- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.701
slm kızlar
saat10:30 da 1 dilim ekmek ,biraz peynir birazda zeytin ezmesi yedim Şekersiz açık çayla. Birazdan da mandalina yerim ara öğünüm olur.
Canım su,yağ,kemik filan ölçen cihazlar var içine para atılanlardan ollarda bir ölçtür bakalım oranların ne çıkacak ? cidden hiç göstermiyosun boshayallersmile yanındaki arkadaş biraz tombik o kaç kilo :kedi:
banada burda resimlerimi gören arkadaslar kilolu deilsin diyolar ama benimde bel ve karın bölgemde fazlalık var birde hep aynı tartıda mı tartılıyosun acaba tartımı bozuk
Kızlar ben biraz çıkıyorum dosyayı işlemeyi bitireyim yemeğimi de yiyeyim yine gelirim öptümopuyorumnanaktan hadi behlül kaçar
bilmiyorumki bebeğim sen koy bakim resmine canımcım
ŞenizSelam cnm afiyet olsun :hulya:
afiyet olsun sanada tatlımKızlar ben biraz çıkıyorum dosyayı işlemeyi bitireyim yemeğimi de yiyeyim yine gelirim öptümopuyorumnanaktan hadi behlül kaçar
günaydın tinkerbell resmime bak bakalım kilom varmı kıs siyahlı olan benim
Öğleden sonra çıkıyım yürüyüşümü yapıyımmm kaydirigubbakcemile2
Banada değilsin diyolar ama benim koca totişimden kimsenin haberi yok :roflol: :roflol:
bende çıkıyorum kızlar görüşmek üzere birz yatıyım bu ağrılar gecer inşallah
günaydın kızlar, çigsel kuzum sen çok şanslısın kilon tek yerde toplanmıyor onun içinde çirkin görünen birşey yok beni görseniz armut misali üst incecik alt kocaman :)
olala öldürecem seni yürüyüş yapacam diye şirkette ne kadar ayak işi varsa ben gönüllü oldum in çık in çık bacaklarım ağrıyor gerçi böyle olmaz biliyorum ama akşam yürrüme imkanım olmadığı için bari şirketi turlayayım dedim :))
kızma bana sabah bir pohaça yedim ama yazdıklarını görmemiştim onun için
şanslımıyım :1shok: seviniyim ozaman :teytey::teytey::teytey::teytey:
bencede fazla görünmüyon yaşın kaç canım:1shok:
neyse sormamış olayım.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?