Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aa melise bak :1shok: :1shok:

Kilo veren bütün arkadaşları Özelliklede Melisimi kutlarım :hooray:
İnanamıyorum kendime de bu arada alıyıyorum 2 haftadır kilo

slm kızlar,bir sürü alıntı yaptım ama oğlum bilgisayarı kapatınca gitti,

500 gr la ikincilerden biri olmuşum heheh ne komik,,

bence silkelenmenin zamanı gelmiş kızlar.....................

İlk zamanlarda da aslında güzel veriyordu spor da yapıyordu bacağın daki ağrıdan fazla yürüyüş yapamamıştı son zamanlarda

Hımm bacağının ağrıdığını bilmiyodum geçmiş olsun diyimm olumunekankayizsmile

(((( neyse buda geçer diyorum ve ben kaçtım kızlar seviyorum hepinizi

Takma kafana cnm olumunekankayizsmile

slm kızlar,bir sürü alıntı yaptım ama oğlum bilgisayarı kapatınca gitti,

500 gr la ikincilerden biri olmuşum heheh ne komik,,

bence silkelenmenin zamanı gelmiş kızlar.....................

Olala bu hafta kilo alanları silkeleyecek zaten canım haftaya gör sen tabloyu

makarnaaaa makarnaaaa sempatiksalakcinni

Öğle menüm
4-5 dilim sucuklu 3 dilim kaşarlı tost sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni dilim hesabı yaptım sempatiksalakcinni ve çayyy kaydirigubbakcemile2

Demin yeşil çayımı da içtim zemuszemus
3 dilim kaşarlı tost muu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni içinde 3 minik dilim kaşar var yani ben de 3 tost yedin sandımm kaydirigubbakcemile3

15 günün var çiko sınava bence çalışmaya konsantre ol..

slm cnm ben de kahve içiyodum tam o sıralar.. çıkarım heralde cnm..

bence de

olalacımmm böreği ısırdım yiyemedim haberin olsun....
naaaaaaaff öldürdün gülmekten beni hayatım yaaaaaaa ince sarılmış yaprak dolması yedimmmmm biberi düşünemiyorummm 5 taneeeee:1shok:
çiğsell o kadann kötü müyümm sempatiksalakcinni iyi yaptın cnm benim..
evt ya ben de biber dolması sandımm kopmuştumm sempatiksalakcinni

Bende kaçtım çorba içicem bir dilim ekmekle tarhana geç kahvaltı yapınca acıkmadım da sırf atlamamak için öğün. Hoşçakalın
afiyet olsun cnm

Biz şanslı değiliz bebeğim o konuda ne televizyonu radyoyu bulduğuma şükrediyorum :roflol: :roflol:

Kızzz sen beni kalpten götürüyodun sarma desene şuna sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
valla

merve bugün iyi yapmışsınn
elmalı patladı di mii boshayallersmile o kadar canın çektiyse ye tabi cnm ama bari 2 tane ye... elmalı ay şeklinde büyük oluyodu di mi üstü pudralı mmm sempatiksalakcinni

Yarın neden izinlisin bakimm sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni

artık aylardır aşeriyorum resmen elmalıya.yemezsem şişcem sempatiksalakcinni

ekleşin anacıımm kaydirigubbakcemile2
aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Ekle de bakalım mervecim delikafadulden

Canım ceza işini olala başlatacak bundan sonra cezaları o verecek :lepi:
temamm zevlee hihoyyythihoyyyt
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

offf çokk büyük çıktı yaaaa
resim sayfayı kaydırmış ama sen pek bi bebişşsin cnm

olala duy sesimi ceza ver bana

bu sevmediğim yemek işine diyorsunuz kızlar çözüm mü
tamammm sempatiksalakcinni bence iyi alışırsın sebzeye..

baktım nafcım harikasın neyini eritcen sorması aip:)))))))))))
naffff 60ın altına inersen kas kaybedersin ve hamilelikle onları yağ olarak geri alırsın sonra o yağlar yapışır kurtulamazsın bak benden söylemesi lmaz:

evt bence de merve

benim kimse 20 yaşında olduma inanmıyo.yüzüm çocuk gibiymiş :kedi: aha şurda 2-2,5 ay kaldı 21 ime bascam mafoldumben
öyle kuzum
ben 32yim beni de max 25 sanıyolar bazıları daha ufak sanıyo..

Ben yanakdan kilo alıp veririm verdiğim ya da aldığım çok belli olur.
ökerim..
ben de.. çok verince ç

nihan86 evet neden lem nie kandırım zayıf naf ciddi ciddi arkayı göremedim hahahaha bakamadım çoğu resme kayboldu bi anda, neyse o bendede var nafcım çok zayıfkende vardı popo yapın öle olamazmı lopez gibi
lopez poponuz var şikayetçisiniz ben 70 kg da olsam popom dümdüz kalır..

