Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın arkadaslar

Günaydın asyacım nasılsın cnm sempatiksalakcinni

nerde yasak ya anlamadım imagede nası kaldırcam burdamı nerde yasak

Burada yasak canım ceza alıyosun o yüzden konuyu kapatalım uzamasın dedim olumunekankayizsmile

imageden kaldırmana gerek yok siteye giren görmüyo resmini zaten bir süre sonra oradan otomatikman siliniyor

ooohh afiyet olsun sekerim

Sağol cnm :hulya:

kızlar kuaföre gidiyorum şimdi.öptüm sizi.daha giremem heralde işlerimi bitirince geçmişi okurum ancak.hadi iyi tatiller herkese

Çok süslenme kızz aklinialirimsmile bide resim çekillde görelimm sempatiksalakcinni Öptümm bacum opuyorumnanaktan

Kızlar bende bir yandan kdv dosyası işliyorum ondan geç cevap veriyorum size guclubacismile

ayyyyyy nafcım suanda hiç iyi deilim çok şiddetli ağrılarım varmafoldumben

Canım su,yağ,kemik filan ölçen cihazlar var içine para atılanlardan ollarda bir ölçtür bakalım oranların ne çıkacak ? cidden hiç göstermiyosun boshayallersmile yanındaki arkadaş biraz tombik o kaç kilo :kedi:

Son düzenleme:
banada burda resimlerimi gören arkadaslar kilolu deilsin diyolar ama benimde bel ve karın bölgemde fazlalık var birde hep aynı tartıda mı tartılıyosun acaba tartımı bozuk

banada burda resimlerimi gören arkadaslar kilolu deilsin diyolar ama benimde bel ve karın bölgemde fazlalık var birde hep aynı tartıda mı tartılıyosun acaba tartımı bozuk
Banada değilsin diyolar ama benim koca totişimden kimsenin haberi yok :roflol: :roflol:

slm kızlar
saat10:30 da 1 dilim ekmek ,biraz peynir birazda zeytin ezmesi yedim Şekersiz açık çayla. Birazdan da mandalina yerim ara öğünüm olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…