolmayla çorba yedim ekmeksiz, böreği 4 gibi yerim, 6dada yeşil elmam eve gidincede k nın gevreği vardı onu yerim artık:dance:
hoşgeldin cnmselam kızlar banada yer varmı
gripsen niye egzersiz yaptın cnmmerhaba kızlarbugünki yaptıklarıma gellince sabah 45dk yürüyüş güzel bir kahvaltı yaptım bir dilim kepek ekmek zeytin çok az reçel eşliğinde arada bir top kek yedim :kedi:bilioorum yememem gerekirdi ama grip olmuşum başım çok fena ağrıor hap içicektim annem zorla yedirdi öğle ise yoğurt ve salata yedim ve callanectics 30 dk yaptım diğer 30dksınıda akşam yapıcam akşm yemeğindede ne yesem bilmiormkafamçokkarıştı
o nedemek??Kızlar doktorla vermiş kiloları yeşil çay içmiş aralarda öğünlerimi atlamadım heç diyor bilinen şeyler işte bizde yapıyozzz okadarını . sempatiksalakcinni Sadece farklı olan sabah öğle arası iki öğün yaptım diyor Yanlız kadın nasıl güzelleşmiş gençleşmiş bayanssulusmile
slm cnm ev temizledim..Oliş nerde ? yürüyüşe mi çıktı
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar eve gidiyoreum
ballısın bugün özgecim..müdürlerin hepsi ukraynada burdanda karşıya geçen var bende gidiyorum eveee
görüşürüzkızlar kaçıyorum byeeeeeee
çikocum slmssen de bizim için öylesin tatlım opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun...
sen ben misin, ben sen miyim yoksa :uhm: beni anlattın sanki... sıkıntı stres mutluluk kızgınlık üzüntü... her kuvvetli duygu beni yemeğe itiyo...
yeme olayı mutlu ediyo beni...
bir de senin gibi uzun sürdüremiyorum belli bi düzeni devam ettirememe gibi bi problemim var...
hergün burda olsam sürdürürüm ama sınav var :1no2: çalışmam şart
çok güzel anlatmışsın olalacım, sen ne okudun merak ettim ben, çok güzel analiz edebiliyosun insanları, leb demeden leblebiyi anlıyosun, eğitimin ne üzerine tatlım gerçekten merak ettim a.s
bana uyar alkisalkisalkis
oyyyy... kıyamam ben onaa...
kızlar açken tatlı yimeyin sakın, şeker hastalığının en büyük nedeniymiş yeni öğrendim.
ben de ben de :icecream:
hoşgeldin tatlım hihoyyyt
msn olmaz mı? var gülüm...
merhaba kızlarbugünki yaptıklarıma gellince sabah 45dk yürüyüş güzel bir kahvaltı yaptım bir dilim kepek ekmek zeytin çok az reçel eşliğinde arada bir top kek yedim :kedi:bilioorum yememem gerekirdi ama grip olmuşum başım çok fena ağrıor hap içicektim annem zorla yedirdi öğle ise yoğurt ve salata yedim ve callanectics 30 dk yaptım diğer 30dksınıda akşam yapıcam akşm yemeğindede ne yesem bilmiormkafamçokkarıştı
canım hoşgeldin gelmişsin buaraya..sevindim valla görünce seni
kız kevser aldınnn mı yoksaa tartııı kaydirigubbakcemile3
tahmin ettimmm ama geç kalmamışsın bu sefer opuyorumnanaktanyok olalacım ya alamadım valla.sabah bi koşu tartılmaya gittim yinekaydirigubbakcemile2
mervecimm bence sen düzenli ve sık yemediğinden kilo veremiyosun.. ha bi de bi dönem çok sağlam verdin vücut direnmeye başlamış olabilir..dün hava ılıktı cnm ısınmış.. ben de hiiiiç sevmem soğuk hava ama yürüyünce ısınıyorsun.. ama yok dersen hareket et de naparsan yap cnm.. müziği aç göbek at mesela faydası olur tabi ki..
olur cnm benim bi kg farkedebiliyo.. su tutuyosun..
bak erkenden görünce seni çok sevinecek...kaydirigubbakcemile5
olur cnm
annebin yeri ayrı cnm..
çok sevindim angel işte böylee :1hug:
tinkerbell selam nasısınnopuyorumnanaktan
Şeniz İyiyim cnm üşüyorum yanmıyor kaloriferler bu gün bir problem varmış bakalım yansa da ısınsak ....
yine atlamışsınnn öğünlerini.. arayı geçtim bari 3 öğün ye kuşum.. bak sonra saçım dökülüyo diyosun..
geçmiş olsun ponstan fort önermiştim ağrı kesici denedin mi??
aynen..
dolaptaki domatez soslarla idare ederim ama bi ay..
gıdalarla oynuyolar ondanlmaz:
bende buzluğuma 2 poşet atabildim çorbalık o da.. Burda pazara gitme şansım da olmadı. Tabii cnm oynamadık ne bıraktılar ki zaten kokusunu unuttuk domatesin salatalığın
kuzum biraz çok olmamış mı??
ben de öyleydim okuldayken falan hep.. sonra zorlamaya başladım istemeye istemeye etmeye.. artık edebiliyorum.. çok farkettiriyo ama vaktinde kahvaltı insanı hizaya sokuyo..
hemde çok diyet dönemimde anladım zaten Bu güne kadar kilo almamın nednlerinden en önemlisi kahvaltıyı atlamammış
örnek menü olmuş şekerim
hatta bi dilim ekmeğe de yer varmışş
kuzumm yeme börek çok çok canın çekmiyosa.. makarna ye bi tabak onun yerine yarıyarıya az kalori alırsın..
hoşgeldin cnm
gripsen niye egzersiz yaptın cnm
geçmiş olsun..
