- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.581
cığsel sana demedim kız kandırıyon diye nafa didim
60 olsam gargamel gibi olurum.hedefim 65 ama ben 62-63 o arada kalmayı hedefliyorum aslında
Kandırmıyom yaaa sempatiksalakcinni totişim koceman sempatiksalakcinnizayıfmışın ya nie kiloluyum diye kandırıyon nen:roflol:
kızlar herkes resmini koysun varmısınız son haliniz amaaa
Yapım öyle hayatım 48 kiloyken de vardı kalçalar şimdi de var değişen bişey yok ama zaman içinde genişlediler eritmek lazım bide çocuk düşünüyorum seneye onun için kilo vermek istiyorum ne kadar zayıf hamile kaldım o kadar iyi bence :kedi:
Yapım öyle hayatım 48 kiloyken de vardı kalçalar şimdi de var değişen bişey yok ama zaman içinde genişlediler eritmek lazım bide çocuk düşünüyorum seneye onun için kilo vermek istiyorum ne kadar zayıf hamile kaldım o kadar iyi bence :kedi:
tinkerbell eşim sebze yemeklerine bayılıyor onun için benim sevmediğim yemek onun bayıldığı yemek oluyor
Hiç düşünmene gerk yok ozaman hemen başla en kötüsünden kaydirigubbakcemile3
bende zayıflamak istiyorum ama 2 3 afta diyet yapıyorum bi bakmışım ne diyet kalmış ne bişeyklava:
Buyur gel beraber zayıflayalım canım
çok çokk iyi olur canım bende aranıza katılayım ozaman önümüzdeki yaz düğünüm olacak birde kilo vermem lazım ben şöyle geçmişe kadar bi bakıyım ilk defa geliyorum bu topiğe
anaamm listeye baaakkk.meliss nettin gı sen.nası 2.800 verdinkii akannehir kilo verenleri vee koruyanları tebrik ediyorum..kilo alanlar allah canınızı almasın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?