Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olişcim cezalar süper yaaa :hulya: ama 2 saat çok gıı kaydirigubbakcemile2 neyse hergün yarım saat yürüm yada çarşamba perşembe 1 er saat yürürüm pazartesi salıda evde egzersiz yaptımmı haftaya korkun benden :lepi:

iyi geceler kk nın fıstııııkkkkkkkkk gibi hatunları.heeee bu akşam kına vardı hiç oturmadan döktürdüm.yarın akşamda düğün var.pazar akşamıda başka düğün var ohhh :lepi:

canim uzulmene gerek yok yasindaha cok genc seninle dalga gecmelerine izin verme elma diyetini dene kesin farki gorceksin canim esinlede otur konus bence olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

günaydın şekerlerrrrrr dün akşam sandivich yedim vede yağsız yoğurt okadar 2 saat sonrada yeşil çayımı içip yattım... bu ssabah kepek ekmeğe beyaz peynir kıvırcık ve domates koydum yedim.....

Süpersin kuşum :lepi: :lepi:

Sıkıyosa başlama bak olala napıyo aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Kız neresi çok bence mantıklı hergün 30 dk bile yürüsen tamamdır sempatiksalakcinni

iyi geceler kk nın fıstııııkkkkkkkkk gibi hatunları.heeee bu akşam kına vardı hiç oturmadan döktürdüm.yarın akşamda düğün var.pazar akşamıda başka düğün var ohhh :lepi:

Ohh bizim yerimize de oynasaydın mervecim sositososito sositososito

canim uzulmene gerek yok yasindaha cok genc seninle dalga gecmelerine izin verme elma diyetini dene kesin farki gorceksin canim esinlede otur konus bence olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

O arkadaş artık üye değil cnm haberin olsun yerimseniben

günaydın sabah şekerleri.yürüyüşe çıkıyorum ben menümü yazarım gelince.

Günaydın cnm iyi yürüyüşler dilerim kaydirigubbakcemile2

günaydın şekerlerrrrrr dün akşam sandivich yedim vede yağsız yoğurt okadar 2 saat sonrada yeşil çayımı içip yattım... bu ssabah kepek ekmeğe beyaz peynir kıvırcık ve domates koydum yedim.....

Günaydın tatlım zemuszemus

Akşamki menüm

2 kaşık patates püresi ( tereyağlı kaşarlı değildi sempatiksalakcinni )
5 köfte
salataa

doğadan beşibiyerde çay

1 mandalina
yarım erik
yarım elma

(Eşimle bölüştük büyüklerdi)

Sabah
Kaçırdım :kedi:

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

hadi bakeeem evli ve çocuklu olmayanlara acımadımm :jeyyar: :jeyyar:
her şey sizin içinn şakkıdı

iyiçalkalaaaa en güzel spor delikafadulden delikafadulden

Patron gelmezse birazdan kızlarla pcden leslie açıp yapıcaz sempatiksalakcinni

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

hadi bakeeem evli ve çocuklu olmayanlara acımadımm :jeyyar: :jeyyar:
her şey sizin içinn şakkıdı

iyiçalkalaaaa en güzel spor delikafadulden delikafadulden

Günaydın yevvvrumm opuyorumnanaktan

alemsin canım ya eriğinde yarısını düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3

naf sana da ceza veriiim mi avuçlarım kaşınıyooo sevdim ben bu olayı delikafadulden

günaydın sabah şekerleri.yürüyüşe çıkıyorum ben menümü yazarım gelince.

sabah sporu haa kaydirigubbakcemile5

afiyet olsun cnm

süper menü cnm..

dün:
ara:
2 siyah erik
1 avuç karışık kuruyemiş (ellerim ufak neyse ki)

akşam:
2 parça ızgara göğüs
1 kalın dilim ekmek
3 kaşık yoğurt + 2 t.k kızılcık marmeladı
ve yine 1 avuç kuruyemişşşş

dün bi bçk saat yürüdüm
Debenhams'da megadays başlamış tüm sezon ürünlerinde %30 indirim var.. ama hala pahalılar tabisi..

alemsin canım ya eriğinde yarısını düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3

Ama erik kocamandııı (valla bakkk yeminlee :) farmagül gibimm ) sempatiksalakcinni

naf sana da ceza veriiim mi avuçlarım kaşınıyooo sevdim ben bu olayı delikafadulden
Bu hafta kilo veremezsem yandım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Benim parmaklarım uzun haliylen ellerimde büyük oliyi demek ben yesem bir kase yemiş olcam delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…