60 olsam gargamel gibi olurum.hedefim 65 ama ben 62-63 o arada kalmayı hedefliyorum aslında
bence iyi cnm..

yukarda yazdım nafım bi noktadan sonra kilo kastan gider kaslar da geriye yağ olarak gelir..

silkeliim mii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
melis kuzum erimişsin sen zaten günde 2 öğün yiyosunnn lmaz:

biri beni durdursunnn yavvv
kimse de yok topikte beni durduracakk :jeyyar::jeyyar:

kuzucuklar haftanın cezaları geliyooo

aklinialirimsmileaklinialirimsmile

kızlar kibar tabiriyle kilosunu koruyan merve, kevser ve aygünün cezaları:

merve&kevser: kızlar siz düzensiz yiyorsunuzz öğün atlıyorsunuzz :umursamaz:
gelecek hafta 3 ana 2 ara öğün yapmanızı istiyoruz sizden mutlaka kahvaltı edeceksinizzz.. kızartma, hamurişi kesinlikle yasak.. toplam 2 saat yürüyüş, istediğiniz gibi bölün.. ama alışveriş vs tarzı gezintiler yürüyüşten sayılmazz.. araöğünlerde ise sadece meyve var süprizzzzz klava:

aygüncüm: şekerim senin yürüyüşe vaktin var mı bilmiyorum ama kızlar leslie yapıyo evde.. sen çalıştığın için bi saatle yetinebilirsin cnm.. klava:

özgecimm: kuzum sen dün ve bugünkü gibi devam et yeter.. bi de öğledensonra araöğün yap meyvayla.. bana sanki çok acıkıp akşam yemeğine atlıyormuşsun gibi geliyo yanılabilirim tabi.. akşam menünü de mutlaka bekliyoruz cnm.. çok yorgun oluyorsun biliyoruz ama silkinmek için de 1.5 saat leslie veya yürüyüş veya göbek dansı sen de çalışıyosun ve çocuklusun diye insaflıyım cnm boshayallersmile klava:

oliş: 1 saat extra yürüyüş (kızlar avrasya maratonunda yürücem bu bi extra saat de ordan çıkar sempatiksalakcinni) başka şey yazamıyorum siyatik ağrım var.. klava:

tinkerbell: fıstığım sen de gelecek hafta erken kalkıp düzenli tüm ara ve ana öğünlerini ye olur mu.. bi de üşenme yürüyüş yap mutlaka toplam 3 saat..klava:

angel: kuzucum sana da endişelenmeyi ve kızmayı yasakladım sadece 1 haftalığına.. akşamları mutlaka sebze yenecek.. sabahları poğaçaya sığınmak yooook lmaz: evde kahvaltı edemezsen simit al ye bin kat iyi.. ha yarısını yer peynir zeytin de eklersen süper olur.. sana da bi saat yürüyüş cnm.. çalışıyorum vaktim yok deme diye sadece ve sadece bi saat.. ve de toplam 3 pilates seansı.. beşer hareketten 10 tekrarlı iki set.. ama hareketler kaytarmadan yapılacak.. karın kasları ağlayacakk klava:

oyelken---------------79.7-----------------------71.1------------------------65-----1 kilo aldı
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
_kvsr_------------------66--------------------------61.5------------------------55------Kilosunu korumuş
olala-------------------55.7------------------------52.1------------------------51.2---200 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.5------------------------52------900 gr aldı
angel2030------------65--------------------------62.6-----------------------55------1 kilo aldı
aygün2008-----------76--------------------------74--------------------------65------Kilosunu korumuş

kızlar bu hafta insaflıyım ilk hafta diye lmaz:

takipteyim yazdıklarımı unutmam ona göree klava:klava:

sizi seviyorummm Şeniz ondan bu cezalar hihoyyyt

hadi bakeeem kaldırın popişlerinizi hareket hareket kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
bir azim ve disiplin timsali olarak yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum şu an umarım başarırım kafamçokkarıştı

he he :jeyyar: süper oldu bu cezalar birinin dürtmesi lazımdı beni zaten Şeniz Oliş

olala canım ceza listen :lepi: onnumara valla..tuttum ben bu cezaları olalann yapması çok ii olmuş..
merve kıı gördünmü bizim cezaları hadi bakem 2saat yürüyüş 3ana ögün atlata atlata buhaftaya kadar geldik valla...yarından tez başlayak hemendelikafadulden

buarada akşamk menm
7y.k taze fasulye,bol marul salatası,6tane yaprak sarma yanında yoğurt
akşam yemeğinden öncede öğle ve kahvaltım yoktu bugün kızlar meyve abur cuburla atıştırma yapmıştım hep..

bir azim ve disiplin timsali olarak yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum şu an umarım başarırım kafamçokkarıştı
çıktım vallahi hem de bi bçk saat şakkıdı

he he :jeyyar: süper oldu bu cezalar birinin dürtmesi lazımdı beni zaten Şeniz Oliş
Şeniz Şeniz Şeniz

takipteyim haaa :jeyyar: :jeyyar:
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…