- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.601
K,lo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Umarım hepimiz birgün fit oluruz :lepi:
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------67---------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken---------------79.7-----------------------71.1------------------------65-----1 kilo aldı
neseli45---------------85.9-----------------------81.4------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----2.800 gr verdi
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----500 gr verdi
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
asya27-----------------64--------------------------59.2------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
_kvsr_------------------66--------------------------61.5------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------300 gr verdi
olala-------------------55.7------------------------52.1------------------------51.2---200 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.5------------------------52------900 gr aldı
angel2030------------65--------------------------62.6-----------------------55------1 kilo aldı
aygün2008-----------76--------------------------74--------------------------65------Kilosunu korumuş
sel-----------------------62--------------------------60,5------------------------55------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------500 gr verdi
çikolatam------------76.3-----------------------77.1------------------------55------1.900 gr aldı
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.9------------------------65-----200 gr verdi
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Aramıza yeni katıldı
nihan86---------------59.7------------------------59.7-----------------------52-----Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 15.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : melisdeniz( 2.800 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : mehay & selinay2002( 500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : Hazalim1985( 300 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
Geçen hafta melisin bildirimi yok canım regl dönemi olduğu için iki haftalık yani bu kilo kaybı olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 bende bir hafta sandım sempatiksalakcinni
iyi akşamlar kızlar çıktım ben
Melis tam gaz devam ediyor vallahi zemuszemus
İlk zamanlarda da aslında güzel veriyordu spor da yapıyordu bacağın daki ağrıdan fazla yürüyüş yapamamıştı son zamanlarda
(((( neyse buda geçer diyorum ve ben kaçtım kızlar seviyorum hepinizi
slm kızlar,bir sürü alıntı yaptım ama oğlum bilgisayarı kapatınca gitti,
500 gr la ikincilerden biri olmuşum heheh ne komik,,
bence silkelenmenin zamanı gelmiş kızlar.....................
makarnaaaa makarnaaaa sempatiksalakcinni
Selam canım tamam not ettim
5 dolma derken :1shok:
ekmek nerde ? salata olmayabilir ama ekmek vardır herhalde alsanaalsanasmile
Tamam canım not ettim olumunekankayizsmile
Vayy nihancım hoşgeldin tontişim opuyorumnanaktan yer olmazmı kızz sıkıştır totonu biyere aklinialirimsmile
:roflol: :roflol:
Bide izleseydinn iş yer kız orası ne televizyonu :roflol: :roflol:
Hoşgeldin cnm kek olmamış öğle menün hiç olmamışlmaz:
Gülegüle şekerim sempatiksalakcinni
İkiside var
:1ninca:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Fırsat bu fırsatt kaytar hemen delikafadulden delikafadulden
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Evet doğru şakkıdı
Sen düşünüyomusun yoksam boshayallersmile
Sonunda makarna yedikcek bu kız bana yaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Gülegüle canım burda hava süper ama tıkıldık odaya çalışıyoruz :sinifsinif:
3 dilim kaşarlı tost muu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni içinde 3 minik dilim kaşar var yani ben de 3 tost yedin sandımm kaydirigubbakcemile3Öğle menüm
4-5 dilim sucuklu 3 dilim kaşarlı tost sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni dilim hesabı yaptım sempatiksalakcinni ve çayyy kaydirigubbakcemile2
Demin yeşil çayımı da içtim zemuszemus
15 günün var çiko sınava bence çalışmaya konsantre ol..bildirim yapıyorum arkadaşlar,
şok olmayın sakın ama,
birinci olcam derken sonuncu oluyorum galiba CADIARZU
şeyyy... :kedi: 77,1 gösterdi bu sabah benim hassas tartıcım senağlama
kızlar benden umudu kesceniz galiba offf yaa... kendimi sınava vermem lazım
hem sınav hem diyet olmuyo 3 gündür yürüyemiyorum da...
kızlar beni affedin sınavdan sonra katılayım aranıza,
çünkü ikisine de konsantre olamıyorum,
ugrayım bildirimimi yapıp hemen çıkayım diyorum olmuyo...
