- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.641
günaydın kızlar.bu sabah erken kalktım.gerçi haftasonu cezayı uygulamaya pazartesi geçcem ama olsun uyuyamadım kaydirigubbakcemile uyuyabilsem uyicaktım yani guclubacismile çamaşır astım balkonları yıkadım bulaşıkları yerleştirdim wc yibanyoyuda temizledim elim değmişken :hulya: şimdi kahvaltı yapcam.sonra evin diğer işlerine dewam kaydirigubbakcemile2 sonra kuaför bayanssulusmile akşamada düğün delikafadulden
Günaydın hamarat böcüğümm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Bende çocuk doğurup evimin gadını olmak istiyom ya :icecream:
merveee yorma kendini..
nafım neyi kaçırdın??
çocuğun bakımına yardımcı olacak birileri lazım mutlaka özellikle emeklemeye ve yürümeye başladığı zamanlar annenin hayatı bitiyo diyebilirim.. şimdi anladım niye kendime ayıracak hiç zamanım yok dediklerini..
güzeldir izmirin boyozu.. izmir güzel izmir..Boyoz yedim bi tane :1ninca:
eşin uzakta olacak diye mi cnmBen çocuğumu yalnız büyütmekten korkuyorum o yüzden henüz erken çocuk için
kızlar bi de hamileler paso yiyo.. kendilerini kontrol etmiyolar nası olsa çocuk var diyolar.. arkadaşım da öyleydi.. sürekli kilo alıyo ve habire yiyo sağlıklı yiyorum diyerek de yemeye devam ediyo.. bu gidişle 10 kgdan fazla extrası olacak..
mervenin çocuğumu vaaaarrrrrrr kıs 19 yaşındasın sen biri anlatsın banaaa
naafff sen kaç yaşındasınki 10 senedir iş hayatın varrrr gııııı
sabah sporu haa kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun cnm
süper menü cnm..
Evet hamileliğin arkasına saklanıp aşırı yeme durumu var türk hanımlarında boshayallersmile İnşallah ben öyle olmam aklinialirimsmile
Yok kız ne çocuğu sempatiksalakcinni
13 Eylül 2000 Yılında girdim şuan çalıştığım şirkete sempatiksalakcinni stajer olarak gelip kariyerimin tavan noktasına ulaştım sempatiksalakcinni eee fabrika müdürü yapacak değiller ya muhasebe benden soruluyo buda yeter sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
güzeldir izmirin boyozu.. izmir güzel izmir..
eşin uzakta olacak diye mi cnm
bence çok haklısın
benim arkadaşım korunmayı bıraktı ışık hızıyla hamile kaldı 32sinde.. biraz geç ama problem yaşamıyo hiç..
Evet hamileliğin arkasına saklanıp aşırı yeme durumu var türk hanımlarında boshayallersmile İnşallah ben öyle olmam aklinialirimsmile
Yok kız ne çocuğu sempatiksalakcinni
13 Eylül 2000 Yılında girdim şuan çalıştığım şirkete sempatiksalakcinni stajer olarak gelip kariyerimin tavan noktasına ulaştım sempatiksalakcinni eee fabrika müdürü yapacak değiller ya muhasebe benden soruluyo buda yeter sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Evet canım şuan çekirdek aile olmamıza rağmen ben hastayken yanımda olmadığında daha bir acıyo içim :çok üzgünüm: yarın çocuğumuz olduğunda ya hasta olursa ben yalnız ne yaparım endişesi var bende :sinifsinif:
Ay 30 gün eşim 15 gün evde var yok belli değilSabit bir işi olsa keşke gamyoncuiremsu
Neyse o da olacak inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?