- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.621
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)
biri beni durdursunnn yavvv
kimse de yok topikte beni durduracakk :jeyyar::jeyyar:
kuzucuklar haftanın cezaları geliyooo
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızlar kibar tabiriyle kilosunu koruyan merve, kevser ve aygünün cezaları:
merve&kevser: kızlar siz düzensiz yiyorsunuzz öğün atlıyorsunuzz :umursamaz:
gelecek hafta 3 ana 2 ara öğün yapmanızı istiyoruz sizdenmutlaka kahvaltı edeceksinizzz.. kızartma, hamurişi kesinlikle yasak.. toplam 2 saat yürüyüş, istediğiniz gibi bölün.. ama alışveriş vs tarzı gezintiler yürüyüşten sayılmazz.. araöğünlerde ise sadece meyve var süprizzzzz klava:
aygüncüm: şekerim senin yürüyüşe vaktin var mı bilmiyorum ama kızlar leslie yapıyo evde.. sen çalıştığın için bi saatle yetinebilirsin cnm..klava:
özgecimm: kuzum sen dün ve bugünkü gibi devam et yeter.. bi de öğledensonra araöğün yap meyvayla.. bana sanki çok acıkıp akşam yemeğine atlıyormuşsun gibi geliyo yanılabilirim tabi.. akşam menünü de mutlaka bekliyoruz cnm.. çok yorgun oluyorsun biliyoruz ama silkinmek için de 1.5 saat leslie veya yürüyüş veya göbek dansısen de çalışıyosun ve çocuklusun diye insaflıyım cnm boshayallersmile klava:
oliş: 1 saat extra yürüyüş (kızlar avrasya maratonunda yürücem bu bi extra saat de ordan çıkar sempatiksalakcinni) başka şey yazamıyorum siyatik ağrım var..klava:
tinkerbell: fıstığım sen de gelecek hafta erken kalkıp düzenli tüm ara ve ana öğünlerini ye olur mu.. bi de üşenme yürüyüş yap mutlaka toplam 3 saat..klava:
angel: kuzucum sana da endişelenmeyi ve kızmayı yasakladım sadece 1 haftalığına.. akşamları mutlaka sebze yenecek.. sabahları poğaçaya sığınmak yooooklmaz: evde kahvaltı edemezsen simit al ye bin kat iyi.. ha yarısını yer peynir zeytin de eklersen süper olur.. sana da bi saat yürüyüş cnm.. çalışıyorum vaktim yok deme diye sadece ve sadece bi saat.. ve de toplam 3 pilates seansı.. beşer hareketten 10 tekrarlı iki set.. ama hareketler kaytarmadan yapılacak.. karın kasları ağlayacakk klava:
oyelken---------------79.7-----------------------71.1------------------------65-----1 kilo aldı
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
_kvsr_------------------66--------------------------61.5------------------------55------Kilosunu korumuş
olala-------------------55.7------------------------52.1------------------------51.2---200 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.5------------------------52------900 gr aldı
angel2030------------65--------------------------62.6-----------------------55------1 kilo aldı
aygün2008-----------76--------------------------74--------------------------65------Kilosunu korumuş
kızlar bu hafta insaflıyım ilk hafta diyelmaz:
takipteyim yazdıklarımı unutmam ona göreeklava: klava:
sizi seviyorummm Şeniz ondan bu cezalar hihoyyyt
hadi bakeeem kaldırın popişlerinizi hareket hareket kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
olala canım ceza listen :lepi: onnumara valla..tuttum ben bu cezaları olalann yapması çok ii olmuş..
merve kıı gördünmü bizim cezaları hadi bakem 2saat yürüyüş 3ana ögün atlata atlata buhaftaya kadar geldik valla...yarından tez başlayak hemendelikafadulden
olişcim cezalar süper yaaa :hulya: ama 2 saat çok gıı kaydirigubbakcemile2 neyse hergün yarım saat yürüm yada çarşamba perşembe 1 er saat yürürüm pazartesi salıda evde egzersiz yaptımmı haftaya korkun benden :lepi:
iyi geceler kk nın fıstııııkkkkkkkkk gibi hatunları.heeee bu akşam kına vardı hiç oturmadan döktürdüm.yarın akşamda düğün var.pazar akşamıda başka düğün var ohhh :lepi:
canim uzulmene gerek yok yasindaha cok genc seninle dalga gecmelerine izin verme elma diyetini dene kesin farki gorceksin canim esinlede otur konus bence olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
günaydın sabah şekerleri.yürüyüşe çıkıyorum ben menümü yazarım gelince.