çok sıkıntıdayım anlayacağınız,
beni anladığını umuyorum fıstıklarım
slm cnm ben de kahve içiyodum tam o sıralar.. çıkarım heralde cnm..İçerdeydim cnm eşime ve kendime kahve yaptım.Bu gün evde çalıştırır durmadan beni artık alsanaalsanasmile Su sıcak sizede yapıyım mı zemuszemus
Yok cnm ben kimmm yürüyüş kimm kaydirigubbakcemile3 sen düşünüyormusun peki ?
bence de
Regl dönemin filan mı geliyor cnm :uhm: yoksa kaçırdın mı yediklerini bilmiyorumkismile
Sen cumadan cumaya gel yine bildir kilonu listeden çıkmamış olursun en azından kilo alsanda versende takip edersin kendini olumunekankayizsmile sınavını atlattın mı tamamen dönersin aramıza olmaz mı zemuszemus
çiğsell o kadann kötü müyümm sempatiksalakcinni iyi yaptın cnm benim..olalacımmm böreği ısırdım yiyemedim haberin olsun....
naaaaaaaff öldürdün gülmekten beni hayatım yaaaaaaa ince sarılmış yaprak dolması yedimmmmm biberi düşünemiyorummm 5 taneeeee:1shok:
afiyet olsun cnmBende kaçtım çorba içicem bir dilim ekmekle tarhana geç kahvaltı yapınca acıkmadım da sırf atlamamak için öğün. Hoşçakalın
vallaBiz şanslı değiliz bebeğim o konuda ne televizyonu radyoyu bulduğuma şükrediyorum :roflol: :roflol:
Kızzz sen beni kalpten götürüyodun sarma desene şuna sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
merve bugün iyi yapmışsınnselam kızlar.kahvaltımı yazmıştım.malesef haklısınız kızmakta bu aralar öğün atlıyorum az yememe ragmen kilo veremiyorum.sanırım öğün atlamamak konusunda ciddi anlamda haklısınız.neyse bugün böyle geçmek zorunda melesef.ara olarak 1 dilim kpek ekmeği ve 1 kk beyaz peynir attım ağzıma.ikinci arada bi salkım üzüm.akşam yemeğimde bi tabak pırasa yemeği patates salatasıve üşenmezsem rus salatası yarın kendime izin veriyore opuyorumnanaktan elmalı kurabiye yicem 3-4 tanegerisini buzluga atarımda misafire kolay olur hazır dursun :hulya:
sempatiksalakcinniYarın neden izinlisin bakimm sempatiksalakcinni
aklinialirimsmileaklinialirimsmileartık aylardır aşeriyorum resmen elmalıya.yemezsem şişcem sempatiksalakcinni
ekleşin anacıımm kaydirigubbakcemile2
temamm zevlee hihoyyythihoyyytEkle de bakalım mervecim delikafadulden
Canım ceza işini olala başlatacak bundan sonra cezaları o verecek :lepi:
resim sayfayı kaydırmış ama sen pek bi bebişşsin cnmofff çokk büyük çıktı yaaaa
tamammm sempatiksalakcinni bence iyi alışırsın sebzeye..olala duy sesimi ceza ver bana
bu sevmediğim yemek işine diyorsunuz kızlar çözüm mü
naffff 60ın altına inersen kas kaybedersin ve hamilelikle onları yağ olarak geri alırsın sonra o yağlar yapışır kurtulamazsın bak benden söylemesibaktım nafcım harikasın neyini eritcen sorması aip:)))))))))))
evt bence de mervemerve olduğun kilodan çok daha zayıf duruyorsun sen. boshayallersmile
Angel bende bir ara öyledenedim En sevdiğim yemekleri fazla yapmamaya çalışırdım güzel çözüm gibi yanlız olsan evde süper ama eşim izin vermiyor buna kaydirigubbakcemile3
öyle kuzumbenim kimse 20 yaşında olduma inanmıyo.yüzüm çocuk gibiymiş :kedi: aha şurda 2-2,5 ay kaldı 21 ime bascam mafoldumben
ökerim..Ben yanakdan kilo alıp veririm verdiğim ya da aldığım çok belli olur.
lopez poponuz var şikayetçisiniz ben 70 kg da olsam popom dümdüz kalır..nihan86 evet neden lem nie kandırım zayıf naf ciddi ciddi arkayı göremedim hahahaha bakamadım çoğu resme kayboldu bi anda, neyse o bendede var nafcım çok zayıfkende vardı popo yapın öle olamazmı lopez gibi
bence iyi cnm..60 olsam gargamel gibi olurum.hedefim 65 ama ben 62-63 o arada kalmayı hedefliyorum aslında
yukarda yazdım nafım bi noktadan sonra kilo kastan gider kaslar da geriye yağ olarak gelir..