öğlen de çok az yemişsinlmaz:
o nedemek??
ne nedemek olala anlamadım cnm bilmiyorumkismile
slm cnm ev temizledim..
eşim ben evdeyken 2-3 gün evdeydi.. temizlik yaptım dedi.. çok sevindim oh ne güzel dedim.. eve bi geldim her yer pis nası iş anlamadımmm :umursamaz:
Benimki de öyle yapardı temizlik yaptım ben diye bir gelirdim ev darma dman makineye kirlileri koymayı temizlik sanıyorlar kaydirigubbakcemile3 kendince bişeyler yapmış işte... Yine çabalamış şekerim opuyorumnanaktan
ballısın bugün özgecim..
görüşürüz
slm kızlar.yürüyüşümü yaptım geldim geçte olsa.bide tartıldım arkadaşımda moralim bozuldu kilom aynı 74 vermemişim hiç.500 gr bari gitseymiş.selinay gibi heralde sigarayı bırakmanın yan etkileri olsa gerek.okadar spor yapıyorum dikkat ediyorum tık yok.ben geçen senelerde daha hızlı kilo verirdim.sigaradan diye düşünüyorum neyse pes etmek yok devamm..
kahvaltımı yazıyorum
1 dilim kepek ekmeği
çeyrek gevrek
5 6 zeytin
2 parça kaşar
az şekerli çay
öğlen menüm
ezogelin çorba
talaş böreği
5 tane zeytinyağlı dolma
öğlen yarım kase sebze çorbası
küçük bir dilim dana eti
kızlar kilom aynı bid eğişiklik yok
kaçtım ben çıkmamlazım
selam kızlar banada yer varmı
anammm hemen dinle ne yapmışşşş :roflol:
işyerimde tv yok izleyemiyorum ki
hoşbuldum:1hug:
merhaba kızlarbugünki yaptıklarıma gellince sabah 45dk yürüyüş güzel bir kahvaltı yaptım bir dilim kepek ekmek zeytin çok az reçel eşliğinde arada bir top kek yedim :kedi:bilioorum yememem gerekirdi ama grip olmuşum başım çok fena ağrıor hap içicektim annem zorla yedirdi öğle ise yoğurt ve salata yedim ve callanectics 30 dk yaptım diğer 30dksınıda akşam yapıcam akşm yemeğindede ne yesem bilmiormkafamçokkarıştı
kızlar ben çıkıyorum şimdi.az evde işlerim var.sonra yine sizinleyim
Yaa kızlar benimde yok face Msn kullanmıyormusunuz
bişey olmadı canım ark olmak için sordum
ne kızıyon ki kaydirigubbakcemile3
Fırsat bu fırsatt kaytar hemen delikafadulden delikafaduldenmüdürlerin hepsi ukraynada burdanda karşıya geçen var bende gidiyorum eveee
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnikızlar dehşet bi saptama yaptımmm ama hiç şaşırmayacaksınızzz
kilo veremememizin ve kilo almamızın en önemli sebebi bence düzensiz yemek ve öğünleri ya da araöğünleri atlamaklmaz:
topikteki bi çok arkadaş da aynı hataya düşüyo sonra yediğinden kısıyo.... çok kısınca bu sefer acıkıyo... tabisi patlıyo ve kaçamak yapıyo...lmaz:
bi de kızartma ve hamurişlerinin kalorileri bombadır.. az yedik diye kendinizi avutmayın canlarlmaz:
tinkerbell orda mısın??
kızlar avrasya maratonunda yürümeyi düşünen var mı??
senağlama ben gelince herkes uyuyo mu yaaa
menümm
dün:
akşam
2 avuç kuruyemiş
bi dilim ekmek
bi t.k kızılcık marmeladı
bi bardak süt
abes oldu farkındayım bilmiyorumkismile..
yatmadan önce:
2 siyah erik
45 dk yürüyüş
bugün
sabah:
k.kdan az büyük peynir
yumurta
2 ince dilim tam buğday ek.
ç.k reçel
şekersiz çay
türk kahvesi
ara:
bi elma
öğlen:
domatez soslu bi ufak tabak makarna
temizlikten sonra başka opsiyonum yoktu bilmiyorumkismile
tahmin ettimmm ama geç kalmamışsın bu sefer opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçıyom..
yürüyüşe de çıkarım heralde
görüşmek üzere aklinialirimsmile
kilo veremememizin ve kilo almamızın en önemli sebebi bence düzensiz yemek ve öğünleri ya da araöğünleri atlamaklmaz:
topikteki bi çok arkadaş da aynı hataya düşüyo sonra yediğinden kısıyo.... çok kısınca bu sefer acıkıyo... tabisi patlıyo ve kaçamak yapıyo...lmaz:
bi de kızartma ve hamurişlerinin kalorileri bombadır.. az yedik diye kendinizi avutmayın canlarlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?