günaydın şekerlerrrrrr dün akşam sandivich yedim vede yağsız yoğurt okadar 2 saat sonrada yeşil çayımı içip yattım... bu ssabah kepek ekmeğe beyaz peynir kıvırcık ve domates koydum yedim.....
hadi bakeeem evli ve çocuklu olmayanlara acımadımm :jeyyar: :jeyyar:olişcim cezalar süper yaaa :hulya: ama 2 saat çok gıı kaydirigubbakcemile2 neyse hergün yarım saat yürüm yada çarşamba perşembe 1 er saat yürürüm pazartesi salıda evde egzersiz yaptımmı haftaya korkun benden :lepi:
iyiçalkalaaaa en güzel spor delikafadulden delikafaduldeniyi geceler kk nın fıstııııkkkkkkkkk gibi hatunları.heeee bu akşam kına vardı hiç oturmadan döktürdüm.yarın akşamda düğün var.pazar akşamıda başka düğün var ohhh :lepi:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
hadi bakeeem evli ve çocuklu olmayanlara acımadımm :jeyyar: :jeyyar:
her şey sizin içinn şakkıdı
iyiçalkalaaaa en güzel spor delikafadulden delikafadulden
Akşamki menüm
2 kaşık patates püresi ( tereyağlı kaşarlı değildi sempatiksalakcinni )
5 köfte
salataa
doğadan beşibiyerde çay
1 mandalina
yarım erik
yarım elma
(Eşimle bölüştük büyüklerdi)
Sabah
Kaçırdım :kedi:
naf sana da ceza veriiim mi avuçlarım kaşınıyooo sevdim ben bu olayı delikafaduldenSüpersin kuşum :lepi: :lepi:
Sıkıyosa başlama bak olala napıyo aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Kız neresi çok bence mantıklı hergün 30 dk bile yürüsen tamamdır sempatiksalakcinni
Ohh bizim yerimize de oynasaydın mervecim sositososito sositososito
O arkadaş artık üye değil cnm haberin olsun yerimseniben
Günaydın cnm iyi yürüyüşler dilerim kaydirigubbakcemile2
Günaydın tatlım zemuszemus
günaydın sabah şekerleri.yürüyüşe çıkıyorum ben menümü yazarım gelince.
afiyet olsun cnmgünaydın şekerlerrrrrr dün akşam sandivich yedim vede yağsız yoğurt okadar 2 saat sonrada yeşil çayımı içip yattım... bu ssabah kepek ekmeğe beyaz peynir kıvırcık ve domates koydum yedim.....
süper menü cnm..Akşamki menüm
2 kaşık patates püresi ( tereyağlı kaşarlı değildi sempatiksalakcinni )
5 köfte
salataa
doğadan beşibiyerde çay
1 mandalina
yarım erik
yarım elma
(Eşimle bölüştük büyüklerdi)
Sabah
Kaçırdım :kedi:
alemsin canım ya eriğinde yarısını düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3
Bu hafta kilo veremezsem yandım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinninaf sana da ceza veriiim mi avuçlarım kaşınıyooo sevdim ben bu olayı delikafadulden
dün:
ara:
2 siyah erik
1 avuç karışık kuruyemiş (ellerim ufak neyse ki)
akşam:
2 parça ızgara göğüs
1 kalın dilim ekmek
3 kaşık yoğurt + 2 t.k kızılcık marmeladı
ve yine 1 avuç kuruyemişşşş
dün bi bçk saat yürüdüm
Debenhams'da megadays başlamış tüm sezon ürünlerinde %30 indirim var.. ama hala pahalılar tabisi..
sabah sporu haa kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun cnm
süper menü cnm..
herkes iştemi benim gibisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?