Yapım öyle hayatım 48 kiloyken de vardı kalçalar şimdi de var değişen bişey yok ama zaman içinde genişlediler eritmek lazım bide çocuk düşünüyorum seneye onun için kilo vermek istiyorum ne kadar zayıf hamile kaldım o kadar iyi bence :kedi:
silkeliim mii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Hımm bacağının ağrıdığını bilmiyodum geçmiş olsun diyimm olumunekankayizsmile
Takma kafana cnm olumunekankayizsmile
Olala bu hafta kilo alanları silkeleyecek zaten canım haftaya gör sen tabloyu
biri beni durdursunnn yavvv
kimse de yok topikte beni durduracakk :jeyyar::jeyyar:
kuzucuklar haftanın cezaları geliyooo
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızlar kibar tabiriyle kilosunu koruyan merve, kevser ve aygünün cezaları:
merve&kevser: kızlar siz düzensiz yiyorsunuzz öğün atlıyorsunuzz :umursamaz:
gelecek hafta 3 ana 2 ara öğün yapmanızı istiyoruz sizdenmutlaka kahvaltı edeceksinizzz.. kızartma, hamurişi kesinlikle yasak.. toplam 2 saat yürüyüş, istediğiniz gibi bölün.. ama alışveriş vs tarzı gezintiler yürüyüşten sayılmazz.. araöğünlerde ise sadece meyve var süprizzzzz klava:
aygüncüm: şekerim senin yürüyüşe vaktin var mı bilmiyorum ama kızlar leslie yapıyo evde.. sen çalıştığın için bi saatle yetinebilirsin cnm..klava:
özgecimm: kuzum sen dün ve bugünkü gibi devam et yeter.. bi de öğledensonra araöğün yap meyvayla.. bana sanki çok acıkıp akşam yemeğine atlıyormuşsun gibi geliyo yanılabilirim tabi.. akşam menünü de mutlaka bekliyoruz cnm.. çok yorgun oluyorsun biliyoruz ama silkinmek için de 1.5 saat leslie veya yürüyüş veya göbek dansısen de çalışıyosun ve çocuklusun diye insaflıyım cnm boshayallersmile klava:
oliş: 1 saat extra yürüyüş (kızlar avrasya maratonunda yürücem bu bi extra saat de ordan çıkar sempatiksalakcinni) başka şey yazamıyorum siyatik ağrım var..klava:
tinkerbell: fıstığım sen de gelecek hafta erken kalkıp düzenli tüm ara ve ana öğünlerini ye olur mu.. bi de üşenme yürüyüş yap mutlaka toplam 3 saat..klava:
angel: kuzucum sana da endişelenmeyi ve kızmayı yasakladım sadece 1 haftalığına.. akşamları mutlaka sebze yenecek.. sabahları poğaçaya sığınmak yooooklmaz: evde kahvaltı edemezsen simit al ye bin kat iyi.. ha yarısını yer peynir zeytin de eklersen süper olur.. sana da bi saat yürüyüş cnm.. çalışıyorum vaktim yok deme diye sadece ve sadece bi saat.. ve de toplam 3 pilates seansı.. beşer hareketten 10 tekrarlı iki set.. ama hareketler kaytarmadan yapılacak.. karın kasları ağlayacakk klava:
oyelken---------------79.7-----------------------71.1------------------------65-----1 kilo aldı
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
_kvsr_------------------66--------------------------61.5------------------------55------Kilosunu korumuş
olala-------------------55.7------------------------52.1------------------------51.2---200 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.5------------------------52------900 gr aldı
angel2030------------65--------------------------62.6-----------------------55------1 kilo aldı
aygün2008-----------76--------------------------74--------------------------65------Kilosunu korumuş
kızlar bu hafta insaflıyım ilk hafta diyelmaz:
takipteyim yazdıklarımı unutmam ona göreeklava: klava:
sizi seviyorummm Şeniz ondan bu cezalar hihoyyyt
hadi bakeeem kaldırın popişlerinizi hareket hareket kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
çıktım vallahi hem de bi bçk saat şakkıdıbir azim ve disiplin timsali olarak yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum şu an umarım başarırım kafamçokkarıştı
Şeniz Şeniz Şenizhe he :jeyyar: süper oldu bu cezalar birinin dürtmesi lazımdı beni zaten Şeniz Oliş
takipteyim haaa :jeyyar: :jeyyar:olala canım ceza listen :lepi: onnumara valla..tuttum ben bu cezaları olalann yapması çok ii olmuş..
merve kıı gördünmü bizim cezaları hadi bakem 2saat yürüyüş 3ana ögün atlata atlata buhaftaya kadar geldik valla...yarından tez başlayak hemendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?