Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

zayıfmışın ya nie kiloluyum diye kandırıyon nen:roflol:
Kandırmıyom yaaa sempatiksalakcinni totişim koceman sempatiksalakcinni

kızlar herkes resmini koysun varmısınız son haliniz amaaa

Ben hedef kiloma ulaştığımda koyucem sempatiksalakcinni zaten biçok arkadaşla facede ekliyiz gördük birbirimizi dadlım sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

bende senin gibiyim nafff kalça hep var allahtan doğumdan sonra genişlemedi

evet o konuda haklısın bende bi an önce eritiyim şu göbikimi sonra bebiş gelsin

aynı bende öleyim işte canım zayıfken dahada ortaya çıkmıyomu bide, işte bende aynı dertteyim bakınca zayıfım 72 olduma bakma kemiklerim çok kalın benim ve sadece koca bi göbeğim var bide popo:gitme::gitme::gitme::gitme:

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------67---------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken---------------79.7-----------------------71.1------------------------65-----1 kilo aldı
neseli45---------------85.9-----------------------81.4------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----2.800 gr verdi
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----500 gr verdi
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
asya27-----------------64--------------------------59.2------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
_kvsr_------------------66--------------------------61.5------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------300 gr verdi
olala-------------------55.7------------------------52.1------------------------51.2---200 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.5------------------------52------900 gr aldı
angel2030------------65--------------------------62.6-----------------------55------1 kilo aldı
aygün2008-----------76--------------------------74--------------------------65------Kilosunu korumuş
sel-----------------------62--------------------------60,5------------------------55------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------500 gr verdi
çikolatam------------76.3-----------------------77.1------------------------55------1.900 gr aldı
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.9------------------------65-----200 gr verdi
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Aramıza yeni katıldı
nihan86---------------59.7------------------------59.7-----------------------52-----Aramıza yeni katıldı

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 15.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : melisdeniz( 2.800 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : mehay & selinay2002( 500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : Hazalim1985( 300 gr ile ) :hooray:

Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile

Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile

Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.

bende zayıflamak istiyorum ama 2 3 afta diyet yapıyorum bi bakmışım ne diyet kalmış ne bişey klava:

Listede yanlışlık varsa lütfen uyarın arkadaşlar yoğunluk nedeni ile yanlış yapmış olabilirim.

Bildirime gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve kupa alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum alkisalkisalkis :hooray:

Buyur gel beraber zayıflayalım canım

çok çokk iyi olur canım bende aranıza katılayım ozaman önümüzdeki yaz düğünüm olacak birde kilo vermem lazım ben şöyle geçmişe kadar bi bakıyım ilk defa geliyorum bu topiğe

anaamm listeye baaakkk.meliss nettin gı sen.nası 2.800 verdinkii akannehir kilo verenleri vee koruyanları tebrik ediyorum..kilo alanlar allah canınızı almasın emi

çok çokk iyi olur canım bende aranıza katılayım ozaman önümüzdeki yaz düğünüm olacak birde kilo vermem lazım ben şöyle geçmişe kadar bi bakıyım ilk defa geliyorum bu topiğe

Geçmişe gitmene hiç gerek yok canım bayanssulusmile

Günde 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenmek ile işe başlayabilirsin ve günlük menülerini bizimle paylaşmalısın burada arkadaşlarımız çok yada az yediğin konusunda seni uyarırlar kaydirigubbakcemile2

İlk hafta hamur işi,şeker ve tatlıdan uzak durarak işe başlayabilirsin

Birde başlangıç kilon şuanki kilon ve hedef kilonu söylersen haftaya senide listeye alayım olumunekankayizsmile

Cuma günleri saat 08:00 ile 17:00 arası kilo bildirim saati sabah aç karnına tartılıp bildirirsen sevinirim olumunekankayizsmile

Sormak istediğin birşey olursa hiç çekinme sor boshayallersmile

Hadi hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

K,lo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Umarım hepimiz birgün fit oluruz :lepi:

Geçen hafta melisin bildirimi yok canım regl dönemi olduğu için iki haftalık yani bu kilo kaybı olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…